Боя за коса - blond 19! Руси красавици!

• 66 521
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
  • Lost in a fairytale ...
Явно не ти понася боята. Принципно Бюти не е от най-силните бои, аз се боядисвам с нея и нямам никакъв проблем  Peace Според мен е най-добре да я смениш Simple Smile

# 631
  • Sandanski
Здравейте момичета , не пиша много, много във  вашата тема но за това ви чета редовно . Днес забелязах че Ива от "Часът на мама" се е боядисала с нов цвят, имате ли някакво предположение какъв цвят е  Praynig направо съм влюбена в него.
Сега се връщам да ви изчета че доста време ме нямаше Confused

# 632
A bihte li mi dali nqkakaw sawet koq boq za kosa da izpolzwam???Cveta na kosata mi e perleno rus Simple Smile

# 633
Ще ми бъде много интересно, да видя новия цвят на Ива.  Simple Smile
Моля, ако някой намери снимка, да я публикува.

# 634
  • в 1001-та нощ
тук http://www.btv.bg/shows/deniat-e-prekrasen можеш да гледаш на видео - направо
ако не ти се отваря в чужбина - ще ти направя скрийншот на кадър с нея  Peace

# 635
А аз съм изключително доволна от:
  Grinning
B & C, а ти с кой номер на боята си?Аз няколко теми назад бях питала за Вела Колестон,чудех се между нея и Матрикс, тогава никой  не ги ползваше.Сега като ти видях поста пак се запалих за Колестон-а,а уж другата седмица щях да се боядисвам с Кюн.
Иначе в момента съм с Индола 100011-няма да повторя,два-три пръста тъмно оранжеви корени,като аз се боядисвам на 2 седмици и корените ми са най-много 2-3 мм.Как стана този номер с това дебело оранжево не знам.  bouquet

# 636
Аз се боядисвам с 10\00.  Разлика между корени и дължини няма, а и цветът се запази и не е нужно да си мажа отново дължините  Simple Smile
Боята не ми се видя агресивна и не ми пресуши косата - поражения върху косата за сега нямам.  Mr. Green

# 637
Да, хубав е цветът на Ива. Като нюанси виждам пепел и виолетово, основа 9  Grinning

# 638
А аз съм изключително доволна от:
  Grinning

Боята наистина е много добра. Страхотна покривност на бели коси ,цветове които се запазват. При мен обаче се получи едно много силно щипане на скалпа и аз не посмях да повторя.
B & C ще се боядисваш ли отново с Иноа или я отхвърли като вариант ?

# 639
здравейте,момичета!

Аз тази тема я изгубих,но то и не се бях боядисвала 2 месеца почти,та затова.

Иначе вчера си се боядисах по моя начин със супра предварително ,но с 6% оксидант.Нямаше начин,защото корените ми бях 2 см плюс 1 см оранж до тях от миналото неуспешно боядисване.

Беше ми свършил 12 % оксидант ,имах на дъното и сложих малко от него,другото беше 6%.
Станаха пак жълто бели корените.Точно както и с 12 % стават.Отгоре се боядисах веднага с Бюти-платина
Действах доста бързо,че веднага започва да става лилава и да се оеднакви навсякъде.Намазах белите корени и накрая цялата я размазах навсякъде.Стоях 7-8-10 минути някъде и отидох да я измия.Лилавото се изми и стана невероятен цвят.
Снимах снощи  2-3 снимки,но ми паднаха батериите на апарата,та тези дни ще кача снимка.
Получи се мечтания цвят на АНЯ Heart Eyes Много светло русо с перлено-розов отенък.Хем е много светло,хем е изискано,а не просташко. Косата ми в корените е като коприна.Лъскава и кадифена.Надолу е изгоряла де,но там,където действах последните 2-3 месеца/върху естествената/ е чудесна.Няма грам изгоряло,въпреки,че е третирана с обезцветител.Вчера си отрязах и бретона и е точно такъв.Мек и здрав.
Вече само така ще се правя  Peace

# 640
  • Sandanski
Да, хубав е цветът на Ива. Като нюанси виждам пепел и виолетово, основа 9  Grinning

Благодаря   bouquet

# 641
.... Действах доста бързо,че веднага започва да става лилава и да се оеднакви навсякъде.Намазах белите корени и накрая цялата я размазах навсякъде.Стоях 7-8-10 минути някъде и отидох да я измия....
Бъди спокойна,само така изглежда докато е намазана.С тази боя и номер НИКОГА не става лилаво,изпробвала съм.Това е моят номер  и аз съм много доволна от резултата Peace

# 642
  • Lost in a fairytale ...
.... Действах доста бързо,че веднага започва да става лилава и да се оеднакви навсякъде.Намазах белите корени и накрая цялата я размазах навсякъде.Стоях 7-8-10 минути някъде и отидох да я измия....
Бъди спокойна,само така изглежда докато е намазана.С тази боя и номер НИКОГА не става лилаво,изпробвала съм.Това е моят номер  и аз съм много доволна от резултата Peace

Бонче, ти обезцветяваш ли преди това? Доколкото си спомням и твоя пигмент не беше от най-лесните, какъв цвят се получава след боята?
Аз пробвах миналия месец с М00 - не си спомням какъв нюанс беше, може би само светло русо, но не ме изсветли достатъчно или поне не колкото ми се искаше. Получи се тъмно рус цвят. Хубав е цвета, но  ми се щеше по-светло.
Та тъкмо съм започнала да пиша - как да си изсветля косата? Приемам предложения Laughing Фризьорката ми смята , че ще е достатъчно само да я боядисвам с много светло пепелно и постепенно ще изсветлее, но нещо  ме съмнява. Проблема е , че явно има наслоена боя по дължината и тази боя просто не пада. Иначе не зная каква би могла да е причината да не се изсветли ...
Не целя голямо изсветляване- около 3 тона ще ми е идеално Simple Smile Сега трябва да ви пусна снимки, ще се снимам с телефона след малко и ще ги кача до довечера Simple Smile

# 643
На мен нетърпението за по-светла коса ме доведе до ножицата накрая. И аз като теб помислих, че с наслояване ще стане, но наслояването трябва да е по-интензивно, което от своя страна е поагубно за косата. Ако питаш мен, отиди при някой добър фризьор да те обезцвети, и после по-светла боя. Не си мисли, че обезцветяването гори толкова много косата. Все пак няма да те правят от черна - руса, както бях аз.
Аз пък сега понеже исках съвършено светли дължини ги имам, и то чудесни, ама тия коренииииии  Crazy Crossing Arms #Sniper tooth  Не знам какво ще правя, май ще се ходи за Рилкен, както ме посъветвахте. От Преференса косата ми изглежда много добре, но при мен цвета бързичко пада.  newsm78

# 644
  • София
Момичета стискайте палци
утре ще ме изсветляват

Общи условия

Активация на акаунт