Размяна на продукти за коса 1

• 67 590
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
Бих пробвала Бейн сатен 2 например,знам ли,третирам доста косата си.

# 46
Предлагам:
http://zlatnaribka.com/protivopyrhoten-shampoan-loreal-instant-c … -ml-251-1472.html - само пробван 1 път.
Половин шампоан на Ева проф. Капило против косопад, опаковка от 400 мл. Купуван преди месец и нещо.

Търся:
Complexe 5 - Rene Furterer
Шампоан Naturia - пак на Furterer
Всякакви продукти, подходящи за чувствителен скалп

# 47
Доста добра темичка..Ето и моето предложение :

Спрей за обем на Avon Styling 150 мл.Мирише много приятно,използван е веднъж-два пъти

Балсам-спрей с експрексно действие с масло от дива роза,протеини и UV защита.Мирише много приятно.От 200 мл са останали около 130 мл.

Нямам големи претенции за какво искам да ги разменя..Ако някой предлага,да пише ЛС Simple Smile)))

# 48
  • WonderLand
Разменям Този спрей

за нещо за сухи краища. Само е пробван 1 път

# 49
Разменям този шампоан на WELLA и  тази маскаWELLA(,повече от половината са) за продукти от серията инфра или deep brillance на CHI.

# 50
Разменям 250 мл  маска за коса с чесън BaXter.

# 51
Разменям :
 Боя за коса BES -2 бр. Номер 6.62- Dark red violet blond - (боята е около 40 мл. -използвала съм 60 мл. от нея) и  номер 3.6 Castano skuro rosso intenzo - също около 40 мл..
6.62 е със срок на годност- 12.2011 г., а 3.6- 06.2013 г.

Tърся маска и пяна за коса.

# 52
Разменям Lakme Deep Care Drops:

Възстановяващи кристали за сухи краища. Възстановява и предпазва косата от цъфтеж. Създава бариера срещу външните фактори и предотвратява късането на косата. Придава невероятен блясък. Съдържа абисинско масло, богато на 3 и 6 омега мастни киселини. Хидратира в дълбочина без да утежнява. Косата възвръща максималните нива на хидратация, възстановена е гъвкавостта. Без парабени, PEG и минерално олио.

От опаковката е останало около 2/3. Не търся нещо конкретно, но предпочитам да е проф козметика   bouquet

# 53
Добавям за размяна маска за боядисана коса Нивея  200 ml-използвана 2 пъти.

# 54
Разменям Lakme Deep Care Drops:
Разменени!

# 55
  • в 1001-та нощ
търся 15 мл (1 ампулка) олео релакс за проба

предлагам същото количество коприна или кокосов финиш (американски, купен на място, не от сайт), маски на лореал - лис ултим, лумино контраст, на глодуел с арган, шампоани .... флатлайнър - малко за проба ...  newsm78 лаит витал на керастаз, цимент, шампоаним, ...... много неща мога да предложа, според търсенето  Hug

веднъж ми бе пратен за проба, но се бе изляло и само го пипнах, очаквам да ми хареса   Heart Eyes Blush   bouquet

# 56
Аз разменям този крем за изправяне на Шварцкопф (има повече от 2/3 от крема) за пак повтарям молбата си нещо на Чи,Реню Ц или нещо п/в косопад.

# 57
sladurka, имам 1 ампула Реню Ц, ако те устройва, пиши на лични   bouquet

# 58
Разменям боя Индола 1000.22 със 12% оксидант, боята е половин 30мл., а ок. 60мл., нищо конкретно не търся.

# 59
Добавям за размяна и това http://zlatnaribka.com/dylboko-pochistvasht-shampoan-chi-clean-s … -ml-271-2319.html 350 мл,само е пробван.

Общи условия

Активация на акаунт