Размяна на продукти за коса 1

• 67 491
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
От Еластисайзърите има малки разфасовки, точно като за проба.

Така като казваш, ме подсещаш, че и от Л2 има малка опаковка от 100мл. за 9лв., мисля.  На мен, при миене на косата през ден, ми стигна за около 3 месеца.   Peace

# 121
Анч, благодаря ти - видях ги в ЗР, но скоро няма да поръчвам от там.
Feeling, на Л2 съм се наканила на 300 мл - много ми допадна този продукт - Алена ми прати от него и страхотно ми се отрази.  Heart Eyes Затова търся още количество, ако на някой е излишно или не му допада продукта, ако ли не - ще се купува след време.

# 122
Сетих се и за Л2-то, че го имаше в малки разфасовки, ама ме домързя да се връщам да редактирам.  Laughing Hug

# 123
С риск да оспамя темата вече   Blush   - аз също много го харесах след като пробвах 100мл.-та опаковка и взех 300мл.-ва., но кучето ми изяде спусъка на пулвелизатора и сега ми е трудно да го ползвам, защото трябва да тръскам хубаво и да го излизам в ръка.    ooooh!    Laughing

Анч    Hug

# 124
  • в 1001-та нощ
Анч, благодаря ти - видях ги в ЗР, но скоро няма да поръчвам от там.
Feeling, на Л2 съм се наканила на 300 мл - много ми допадна този продукт - Алена ми прати от него и страхотно ми се отрази.  Heart Eyes Затова търся още количество, ако на някой е излишно или не му допада продукта, ако ли не - ще се купува след време.

малко извън темата, но в София може да се купи и от магазин  Mr. Green

# 125
  • в.преслав
Аз имам двуфазния балсам на Лакме.Пръснах 2-3 пъти на косата си за проба,но не е за моята коса.Сега си седи така.От 100мл е.Някой ако го иска.Може и да заменим.

# 126
Разменям тази маска http://antoanette.com/f/1/5fa864ec177789d3ea3ab30c7aaa14b9_orig.jpg 250мл, ползвано е не повече от 30мл от нея. На мен ми идва тежка, омазнява ми косата по-бързо. Предпочитам пак някаква маска или балсам, но по-лека, за боядисана коса или за обем.

# 127
Размянам 20-30 мл Термо мляко на Форс Вектор,за нещо термозащитно пак,същото количество или нещо на Керастаз (чудя се дали и направо целия да го разменя)  Mr. Green

# 128
Разменям термозащитния спрей на Чи ,ползвам 1 път   Peace

# 129
  • sofia
Здравейте имам за размяна  стилизант за къдрици  на ЛАКМЕ , ПРОБВАН само веднъж но не е за моята коса засъжаление,, търся нещо за стилизиране пак на дъдрава коса.

# 130
Здравейте момичета , имам да предложа дълбоко възстановяваща маска за коса на Rolland от серията O way RE Life , ето я тук http://angelcosmetics.mymall.bg/products/Rolland-O-way-ReLife-%D … D0%B0-500ml.html#
 Взех си я от фризьорката ми , ползвам я вече втори месец и съм много доволна - прави косата ми жизнена ,мека и витална ,но тъй като поръчах голямата опаковка имам 250мл. излишни и с удоволствие бих заменила за някакъв друг продукт  .

# 131

Разменям,изхабено количество около 20-25 мл

# 132
Търся си маската Форс Архитект и еластисайзер или еластисайзер екстрийм  Peace

# 133
ЗДРАВЕЙТЕ
ИМАМ ЗА РАЗМЯНА СЛЕДНИТЕ ПРОДУКТИ: всичко е само пробвано
- лореал Спрей за гъвкавост Play Ball Texture tonic
- Спрей против начупване Play Ball Cosmo spritzer
- Термозащитен стилизиращ мус ApHogee, ползван два пъти само
- пяна за коса на РЕДЕН за обем
-  FARMAVITA Extra Shine -спрей за супер блясък
 - KMS -спрей за блясък за боядисваната коса
- Стилизиращ флуид на FRAMESI за чуплива и къдрава коса с екстракт от перла - FROZEN GLAZE
-TIGI BED HEAD Foxy Curls Спрей
-LOREAL LESS ULTIME серум за гладка коса

# 134
Предлагам:

Giovanni Direct leave-in conditioner - 250 мл, пробван - буквално не липсва количество. - разменен
Мога да се разделя с още 100-тина мл от Biosilk Thermal Shield.
Добавям и серум за сухи връхчета на Avon - 15/30 мл.

Търся:

Lakme - L2 - Двуфазния балсам;
Продължавам да търся някаква маска за коса и обикновения Elasticizer, но може и extreme.

Общи условия

Активация на акаунт