Боя за коса - blond 19! Руси красавици!

• 66 597
  • 723
  •   1
Отговори
# 165
Аз също реших да потърся нещо по въпроса - Иноа, но не попаднах на нищо конкретно.
Все пак търсенето ми не беше напразно, защото попаднах на една статия в която се обяснява върху какво работи в момента Loreal  Grinning

Може ли линк?  Flutter
http://www.welt.de/wirtschaft/article10974011/Die-verrueckten-ne … eal-Konzerns.html

# 166
Аз също реших да потърся нещо по въпроса - Иноа, но не попаднах на нищо конкретно.
Все пак търсенето ми не беше напразно, защото попаднах на една статия в която се обяснява върху какво работи в момента Loreal  Grinning

Може ли линк?  Flutter
http://www.welt.de/wirtschaft/article10974011/Die-verrueckten-ne … eal-Konzerns.html

Много благодаря!   bouquet

# 167
До 10 години и няма да е нужно да се боядисваме, а ще можем да си възвърнем естествения цвят на вече побелялата коса  Grinning

# 168
  • в 1001-та нощ
е, тези, които искат да го променят - ще го правят  Mr. Green

# 169
В този ред на мисли - има хора, които наистна не искат да се боядисват и се харесват с бяла коса. Едната ми баба, която е по-възрастна, се боядисва от първия бял косъм. Другата ми баба, по-млада, е с изцяло бяла коса, но не иска й да чуе за боя.  Naughty
Явно си е наследствено, защото и майка ми (дъщеря й), вече има бели косми, но дума не дава да се издума за боядисване. Сигурно затова двете ме гледат изпод вежди, че се боядисвам.  Laughing

# 170
И аз да се включя,чак на 12 стр. Blush

Гласувах за 4 и 6.

А по принцип цветовете,които е показала nakita най- ми харесват! Wink
Цветът,за който си мечтая е този на Дженифър Анистън.  Heart Eyes

# 171
Това с възвръщане на естественият цвят добре. )
Но, доста хора се боядисват не за да скриват бели коси, а просто защото искат различен цвят. )

Аз пък искам вместо боядисване, стоене по ХХХ минути с боята....да направят спрей-боя. ) Пръскаш от един голям флакон хубаво косата и хоп...си готов с новият цвят. )
Ама и да е траен, да покрива равномерно и т.н., абе както едно нормално боядисване. )
Или пак на този принцип, но във салона ти слагат една каска на главата, и вътре става всичко за 5-10мин. )

# 172

Фризьорката ми ми каза, че са иззели Иноа от пазара, не били правили някакви изследвания в/у нея.

Shocked

Може да са я иззели от фризьорския салон  Grinning Тия фризьорки са опасни  Grinning
Аз търсих информация на английски, нищо не намерих, пък и реклама по телевизията върви  Thinking

# 173

Фризьорката ми ми каза, че са иззели Иноа от пазара, не били правили някакви изследвания в/у нея.

Shocked

Може да са я иззели от фризьорския салон  Grinning Тия фризьорки са опасни  Grinning
Аз търсих информация на английски, нищо не намерих, пък и реклама по телевизията върви  Thinking
Какво да кажа, освен, че ако има нещо такова ще се разбере.А рекламата скоро не съм я виждала Confused

# 174

Shocked

Може да са я иззели от фризьорския салон  Grinning Тия фризьорки са опасни  Grinning
Аз търсих информация на английски, нищо не намерих, пък и реклама по телевизията върви  Thinking
Какво да кажа, освен, че ако има нещо такова ще се разбере.А рекламата скоро не съм я виждала Confused

Рекламата я гледах вчера или онзи ден,ама това не е критерий. До колкото знам рекламите се предплащат предварително за ХХ време напред.  Peace

Елинор, голям смут внесе!  hahaha

# 175
Да, вярно е, че рекламата ще се планира и не е критерий, но това не ми звучи сериозно  Peace

# 176
Да, вярно е, че рекламата ще се планира и не е критерий, но това не ми звучи сериозно  Peace

Не разбрах кое не ти звучи сериозно.  Blush  Обясни като на блондинка, моля!  Laughing

# 177
Сега да му мисли Меги фризьорката ми ако ме е подвела.

# 178
И аз си взех Farmacolor 10F, перлено русо, също като на Гардже. Намазах се и ми остават около пет минути до миенето. Стискайте палци! Боята се води с ниско ниво на амоняк, демек нещо като полуамонячна. Струва 9 лв. и върви с два окислителя 40 vol.

# 179
И аз си взех Farmacolor 10F, перлено русо, също като на Гардже. Намазах се и ми остават около пет минути до миенето. Стискайте палци! Боята се води с ниско ниво на амоняк, демек нещо като полуамонячна. Струва 9 лв. и върви с два окислителя 40 vol.

newsm10 

http://deska23.snimka.bg/other/desi-039-s-hair.475081.18300413.big

Общи условия

Активация на акаунт