Oбувки с безплатна доставка :)

• 54 459
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
И от мен един въпрос - аз като "Тома неверни" да попитам - дали имате съмнения, че обувките са ментета? Embarassed Embarassed Embarassed
Aз съм хвърлила око на едни Hush Puppies - и да питам - в оригиналните кутии на марката ли получихте обувките си ??? Embarassed
  bouquet

# 211
Абсолютно оригинални са и пристигат в кутии на съответната марка. Няма какво да те притеснява.

# 212
Да попитам, някой получавал ли Пепе Джинс обувки или ботуши. Някакъв проблем с номерацията дали има?! Мисля да си поръчам едни ботушки.

# 213
Да попитам, някой получавал ли Пепе Джинс обувки или ботуши. Някакъв проблем с номерацията дали има?! Мисля да си поръчам едни ботушки.
Аз имам чехли на Пепе нося 37ми поръчах UK4,според мен си отговарят,моите са от Амазон

# 214
  • София
Аз тези сандали само,че в тъмно кафяво.Нося 38 поръчах UK 5 и на приятелка(др.два модела) която е 35 номер UK 2.5 и на двете ни лепнаха идеално.Аз ги поръчаш от Амазон,защото цените им са по добри така,че ако си харесате нещо не е лошо да видите и там понякога има голяма разлика в цената.

# 215
Чудесно , благодаря ви момичета. Изрових стотина страници за код но не намерих актуален. За сега няма май.

# 216
Аз имам чехли на Пепе нося 37ми поръчах UK4,според мен си отговарят,моите са от Амазон

би ли измерила ако може колко см са?  Praynig Аз явно имам проблеми с обувките. Сандали, чехли 4-ка са ми големи, а затворени обувки 4-ка малки  Crazy

# 217
  • Варна

би ли измерила ако може колко см са?  Praynig Аз явно имам проблеми с обувките. Сандали, чехли 4-ка са ми големи, а затворени обувки 4-ка малки  Crazy

А аз от тези 5-ца    http://www.javari.co.uk/Pepe-Jeans-London-Womens-Bootie/dp/B0041 … k5-ца ако трябва стелка свиркай,но сега се сещам,че имам и обувка подобен модел    http://www.javari.co.uk/Pepe-Jeans-Womens-Mocasin-KA-112/dp/B002 … ort=relevancerank
която също е 5,но не нося защото ми подбива.Явно проблема не е само в теб,а по скоро е до модела.

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 12:53 от desuri

# 218
да до модел си е явно  Hug

# 219
Някой поръчвал ли е тези ботуши http://www.javari.co.uk/Pepe-Jeans-London-Womens-RE-130/dp/B003L … p;sizes=250990031
Интересува ме размер при прасеца, защото съм с по- ячки крака  Embarassed

# 220
Момичета, да ви питам...има ли проблем със сайта? От вчера се опитвам да поръчам едни кроксове и едни обувки и ми дава ей това:
 "We're sorry. This item can't be delivered to your selected destination. You may either change the delivery address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below."

Нали има доставка до България? Защо ми изписва това?
Благодаря!

# 221
Момичета, да ви питам...има ли проблем със сайта? От вчера се опитвам да поръчам едни кроксове и едни обувки и ми дава ей това:
 "We're sorry. This item can't be delivered to your selected destination. You may either change the delivery address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below."

Нали има доставка до България? Защо ми изписва това?
Благодаря!
Ако са детски - не доставят такива в България  Tired .

# 222
Вярно ли?...много лошо ooooh!
Е та само мъжки и дамски ли обувки могат да се поръчват?

# 223
# 224

би ли измерила ако може колко см са?  Praynig Аз явно имам проблеми с обувките. Сандали, чехли 4-ка са ми големи, а затворени обувки 4-ка малки  Crazy

А аз от тези 5-ца    http://www.javari.co.uk/Pepe-Jeans-London-Womens-Bootie/dp/B0041 … rt=relevancerank5

тия обувки на картинките защо са толкова различни, като ги купите по-затворения или по-летния модел получавате?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт