"Дързост и красота" - тема 65:"Вземи си бебето, дай ми съпруга..."

• 33 989
  • 722
  •   1
Отговори
# 645
Аз имам двама сина, които са много различни, но в най-важните неща мислят почти по един и съши начин. Всеки е формирал характера си според средата си, но основните неща са от семейството и първите седем години, дето брукла никак не мислеше тогава за децата си, щото беше заета с други неща!

Марсиbouquet

Краси,   bouquet

# 646
Е, нали някой беше казал, че след смъртта на Фийби, Тейлър и Ридж ще се сближат и ще се съберат, а Брук щяла да се отдръпне за малко.  newsm78

ББ: Брук и Ридж ще се оженят, но скоро след това ще се разбере, че брака им е невалиден. А Ридж и Тейлър ще се посближат главно покрай един сюжет, в който Томас за отмъщение взривява колата на Рик и подпалва прага на къщата му. После ще се сближават повече и накрая ще спят заедно докато той е под въздействието на някакви хапчета, които е пил (но тя си е мислела, че той иска да спят заедно). Брук ще разбере това и ще се опита да му прости. Но ще види, че Ридж все още обвинява Рик за смъртта на Фийби и затова ще го напусне, изтъквайки му, че Рик винаги ще бъде част от нея и съответно Ридж винаги малко или много ще мрази и нея. Ридж ще тръгне да се жени за Тейлър уж с благословията на Брук, но в последния момент Бруки ще се сети, че още го иска и след няколко жалки опита да си го върне чрез СМС-и ще му отиде направо на сватбата и ще я развали. Накрая идиота Ридж ще се върне при нея. И оттогава са заедно, въпреки, че тя 'неволно' спа с гаджето на дъщеря си и се целуваше със сина на Ридж и снимаше палава фотосесия с него (без да е виновна за нищо, разбира се- допуснала е човешки 'грешки' жената hahaha).

# 647
  • Край ''синьосиньото синьо море''
А за РОДИТЕЛИ-ДЕЦА.....Нали трябва да се положи ОСНОВАТА ,върху която децата да си градят характерите....Клишето ''Първите седем години'' си е съвсем вярно Naughty.....Не може, вместо бетон да забъркаш кал и да искаш къщата ти да е здрава... Naughty

Аз имам двама сина, които са много различни, но в най-важните неща мислят почти по един и съши начин. Всеки е формирал характера си според средата си, но основните неща са от семейството и първите седем години, дето брукла никак не мислеше тогава за децата си, щото беше заета с други неща!
Препоствах се, за да спестя време и място...Те т'ва е истината Naughty

# 648
Добре обаче не разбрах Сега как с тая ваша логика си обяснявате примерите от мойто мнение,ще ме извинявате Naughty
1-Кой родител е учИл в първите 7 години детето си да изнасилва,убива,краде,лъже и т.н. ще ме извинявате #2gunfire
2-Защо почти винаги две деца нямат нищо общо като светоглед,макЪр че са възпитавани от едни родители Naughty
Никой не ми отговори,а това го правите когато няма какво да кажете Naughty
А госпожичка неннннка откога е заклета метълистка,че ни обяснява колко е еднаква с брат си Crazy
И може ли госпожа пенмари,ако смята,че не е твърде личен въпрос, да даде примери кои са тези основни неща,за които синовете й са на едно мнение Thinking И ако не иска да дава конкретни примери,поне да каже колко са на брой тези "основни неща"?1,2,3,4 или 69 например?

# 649
Гуспудинчиту ако иска може да ме пробва  Crazy и да ме изпита, да видим дЪл съм в час с метъла или не  Crazy
Ще останеш крайно изненадан  Crazy Ама надали ще е приятно  Mr. Green
Освен тУЙ откога джАба музиката е толкоз важна за характера на човек  newsm78
Разбира се става "на въпрос"  Crazy за много по-важни неща  Naughty

1. Родител може и да не е учИл детето си да изнасилва, убива и тъ нъ, но ако детето не е получило топлина и обич или е било малтретирано, е твърде вероятно, когато порасне да го прави и то Naughty
2. За точка две вече ти казАх, че много си приличаме с брат ми (разбира се не съвсем, защото той намира пазаруването и ходенето по молове за твърде досадни неща  Crazy). Говоря за основните принципи. Сега разбра ли ме, фенчиту  Crazy

# 650
В Америка: Лиъм продължава да се опитва да обясни на Хоуп, че не е спал с Амбър съзнателно. Брук слиза по стълбите и ги пита какво става. Хоуп моли Лиъм да напусне къщата й и той си тръгва. Тогава тя споделя с Брук какво е станало между Лиъм и Амбър. Майката дава рамо на дъщерята.
Лиъм отива в офиса на Бил и му казва, че истински желае двамата с Хоуп да останат трайно заедно. Казва на баща си, че повече не може да поставя работата си пред нея. Бил успява да го разбере и му казва, че повече няма да го притиска.
Амбър все още се колебае дали да излъже Лиъм, че бебето на Оливър е негово. Тони пък продължава да я убеждава да стори точно това.
На следващия ден, Брук се среща с Амбър и се опитва да изкопчи от нея истината за случилото се онази нощ. Двете си разменят доста думи, но Амбър така и не се издава, че не е спала с Лиъм.
Бил се обажда на Оливър, за да му каже, че е размислил и не желае Хоуп и Лиъм да се разделят. Кейти е доволна в тази промяна в чувствата на съпруга си.
Лиъм отново отива при Хоуп и я моли да му прости. Казва й, че така и не може да е напълно сигурен, че Амбър казва истината. Хоуп започва да се замисля дали той не е прав. Той я уверява, че би направил всичко за нея, дори и да си изяде обувката. Тя решава да се пошегува с него като го накара наистина да го направи. Лиъм, решен да си я върне, наистина започва да си яде обувката ( tooth), но Хоуп го спира, смеейки се. Двамата се сдобряват, но тя му казва да не се осмелява да я разочарова отново. Целуват се.
Брук отива в "Dayzee's", където бедните хора се обучават да работят в заведението, за да изкарват пари. Сяда на една маса със Стефани, а не след дълго Тейлър се присъединява към тях. Трите разговарят за ситуацията със снимката на Брук и Томас и обвиненията на Ридж към Уип. Стефани пита Тейлър дали Уип е бил до нея цялата вечер, когато е била направена снимката. Тейлър се сеща, че той по едно време е отишъл някъде и дълго време не се е върнал. Тя се прибира у дома и разговаря с Уип за това. Накрая, измъчван от гузна съвест, той й признава, че наистина е нагласил нещата така, че да може Томас и Брук да застанат в тази поза и този вид, и той да им направи снимката. Тейлър, потресена, го пита как е могъл да стори това. Той й обяснява, че е вбесен на Ридж и на начина по който влияе на връзката им. Тейлър успява да разбере съпруга си и му прощава. Тя самата осъзнава, че е прекалено наивна спрямо Ридж, след като той най-лекомислено оставя Брук и Томас да продължат да се сближават покрай кампанията "Табу".
По това време, Ридж отново доказва наивността си- той решава да прати Брук и Томас сами във Франция, за да представят колекцията там. За тази цел им подготвя един от джетовете на "Форестър", на който двамата ще бъдат сами по време на пътя. Те ентусиазирани одобряват идеята. Преди да заминат, Томас провежда кратък разговор с Мадисън, в който двамата скъсват в добри отношения след кратката си авантюра. Брук ги вижда.
В "Dayzee's", Дейзи и Маркъс се сближават.
Междувременно, екипът на "Джаки М" се завръща на работа след известна почивка. Оуен споделя с Ник идеята си да предложи на Джаки да подновят клетвите си, този път пред най-близките си. Кани го за кум, но Ник отказва. Но все пак предлага дома си за церемонията, макар и да заявява, че не мисли да дойде. После, Оуен предлага на Джаки да се оженят отново и тя се съгласява. Натъжена е, че Ник не желае да присъства.
Вечерта, къщата на семейство Мароне вече е украсена за тържеството. Но тогава на Оуен му се обажда свещенника и казва, че си е наранил крака и няма да може да дойде, но пък обещава да се опита да си намери заместник. Агнес, която знае колко много и Джаки, и Оуен искат Ник да присъства, разговаря с него и успява да го убеди да дойде. Точно когато Оуен застава на своето място в хола, Ник се появява, облечен като капитан. Джаки слиза по стълбите и е радостна да го види.
По това време, Тейлър споделя с Уип психиатърските си впечатления, че Томас може би развива някакъв комплекс по отношение на Брук, свързан с няколкото години, в които тя, Тейлър, е отсъствала от живота му и Брук го е подкрепяла като майка. Тейлър се опасява, че покрай този комплекс, Томас може да хлътне сериозно по Брук, а тя самата, с цялата си необуздана същност, да задълбочи нещата.
И наистина- докато е насаме с Брук на джета, Томас постоянно я гледа и й говори така, сякаш вече е хлътнал по нея. Тя, от своя страна, му говори като на свой син. Накрая, тя решава да си легне и той я гледа докато спи. По едно време, одеалото й пада на земята. Томас отива и я завива с прехласнат блясък в очите. Heart Eyes

Последна редакция: сб, 08 яну 2011, 23:36 от SuperGeorgi

# 651
Гуспудинчиту ако иска може да ме пробва  Crazy

Тогаз ще ти сложа един голям и много дебел Crazy минус, щом си веща в занаята Crazy с метъла Crazy
Не виде ли,че Фибата откачи,откък се фанА с.....метълиста костадин Naughty
Тъй че той е най-виновен за нейното състояние Crazy тУЙ метъл турне не й е повлияло добре на тиквата Crazy
Цитат
Родител може и да не е учИл детето си да изнасилва, убива и тъ нъ, но ако детето не е получило топлина и обич или е било малтретирано, е твърде вероятно, когато порасне да го прави и то Naughty
ох какви свободни съчинения ша ма извиняваш #2gunfire
всичко си зависи от самия човек ,ясно ли ти е Сега ненннннке #2gunfire

Освен тУЙ има страшно прости деца на ерудирани родители и обратното,ясно? #2gunfire

# 652
Цитат
Освен тУЙ има страшно прости деца на ерудирани родители и обратното,ясно?
Е това,ама хич не е вярно.Децата на простите родители ,па макар и с три виШи ,си остават прости!   Peace

Цитат
2-Защо почти винаги две деца нямат нищо общо като светоглед,макЪр че са възпитавани от едни родители

Светогледа и характера на човек нямат нищо общо с харесвана музика ,литература или жанр кино.
А по отношение на честността ,лоялността,уважението и отношението към другите децата ми мислят почти на 100 % еднакво!    Grinning

# 653
................................................................................
Отказвам се!   ... Първото ти изречение ми беше достатъчно...
Написах ,че щом вярваш ,че родителите нямат никакво влияние върху характера и личността на децата си,значи успокояваш съвестта си.И така мисля..... А Рик определено носи ....лоши гени,меко казано...
Mr. Green Като се отказваш си мълчи тогава, а не след като си прочела само първото изречение и да продължаваш "отказвайки" си с дълъг "отказващ" се пост с разсъждения за възпитанието на Рик - само въз основа на първото ми изречение  #Crazy Ами ако бе прочела и следващите  изречения, щеше да разбереш, че аз съм дискутирала за невъздържаността и възпитанието не на Рик, а за възпитанието на Фийби и ти не си се усетила, че това съм казала!!! И май става като във вица за краставичката - аз поставям мнение за възпитанието на Фийби и кой е виновен за това след като родителите били тези дето са отговорни за "простите" си деца и в отговор темата е залята от мнения за възпитанието на Рик и не по същество на поставения въпрос за грешките при възпитанието на Фийби и кой е виновен newsm78
И второ аз не съм освободила родителите от вина, но пледирам, че не са само те са причина за постъпките на вече пълнолетните деца и не отговарят за тях!  Има и доста други фактори в живота, включително и случайни, формиращи индивида! Но никой от тези фактори, вече не носи вина пред никой съд, ако се отнася за лошо възпитан възрастен индивид. Отговорността на предидущите е само морална!

СуперГеорги, споделям мнението ти - и Фийби има вина, и Рик, но най-вече Брук. ...
Чудих се какво да отговоря в анкетата, но май изобщо няма да отговарям. Смятам, че всички изброени малко или много имат вина. Фийби ... Рик ... майка ...
Как няма да се чудиш! Срещат се доста мнения като тези от рода колко много хора са виновни (Фийби, Рик и Брук дори #Crazy )  - но нито в анкетата конкретно е попитано, нито в повечето мнения не се коментира вината на Тейлър /самата тя се смята за много виновна и това би трябвало да говори нещо, че няма огън без дим/. Ако може и други компетентни да се произнесат за това /освен нас Simple Smile /, че нали точно тази обвиняваща се Тейлър гледахме в последната серия. Аз дадох "жокер" като оневиних отчасти родителите на пълнолетните деца, включително и тези на Фийби, но явно не  е необходим след като избирателно се приема само за родителите на Фийби, а не се  признава и то само за единия родител на Рик!

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 10:55 от Sega

# 654
  • somewhere near the sea
Как няма да се чудиш! Срещат се доста мнения като тези от рода колко много хора са виновни (Фийби, Рик и Брук дори #Crazy )  - но нито в анкетата конкретно е попитано, нито в повечето мнения не се коментира вината на Тейлър /самата тя се смята за много виновна и това би трябвало да говори нещо, че няма огън без дим/. Ако може и други компетентни да се произнесат за това /освен нас Simple Smile /, че нали точно тази обвиняваща се Тейлър гледахме в последната серия. Аз дадох "жокер" като оневиних отчасти родителите на пълнолетните деца, включително и тези на Фийби, но явно не  е необходим след като избирателно се приема само за родителите на Фийби, а не се  признава и то само за единия родител на Рик!
Да не би да четеш селективно? Ето ще се самоцитирам:
Цитат
07 Ян. 2011, 08:13
Аз още не съм гласувала, но мисля, че всички поотделно са виновни за това да изчезне един млад живот. Първо Брук и Ерик. Дедо нямаше работа при младото момиче поначало, но да речем, айде- "любви все возрасты покорный".Обаче като си направил дете-гледай го, възпитавай го, не го оставяй на бавачки и да го виждаш само на Коледа. Не случайно така лесно беше изманипулиран, без дори да се усети.
За Брук и вината ѝ, няма какво да говорим, синът ѝ го каза- "щастлив бях да получа поне един сандвич от теб". Тя самата осъзнава своята вина , признавала е неведнъж и си е обещавала да бъде по-близка с по-малките деца. Освен това имам чувството, че толкова е загрижена какво преживява  Рик и да го избави от терзанията му, че е готова да прехвърли вината на всеки друг, но не и на него, защото  страдал....
Вина има и Тейлър- не само, защото Рик е бил бивше гадже на дъщеря ѝ, но и защото е от семейството и най-вече може да ѝ бъде дете. Не я разбирам и не я оправдавам тази любов, която, както се видя е била ерзац.
Вина има Рик- не е малък, можеше да не тръгва с колата, а да успокои разстроената Фийби. Нямаше работа при леля си Тейлър, независимо, че бяха скъсали с Фийби. Тъй ли свършиха момите в Л.А.? Но пък има обяснение защо харесва по-презрели жени-това е т.н. едипов комплекс.
И не на последно място- вината на Фийби. Мисля, че гневът ѝ беше доста преигран и изкуствен. Тя не се ядоса толкова за майка си и Рик, когато ги видя в леглото, колкото от това, че е целунал Стефи. В колата тя викаше на Рик да спре- истерясал човек не може да предвиди какво ще стане, той защо  изобщо потегли? Но...това вече го казах.
Затова съм сложила отговор "друго"
Не разбирам емотикона , който си поставила до името Брук. Ти не откриваш вина у нея, така ли? 

# 655
Фийби беше предизвикана!
Бившето й гадже,първата й любов ги почна наред-мама, систър Стефи, ....че кое момиче не би се разгневило.Дали е постъпила правилно?
Явно не ,след като вследствие на яда й стана катастрофа.
НО:Фийби още е млада,почти тийнейджърка.....някак допустимо е да избухва.
Но дърт мъж почти на 40 да не знае какво да прави и как да я обуздае?   newsm78
Дори и в колата вината е на Рик!    Peace
По-възрастния винаги носи по-голямата отговорност от младия,когато става дума за разум и действия!   Peace

А Тейлър изпитва вина,защото не знае какви ги вършеше Рик в стремежа си да нарани и отстрани Рич!Ако имаше и най-малка представа,едва ли щеше да изпитва толкова силна вина!    Peace

А Рик-чу,точно като мама си брук си трае и нищо не каза на Тейлър,макар да виждаше как тя се измъчва и се наказва ,мислейки ,че Фийби е била бясна заради нея!Защо ли си мълча,като е толкова добре възпитан от мама брук?А не каза истината ?!

# 656
браво на "марси" че сложИ и опция за гадната Джука Naughty
Щях да питам защо я няма #2gunfire
"марси",аз мога ли да си сменА гласуването Naughty
Искам да гласувам за Джуклата #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Пияницата е виновна за всичко #2gunfire #2gunfire
Смърт за Джуката #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 657
  • somewhere near the sea
А Рик-чу,точно като мама си брук си трае и нищо не каза на Тейлър,макар да виждаше как тя се измъчва и се наказва ,мислейки ,че Фийби е била бясна заради нея!Защо ли си мълча,като е толкова добре възпитан от мама брук?А не каза истината ?!
Защото  казват истината чак, когато, оплетат конците.и им "опре яйцето на..."
Всъщност в тоя филм май само Ник си признава, без да го питат. Ама и той се ръководи не от правилната глава.

# 658
"марси",не е честно,сложИ гадната Джука в последствие,за да ме подмамите да гласувам за Фибата и Сега ще кажете,че никУЙ не е гласувАл за гадната Пияница #2gunfire #2gunfire

# 659
Знаеш ли как пък й пука на Марси дЪл ще гласуваш за Тейлър или не  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Точно зарад тУЙ не е сложила отговора, как ли пък не  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Просто се съобрази със забележката на нЕкУИ хора, че смятат Тейлърита за отговорна  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Стига мрънка като хлапе от детската градина  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Марси, моля те ако има възможност да сложиш онази опция, която имаше преди с "Изтрий глас", да спрат нЕкУИ хора да мрънкат  ooooh! Whistling

Общи условия

Активация на акаунт