Oбувки с безплатна доставка :)

• 53 517
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
Днес получих това http://www.javari.co.uk/Miss-Sixty-Womens-Margie-Ankle/dp/B003QC … t=shoesbrowserel2

Поръчах 6 ,нося 39 номер и са ми добре.Дойдоха за 7 дни по пощата

# 586
Днес получих тези http://www.javari.co.uk/New%20Balance%20Womens%20WW887BR%20Hikin … TX6ROO,B0032V2KP2 . Невероятни са, страшно ми харесват!

# 587
И аз да се отчета днес получих поръчка от 31.01 но какво разочарование Sad Поръчах ботуши на  Hush-Puppies и то 2 чифта за мен и за сестра ми от този модел http://www.javari.co.uk/Hush-Puppies-Womens-Eagle-Cowboy/dp/B003 … rank&onsale=1              Моте са №39/6/ но дали защото нося 38-38,5 едва се побирам вътре, а пък горе са ми широки /имат едно като с ластик за широк прасец да се разпъва/ Иначе кожата, подметката изработката вс е супер!  Дано поне на сестра ми и станат защото трябва да ги връщам, а виждам че от единия номер са свършили черните... newsm78 Моля къде пишете за смяна/на контакт ли/ и дали се сменят за същия модел или може и др и последно който е връщал колко е горе долу сумата ?  bouquet

# 588
И   аз поръчвах ботуши на Hush Puppies и на мен ми бяха малки. Трябва 1 номер по-големи със сигурност да се поръчат /макар че това вече беше коментирано/. Върнах ботушите онзи ден и ми струваше 22лв с препоръка, без препоръка 19лв.
Аз искам да попитам някой дали е купувал на Van Dal и на Lotus от обувките да сподели за номерация и качество.

# 589
ahat на кой номер отговарят и какъв цвят са?

# 590
Моите са UK 6 те би трябвало да са №39 /но най-вероятно са 38/ , а на сестра ми са UK 5 тоест №38.... ще видим кой са като ги премери Hug Цветът е черен/за кожата и подметка писах- супер е !

# 591
  • София
ahat може ли снимка на ботушите на живо ,че им се чудя много

# 592
 Heart Eyes Много хубави работи има тук....
Аз ще си търся нещо средно м/у маратонка/обувка на малката за пролетта. Бях намерила в ЛР намаление, ама ми ги отказаха и сега детето босо/голо  Joy

Мое ли да споделите мнение за тези:
Crocs Junior/Youth Kids Crocband Gust
8.ата си е детския С8, нали??? Това на 25 ли трябва да отговаря, Крокс до сега не съм вземала, маратонките на моята са 24 номер, ботите 25, та там някъде и е крачето. Дължината на крачето и е някъде към 14-15 см, т.е. си търся нещо със стелка поне 16см-16.5см
Може ли да споделите стелката на С8 от Кроса с какви размери е  Praynig

Или тези:
Crocs Junior Girls Sophia Flat
Признавам си, че и много пари нито ми се дават, нито имам, особено като става дума да се носят 1 сезон, най-много и малко есента, ако и стават.

# 593
Детски не доставят до Бг.

# 594
 Shocked Е па каква е тази дискриминация, аз тъкмо харесах нещо и айде...пак ми резнахте крилцата  Confused

Синеоч♥  Hug мерси!  Confused

# 595
Привет на всички! Случайно попаднах на вашата тема, докато търсех разни онлайн магазини. Много ми хареса този сайт за обувки и направо се "зарибих". Реших и аз да ви пиша, ако мога да бъда полезна с информация.
Поръчах 3 чифта GEOX на 03.02. На 04 ги изпратиха и днес т.е. 07.02. ги получих с UPS на адреса. Поръчката беше на обща стойност 65 паунда - 3 чифта GEOX. Имам няколко чифта GEOX купувани от България и от чужбина и на всички пише UK 6, а аз нося 37. Приятелят ми има също няколко чифта, които пише UK 7, а той носи 41. Значи поръчах UK 6, UK 7 - дамски и UK 7- мъжки. Мога да кажа, че мъжките са точни. Колкото до моите UK 6 ми е съвсем малко голям, на кутията пише, че стелката е 248 мм т.е. може би е 37-38,но мисля че е от модела.
На 04 направих още една поръчка - едни Rockport на стойност 22.5 паунда. Имам на тази фирма обувки, купувани от Канада преди 2 години. Носила съм ги много, но изобщо не са мръднали, дори не са се отпуснали, препоръчвам ги, като качество. Та тази втората поръчка са я изпратили по пощата днес с очаквана дата на доставка 27.02. Много се изненадах и им писах. Разпитах дали изпращането зависи от сумата на поръчката или количеството. Отговориха ми, че не зависи от сумата на поръчката и, че системата сама избира на случаен принцип най-изгодния вариант за доставка, като работят с различни куриери. Разменихме си 4 мейла за 2 часа - много са коректни. Просто няма логично обяснение за различните доставки. Сега нямам номер за проследяване и ще чакам почти месец. Много странно... Не знам кой номер от английските нося на Rockport. На моите е отбелязана само американската номерация 7М, което съответства на 4.5 според таблицата, но пък сантиметрите не съответстват. Писах им и по този въпрос, но ми отговориха да гледам таблицата, представена за съответния производител. Интересно е, че таблицата в сайта на Rockport е с различни данни...Искаше ми се да премеря тези и да поръчам още, защото съм харесала още няколко на Rockport.

# 596
# 597
Сега нямам номер за проследяване и ще чакам почти месец.

Идват много бързо и по пощата (моите за около 5 дни средно са тук).

Аз да ви питам- разходите по връщането възстановяват ли се както в някои други сайтове или са си за наша сметка?

# 598
Здравейте,
вчера и аз получих поръчаните обувки http://www.javari.co.uk/Hush-Puppies-Womens-Leather-Decorative/d … 07056&sr=4-17
в черно 6 . Мисля, че няма да мога да ги нося. Ако някой прояви интерес , нека ми пише. Стелката е 25 см.

# 599
  • София
Сега нямам номер за проследяване и ще чакам почти месец.

Аз да ви питам- разходите по връщането възстановяват ли се както в някои други сайтове или са си за наша сметка?

За наша сметка са си.....пишеше някъде в сайта, че ако доставката е била в рамките на Англия, тогава само възстановяват пощенските  Peace

П.П. Аз също вчера връщах едни обувки.....пуснах ги нормална поща (без каквито и да било екстри този път) и ми взеха 12,50 лв. Надявам се пристигнат без проблем.

Общи условия

Активация на акаунт