По моя начин

• 1 123
  • 13
  •   1
Отговори
   Здравейте,бих искала да ви споделя начина,по който аз е боря с килограмите си.Аз съм на 20 години и съм висока 178см.,83,2 кг./поне толкова бях в началото/.Тренирала съм 7 години волейбол,но това никога не ми е помагало особено на фигурата.А след като завърших и работих лятото на морето,което беше съпроводено с много храна в малките часове ,стигнах до гореспоменатите 83 кг./за протокола-щях да припадна като видях тези две числа едно до друго/.След като прибрах в Плевен реших,че не може повече така и започнах да ходя а фитнес 4-5 пъти в седмицата,а от 01.11. съм и на хранителен режим,който ми състави фитнс-инструктора.А ето как изглежда той:

9:00 - 40гр.овесени ядки/трици,1 варено яйце

11:00 - плод /грейпфрут,киви,портокал,но без банан/

13:00 - 150гр.пилешко филе,40гр.варен ориз,салата

16:00 - 10 сурови бадема

19:00 - 150гр.риба,салата

22:00 - 300гр. кисело мляко

+ 2-3 литра вода на ден

Старт-01.11.2010; 83,2кг.
Първа седмица-81,3кг./1,9кг. надолу/
Втора седмица-81,1кг./200 грама,но с много прегрешения/
Трета седмица-79,5кг./1,6кг.надолу,но не стриктно/                      

Опитвала съм с 90-дневната диета,но се отказвах и 2-та пъти в началото,защото цялото това мислене какво трябва да ям на другия ден,постоянното готвене на нещо различно много ме тормозеше.

Ако някой има някакви въпроси ще се радвам да отговоря,ако мога разбира се Grinning  SunglassesА аз през това време ще продължа по този начин

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 16:32 от mi6under

# 1
Поздравления, че си се решила да се оттървеш от натрупаните килограми!  bouquet Желая ти да постигнеш желаното тегло и да се чувстваш добре в тялото си. Хубаво е, че не отслабваш бързо, защото това крие рискове. 3 кг за 3 седмици са си едно много здравословно сваляне. Режимът изглежда добре, не е убийствен глад..така че ще се справиш! Успех!

# 2
Благодаря и аз това се надвам да стане! Grinning

# 3
  • в колонките
 Hug HugЗдравей,мило момиче.Добър ти е режима,но ако можеш увеличи количеството на чистото месо и махни въглехидратите - ориз,картофи и т.н.Салатки си хапвай, слагай по 1 суп.лъж.маслинено олио,бадемите са полезни.Желая ти успех в топенето на килцата.То и аз се боря с 5-6кг,ама са много трудни,брееей.  bouquet  bouquet  bouquet

# 4
Увеличи мазнините (избирай мазна риба и слагай зехтин в салатата). Овесените ядки и ориза можеш да ги махнеш за сметка на повече протеини - ще свалиш по-бързо по този начин. Киселото мляко по-добре да е сутрин и да не е купешко, особено пък нискомаслено. Тая храна малко и еднообразна ми се вижда, но ти си знаеш. Ще свалиш сигурно, но може да си докараш здравословен проблем и бързо да наваксаш. Това, че менюто ти е съставено от уж специалист не значи, че е правилно. Има достатъчно информация и най-разнообразни режими - само се разрови. Но с т.н. диети нищо не става - трябва цялостна промяна на начина на живот и виждане за нещата.

# 5
Режимът е добър, не е нужно орязване на въглехидратите, за да има намаляване на мазнините в тялото. Това, че някой е успял да свали с даден режим, не му дава право да се бърка в избора на другите. Мазнини има достатъчно в бадемите, рибата, млякото и салатите, не е нужно добавяне на повече. 
Успехът малко по малко говори, че отслабването е здравословно.
Не разбрах много смиъсла на темата, но нищо  Peace

# 6
Режимът е добър, не е нужно орязване на въглехидратите, за да има намаляване на мазнините в тялото.
Наистина не е нужно да махаш въглехидратите. Ориза с месо на обяд е добра комбинация. Само си мисля, че това мляко в 22ч. е напълно излишно. Но не махай въглехидрата от обяда.
Успех Hug

# 7
  • Пловдив
Тъй като диетата не е стандартна и всеки ще дойде тук да дава акъли или да придърпа авторката към неговата си диета ще посъветвам mi6under да си избере една от чат темите и да споделя там.

# 8
Режимът е добър, не е нужно орязване на въглехидратите, за да има намаляване на мазнините в тялото.
Ориза с месо на обяд е добра комбинация.
Точно, пък, това ми се вижда проблемна комбинация. Аз бих ги яла отделно. Ориз на обяд и месо вечер. Няма да се впускам в подробности защо. Но това е според принципите на разделното хранене, което не всеки е длъжен да харесва.

# 9
написаното меню е ужасно еднообразно
след седмица-две на него на човек му писва
авторката не знам как издържа вече 12 дни, ама не вярвам да издържи още дълго да се храни така
в храната трябва да има разнообразие

# 10
Ама ти това всеки ден ли го ядеш, едно и също?? Ако е така съм съгласна с Bothania. Режимът е добър (малко хапване пред 2-3 часа), но разнообразявай обяда и вечерята. Салати, ориз, картофи, месо, във всякакви вариации, сменяй ги. Всеки ден яйце на закуска ми се вижда също много. Разнообразявай и бадемите с лешници, орехи, каквото ти харесва, без фъстъци.
И според мен киселото мляко вечер е излишно, изяждай по една ябълка ако си гладна няколко часа след вечеря. Simple Smile

# 11
На мен лично еднообразието не ми пречи поне засега.Забравила съм да напиша,че ползвам и зехтин за салата.Относно въглехидртите-ако ги премахна съвсем не знам дали няма да се чувствам замяна и уморена,защото все пак на тялото му трябва гориво,за да работи,а не съм сигурна,че тези в зеленчуците ще за достатъчни.Първите дни с млякото ми беше добре,но сега ми е в повече и май ще го спра или ще го редувам с яйцето.Приемам всякакви мнения,критики и препоръки.
А относно темата-мисля че си е мястото все пак става въпрос за режим на хранене,с цел загуба на тегло,а това че не е озаглавено като диета не би трябвало да е проблем по мое мнение.
Успешен и хубав ден на всички,аз отивам на фитнес Grinning

# 12
начинът ти може да е успешен и резултатен сега
но след месец, два, три ... ще се провали
именно заради еднообразието си

тук има много подобни режими, но с много повече разнообразие
когато се измориш от твоя си начин, си избери един от тях
именно с цел да не се върнеш към старите си навици след като се главозамаеш от резултата
иначе йойото ти е сигурно

успех

# 13
  • Пловдив
Девойката споделя диетата си, като я препоръчва и е готова да отговаря на въпроси. Не иска коментари и препоръки. И както казах, всеки според собствения си режим тегли чергата - махни въглехидратите, не ги махай, комбинацията е добра, не, комбинацията не става ...
Още веднъж призовавам авторката да си избере тема, където да споделя диетата и постиженията си. Ако се събере група , която ще отслабва точно по този начин ще отключа темата отново.

Общи условия

Активация на акаунт