"Дързост и красота" - тема 65:"Вземи си бебето, дай ми съпруга..."

• 33 626
  • 722
  •   1
Отговори
# 690
Оу има вероятност Томасчо да се окаже гей. Баба Бруки може и да се размине с този Форестър. Joy

# 691
Брук е уникално проста жена. Да правиш опити да прогониш сина си от семейството, за да угодиш на самовлюбения си любовник е просто недопустимо за една уважаваща себе си майка. Naughty

# 692
  • somewhere near the sea
В къщата на Брук, Брук и Рик обсъждат връщането му в Париж. Той казва, че където и да отиде,  не може да избяга от случилото се. Фийби все още е мъртва, а  той е управлявал колата. Рик горчиво пита дали пък не би трябвало да се откъсне от семейството си до края на живота си?
Ridge е посветен на коледната елха, която  само е представена в къщата на родителите му. Възниква идеята да дарят елхата на приюта, но Стефани предполага, че Фийби би искала семейството да е събрано около елхата. Ridge е съгласен, че ще бъде хубаво за нея и Ерик да бъдат заедно. Стефани казва, дори и във времето, когато не са били женени, те винаги са били там за децата. И двамата изглеждат щастливи и казват, че ще бъде страхотно тази година.
Дона и Ерик лежат заедно след правенето на любов. Той ѝ казва, че след всичката тъга и загуба в живота му, той идва при нея и тя го изпълва с радост.
Рик крачи  наоколо и сърдито пита дали е изгонен от семейството. Брук му казва, че не е наказание. Казва, че това е шанс за него да се измъкне и да помисли за това, което е погрешно. Рик  само се е опитвал да я предпази, но той знае, че е отишъл твърде далеч. Брук казва, че ако връзката ѝ с Ридж му се отразява прекалено болезнено, може би  не трябва да бъде тук. Той казва, че ще замине. Не иска да стои тук и всички да му напомнят какво е направил. Няма нужда от това. Където и да отиде, паметта на Фийби ще бъде там. Брук го гледа тъжно.
Дона провежда секс игри във въздуха…
Ридж казва, че те всички се нуждаят от почивка от своята скръб. Стефани се пита дали всички са готови да продължат напред. Тя пита за Брук. Ридж казва, че  ще бъде там. Стефани се надява да дойде без Рик. Гледа го с недоверие, когато ѝ казва, че Рик ще замине за  Париж.
Рик се сърди на майка си, че не му дава голям избор. Той не се чувства добре дошъл около къщата. Брук протестира, че не е така. Рик казва, че не е така само, когато  Ridge не е  наоколо. Но не може да вини никого за това, коетоо чувства към него.Все пак негова е  вината, че Фийби е мъртва. Хваща главата си в ръце и казва, че Фийби е невинна. Тя не е заслужавала да умре. Брук искрено му повтаря, че не е негова вината. Рик я пита, ако тя наистина го вярва, защо тогава  трябва да се махне? Брук започва да плаче и казва, че не трябва да тръгва. Тя не може да направи това. Грабва Рик и го прегръща, докато сълзи текат надолу лицето ѝ. Няма да го пусне. Обича го. Обещава да говори си Ерик. Рик се усмихва.
Стефани гледа коледната украса, когато Торн идва. Тя пита дали  иска да помогне. Говори му за предстоящото празнуване, но вижда, че  Торн не я слуша. Пита го дали нещо не е наред.
Дона сяда в скута на Ерик и продължават да се целуват. Ерик казва, че е дошло време да слязат на земята, докато я милва по косата. Тя се мръщи и казва: „не все още”. Ерик се смее, че  не могат да оцелеят в облаците завинаги. Дона знае, че е притеснен за семейството си. Ерик казва, че  не е сигурен как ще понесе друга загуба. Надява се Торн  да не е казал нищо на Стефани. Той ще трябва да ѝ каже сам. Donna тъжно казва, че не би трябвало да е преди Коледа. Добавя, че мисли, че е важно за него да бъде със семейството си. Тя наистина иска да бъде с него. Въпреки това  знае, че е в траур от загубата на неговата внучка. А на нея е първата ѝ Коледа заедно със сина ѝ. И двамата имат много за какво  да бъдат благодарни. През останалата част от живота си ще бъдат заедно. Ерик изглежда изненадан от разбирането на Дона. Целуват се.
Ridge се появява у Брук. Пита дали е говорила с Рик, тя казва, че са говорили и Рик е съгласен, но тя не иска да го праща там. Ридж казва, че съжалява, но не могат да се гледат с Рик. Всеки път, когато това стане, той ще вижда тялото на Фийби да лежи в канавката. Брук има сълзи в очите. Тя разбира, но това няма да се промени чрез изпращане на Рик далеч. Не може да прати сина си в изгнание в друга страна. Ridge изглежда объркан и пита какво  се опитва да му каже. Брук му казва, че не може да го направи. Тя не може  да изпрати сина си далеч. Ridge изглежда изненадан. Стефани се оказва права.
Торн не знае какво да каже на майка си. Той крачи наоколо нервно. Стефани му казва, че го познава достатъчно добре, за да  знае, че е притеснен.
Ерик с любов поставя палтото си около раменете на Дона. Благодари ѝ за това, че се отнася с толкова разбиране. Тя му казва, че знае какво е да загубиш някого, когото обичаш. Ерик казва, че той и Стефани обещават да помогнат на Тейлър и Ридж да минат през това. Ерик подчертава, че няма да "бъдат като двойка”. Върнал се е при Стефани заради една лъжа. Той ще ѝ каже  истината. Обещава на Дона, че ще се върне при нея. Дона е във възторг. Те гледат един към друг с любов и се целуват нежно.
Брук казва  на Ridge, че всичко, което той вижда в Рик е човека, който уби дъщеря му. Тя вижда сина си, който е много уязвим в момента. Преживял е трагедия. Не може да го изпрати в Париж. Той трябва да бъде със семейството си. Нещо ужасно може да се случи. Ридж започва да се ядосва и казва, че нещо ужасно вече се е случило. Брук моли  да я послуша. Тя също е мислела, че това е добра идея и затова  се съгласи да говори на Рик. Неговата вина го изяжда жив. Казва на Ридж, че  го обича и иска да прекара остатъка от живота си с него. Но е разкъсана. Чувства, че трябва да бъде там за Рик. Моли Ридж да я разбере.  Той промълвява, че не може. Брук е изненадана и казва, че може би това е твърде скоро. Брук знае, че Ридж има голямо сърце. Тяхната любов ще надделее и това, както винаги ѝ е казвал. Моли го да ѝ каже, че ще оцелее и този път. Ridge мълчи.
 ("Silent Night" звучи на пиано)
Ерик и Стефани си казват, че тази вечер ще бъде посветена на Фийби. Сяда на пианото. Възпроизвежда края на "Silent Night"
Брук, Ник, Кейти и Дона донасят Джак при Брук и си пожелават разни неща. Брук се сеща за Тейлър, предполага колко ѝ е тъжно в момента.
Рик си говори на глас, все едно Фийби е там. Тейлър се самообвинява, че вината за загубата на дъщеря ѝ е нейна: „Сещам се за един милион причини да обвинявам себе си. Но тя си отиде, а ние сме все още тук. И по някакъв начин, ние просто трябва да намерим начин да живеем с това”.
Брук, Ридж и децата идват у Стефани.
Steffy казва, че майка ѝ няма да дойде. Томас обяснява, че са я молили, но тя е отказала. Брук се присъединява, че Тейлър наистина не трябва да бъде сама тази вечер. Стефани е съгласна с Брук.
Маркъс е учуден, че това ще бъде последната коледа на Стефани с Ерик. Според него не е много добре, че не ѝ казват. Дона го уверява, че Ерик скоро ще  ѝ каже. Засега не иска да ѝ съсипва Коледата.
Тейлър и Рик са на гроба на Фийби и всеки изживява тъгата си.
Дона не издържа и се обажда на Ерик. По телефона си изгукват колко се обичат…колко си липсват…бла-бла-бла…
Ник отрупва Джак с подаръци.
Торн наблюдава баща си. Приближава се и го пита с Дона ли говори току-що. Ерик потвърждава. Торн тихо промърморва, че съжалява. „Да, има защо.” – студено отговаря баща му.
Рик е донесъл подаръци за децата и иска само да ги остави. Не смее да влезе, защото много хора там го мразят. Ерик е настоятелен-това е неговият дом. Омразата трябва да бъде забравена. Настоява синът му да остане.
Steffy веднага реагира: „Той не трябва да е тук.”
Ерик настоява, че синът му има право да бъде тук днес. Бриджит  обяснява на Стефи, че Рик  се нуждае от сериозна подкрепа в момента. Продължава, че след направените проби и изследвания е станало ясно, че Фийби е драскала и атакувала Рик, затова той е изгубил управлението. „Съжалявам, но неговата версия на историята е истина – въздиша Бриджит- Тя го е атакувала. Така е станала катастрофата”.
Ridge се обажда на Тейлър: „Мислех, че ще дойдеш в къщата на родителите ми. Имам притеснения, когато Steffy и Тома се появиха без теб.”
Тейлър тихо отговаря: „Не мога…. Аз просто искам да бъда тук с Фийби.” Той настоява.
Стефани е подсетена от Стефи да погледне към мястото, където е Ерик, тя забелязва Рик и усмивката ѝ замръзва. Отива при Ерик и сърдито го пита какво е направил. Ерик твърдо отговаря, че Рик е добре дошъл там. Стефани го нарича негодник.
Стефани му напомня, че  Ridge е отишъл да вземе Тейлър. Какво си мисли,  как ще се почувства тя, когато влезе и го види? Брук се намесва като напомня, че е Коледа, а Ерик добавя, че  Рик има пълното право да бъде заобиколен от хора, които го обичат, както Тейлър прави. „Аз не искам това да се изроди в някакъв конфликт. Рик е член на това семейство и част от този празник. Сега това е окончателно.”
Стефани недоволства, Брук тържествува.
Тейлър се противи, не може да отиде. Нека Ридж каже на всички, че ги обича. Той настоява.
Тейлър: „Честита Коледа, Фийби.”

# 693
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Брук е уникално проста жена. Да правиш опити да прогониш сина си от семейството, за да угодиш на самовлюбения си любовник е просто недопустимо за една уважаваща себе си майка. Naughty
Мдааа!!! ПРОСТА е, поради това,че цял живот правеше секси чунгурбаши, пренебрегвайки децата си....И когато положението стана...епек...тя не знае как да постъпи....Ами к'ва е тази земна сила,пък било то Рич,дето ще откаже  майка от детето и ......Да избира м/у мъж и дете.... ooooh! Само фактът, че си стигнал до тази дилема е показателен,колко си стойностен като личност Tired И как цял живот си се водил егоистично от ИМПУЛСА си, вместо да си гледаш децата!!!!
От друга страна, Рик трябваше поне временно да се оттегли.....И то трябваше сам да го реши...Не можеш да се натресеш на Коледа на опечалените роднини....Въпрос на етика,деликатност ииии.... възпитание.....Трябваше някой да го научи.....Че не се прави така Sad Cry Confused
Sega , споделям това което си написала относно рик....,но не и относно брук FlutterПо горе написах ....Ясно е защо!!!

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 19:53 от susy

# 694
Днес, ако не се лъжа, беше последната серия с тази малка актриса в ролята на Хоуп. Сега персонажа влиза в машината за растеж и някъде юли-август вече ще я гледаме като 17-годишна тийнейджърка. Laughing
И като говорим за тийнейджърки, през 2011 май и Али ще порастне в американските епизоди.

# 695
Днес, ако не се лъжа, беше последната серия с тази малка актриса в ролята на Хоуп. Сега персонажа влиза в машината за растеж и някъде юли-август вече ще я гледаме като 17-годишна тийнейджърка. Laughing
И като говорим за тийнейджърки, през 2011 май и Али ще порастне в американските епизоди.
Все ми беше на ума, SG, да те питам,като как ще стане...Днес на 4, утре на 17.... Joy Или няма да я дават месец-два и тогава хоп.....нова Хоуп... hahaha

# 696
Гуспудинчуту откъде аджАба черпи всичката таз информация newsm78

# 697
форестър минахме франция.кво ше кажеш. вече нема да ти 'драпат' за преразкази оттам щото секи ден ше отиваме с още една серия напред.

# 698
Гуспудинчуту откъде аджАба черпи всичката таз информация newsm78

Оттук-оттам. hahaha
Но май съм се излъгал по отношение на това дали малката актриса я нямаше и през 2009 (тъй като тази коледната серия беше от декември 2008, а голямата Хоуп се появява през януари 2010). Те всъщност са две актриси-сестри които играят детето Хоуп и като гледам в едни сайтове пише, че са участвали и през 2009. Не съм гледал всичките епизоди от тази година, но си мислех, че за малко повече време са сложили Хоуп в машината (Али май е там от към средата на 2009 така че ако порастне през 2011 ще е растяла най-малко година и половина).  Laughing

Все ми беше на ума, SG, да те питам,като как ще стане...Днес на 4, утре на 17.... Joy Или няма да я дават месец-два и тогава хоп.....нова Хоуп... hahaha

Ами... става. Laughing Чрез SORAS, любимия синдром на Forrester69. tooth И като поздрав към него пак ще разясня какво е (разбира се, и тези които още не знаят за синдрома могат да прочетат)- става дума за специален метод, чрез който децата в сапунките порастват по-бързо от обичайното, за да може да се включат по-застъпено в сюжета. Обикновено когато се използва SORAS, децата не са давани известно време (седмици или месеци) и накрая се оказват порастнали с години. Но възрастта при големите герои не се променя, нищо че отвреме-навреме се майтапя, че Ридж, Брук и Тейлър са на 80, а Стефани и Ерик- на 100. Laughing

Тази информация за синдрома може да я сложим на първа страница, за да не се дразни Форестър, че само я повтарям.tooth

# 699
Ще ти кажа много неща,за да спиш спокойно Naughty
1-"Бъркаш са нещо",не сме минАли Франция,утре сабалемта ще дават серия,която не са давАли още при нас Naughty ОК? Naughty
2-В огромна заблуда си,че "нема" да ми драпат за сериите от Франция Naughty
На мен ми драпат "поне 10 човека",които живеят във Франция,така че ще си разказвам с пълна сила Naughty ОК? Naughty
3-Освен тУЙ обещавам много по-редовно да ви разказвам и сериите от Швейцария,Канада и Белгия,защото и за тях ми драпат "поне по 10 човека" за страна Crazy

# 700
форестър минахме франция.кво ше кажеш. вече нема да ти 'драпат' за преразкази оттам щото секи ден ше отиваме с още една серия напред.

Предлагам Форестър да превежда българските серии на френски във френски форум, щом и без това драпат за преразказите му  Mr. Green

# 701
Aз съм дискутирала за невъздържаността и възпитанието не на Рик, а за възпитанието на Фийби и ти не си се усетила, че това съм казала!!!(Sega )
Хммм!!!А до неотдавна БК твърдеше, че брук е гледАла и възпитавАла децата на Тейлър... ooooh!.Та кой е виновен за необмислените реакции на Фийби... Thinking.От къде е взела пример как да се справя в критични ситуации,да се владее,да е внимателна с човек,който шофира??????.........От мащехата си брууук ooooh!.................Имахме идентична ситуация с брук и Мейси,нали??? Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 21:56 от susy

# 702
И мен от край време 20-30 човека ме заливат с молби да пиша преразкази на епизодите от всякакви краища на света. И за да удовлетворя всичките желаещи, още от следващата седмица мисля да започна да пиша преразкази и на сериите в Япония, Нова Зеландия, Уругвай, Чили, Сейшелските острови и Антарктида. Laughing А от следващия месец ще започна и с преразказите на епизодите от Марс. Joy

# 703
Предлагам Форестър да превежда българските серии на френски във френски форум, щом и без това драпат за преразказите му  Mr. Green
Ще ме извиняваш,обаче неистово драпащите за Френските серии не са французи,а най-добрите ми приятели,които разбира се са от джебел,гоце делчев и центъра на меден рудник бургас Crazy
но просто жувеят там,за да видят свят Crazy

Имахме идентична ситуация с брук и Мейси,нали???
Ще ме извиняваш,обаче "незнам" кое ти е идентичното,след като при Брук и глупавата мейси нямаше смъртен случай,колкото и да ви се иска Naughty Naughty Naughty

А от следващия месец ще започна и с преразказите на епизодите от Марс. Joy
тУЙ е чудесно,тамън темата ще ни стане извънземна Crazy
А на мен Сега ми драпат по********** Joy  нервите с молби да намеря някУЙ да превежда сериити от турция и пакистан Crazy Кой ще се наеме Crazy

# 704

Имахме идентична ситуация с брук и Мейси,нали???
Ще ме извиняваш,обаче "незнам" кое ти е идентичното,след като при Брук и глупавата мейси нямаше смъртен случай,колкото и да ви се иска Naughty Naughty Naughty

Дааа, нямаше смъртен случай....Но ситуацията беше 1:1.....Хубаво щеше да е брук да Фръкне в небитието.. bishop...Ех,мечти,мечти...И льоши,льоши сценаристи.... Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт