Размяна на продукти за коса 1

• 67 475
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
Разменям: Маска за суха и изтощена коса на Макадамия (неразпечатана); Крем за оформяне на къдрици - Макадамия (пробван веднъж); Крем-спрей за разплитане на косата - Макадамия (неразпечатан); Кристали - Лореал (неразпечатани)

Интересувам се от Лореал, Керастаз, Philip Kingsley . Косата ми е много суха, гъста, плътна и къдрава.

# 736
Аз предлагам за размяна около 150 мл маска на Керастаз цимент анти юзър +  половин маска от 200 мл на Лореал Форс Вектор
Разглеждам всякакви предложения  Peace

# 737
Обновения ми списък:

мини вариант на шампоан и маска за коса Loreal Professionnel Absolut repair - не за отваряни, шампоана е 20 мл, маската е 30 мл.

Loreal Professionnel спрей за коса fix anti-frizz, не е ползван

Nivea volume sensation спрей за обем, не е ползван

пяна за коса Schwarzkopf taft Heidi's heat styles mousse - не е ползвана

По принцип бих се зарадвала на маската Intense repair, но може да предлагате и други неща  Hug

Последна редакция: нд, 04 ное 2012, 19:13 от borisova.v

# 738
  • София
Разменям:
- Elexir Ultimе- до 40-50мл.
- Mythic Oil- до 20мл.
- Запечатката на L'oreal Fiberceutic за тънка коса- до 200-250мл.
- спрей Chi за обем- до 150мл.
- Nectar Thermique - до 15-20мл.

Интересувам се основно от протеина на MilkShake, Ciment Thermique, но бих разгледала и други предложения (с изключение на продукти за къдрава коса и маслени финиши).
 Simple Smile

# 739
Маи ни е врема за нова тема  newsm56

# 740
  • в 1001-та нощ
хайде, който я пуска да впише и условията  Peace

# 741
  • Русе
Разменям:
- Elexir Ultimе- до 40-50мл.
- Mythic Oil- до 20мл.
- Запечатката на L'oreal Fiberceutic за тънка коса- до 200-250мл.
- спрей Chi за обем- до 150мл.
- Nectar Thermique - до 15-20мл.

Интересувам се основно от протеина на MilkShake, Ciment Thermique, но бих разгледала и други предложения (с изключение на продукти за къдрава коса и маслени финиши).
 Simple Smile

Интересувам се от Нектар Термик и Митик Ойл, отправих предложението си на ЛС! Simple Smile  Flutter

# 742
  • в 1001-та нощ
Като гледам - няма желаещи за пускане на нова тема, те ще подготвя една набързо и ще дам линк след малко  Peace

# 743

Общи условия

Активация на акаунт