Нашето Февруарско талисманче Криси стана на две години!!!

• 32 909
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Раде, изби рибата с тази снимка!

Дани, и аз ще звънна в Александровска за преглед - нищо,че педи не ни праща.

Аз се завърнах от "Лешникотрошачката" и съм много доволна. Беше много красиво и зареждащо. Само отиването ми дотам не беше нормално. За първи път си поръчах такси по телефона (ОК), с надеждата да попадна на свестен шофьор. Казах му,че искам да минем през Раковска, за да спре за 3 секунди на Френската гимназия, а той ми обяснява как не можел от НДК да стигне до Раковска - тук не му мина номера и му казвах откъде да кара, но като стигнах до Операта ме вбеси. Сметката ми беше 4,50 и аз му дадох 10 лв. Следва следния разговор:
Той: Имате ли 5?
Аз:Не.
Той: Тогава ще имате да взимате Laughing
Аз:Моля????
Той: Е това е едно малко, Идват празници Laughing
Аз: Да разбирам,че нямате 5 лв newsm78
Той:Не имам, но искам да ме черпите едно малко....
Аз: Явно вече сте го решил...
И тук той ми върна парите, дълбоко разочарован, каза "просто се шегувах", а аз потресена не казах нищо...

Наистина 5 лв. не са нищо, ама по такъв начин да си поискаш бакшиш #2gunfire Или пък съм много стисната newsm78

# 691
 Хахахаха Маринка що не му пожела на тоя весели празници с един як тупаник по главата с дамската ти чанта   hahaha Те не случайно си им викат бакшиши , но да си го търпи майка му като е простак, никой не му е длъжен.
 А темата с инхалаторите и мен ме зайнтригува  newsm78 и аз да питам в какви случай се ползва това чудо на техниката.Надявам се да не ми се налага, но да си знам, че не се знае  Whistling. А пожелавам и на тези, който са го купили вече да им събира прах в някой забравен ъгал на апартамента.

# 692
Маринка,ама наистина е трябвало да му "дадеш една чанта в главата".Много са нахални и прости бакшишите.
Мен още ме друсат нервите и не ми се спи и така. Tired

# 693
Маринче, весела история Laughing разсмя ме Laughing

Раде, Нелинда, много хубави снимки Wink а тази целувка и този поглед ...Joy голям смях

Нелинда, майка ми ме вбесява така понякога, както ревне синът ми му дава всичко и му угажда само и само да не реве, защото "си разбива нервната система и ще му се пръсне сърчицето" Crazy това като го чуя само се пуля насреща и се чудя това наистина ли го вярва или просто си говори без да мисли Shocked ама сега като те чета и теб започвам да се убеждам, че май е разпространено вярване Crazy

София ПАК е болна, засега само сополи и кашлица, молете се да няма Т !!!

# 694
Добро утро!!!!

- да се върнем към летният сезон.

Марина, ами ако е искал да пиете по едно някъде Joy Mr. Green Посмях се и аз Grinning
Всички болни душички да са на линия здрави за празниците Hug
По- късно ще пиша, сега минах само да Ви поздарвя и пак се разписах Joy

# 695
  • Пловдив
Добро утро,

Дорабела,разбира се бакшиша е прекалил

Рени
,те бабите така мислят за внуците-едва ли за нас,техните деца са мислили,че "си разбива нервната система и ще му се пръсне сърчицето"  Laughing
Дано София да се размине леко

Раде,Валето много пострадал,беее.Кви са такива днешните мадами

# 696
Марина,на теб ти върви на таксиметрови шофьори... Laughing Надушват те,че имаш лично отношение към тях!

Боян пък тази сутрин е обринат...Варицела.Ралица още е болна.Засега караме без АБ,ама да видим дали ще има резултат.Сега заспа на паркета и съм я завила с одеало.Много е смешна.Заспива където свари.

# 697
Добро утро.

Болничките да оздравяват, че дядо Коледа ще идва.

И моят Дамян болен и аз покрай него, измъчих новото бебе, все съм болна. Нито елха сме украсили, нито нищо.
Не съм ходила и за подаръци, че в тия мъгли направо ме е страх.
Иначе видяхме сърчицето на бебето и си имам снимчица да се любуваме с мъжо.

# 698
Момичета, голями празници се очертвата за повечето от нас.

Толо, бонус варицела, а???

Вчера купихме инхлатор на Омрон? В аптеката са казали на милото, че трябва да се слагат по 2 ампулки физ, разтвор за инхалация. Не е ли много?
Инхалаторът ми се струва доста шумен, което не знам нормално ли е, а и с тия инструкции за дезинфекция след всяка употреба ми се вижда голяма играчка.
И един въпрос - как стерилизирате маската за деца, която е от ПВЦ и не може да се изварява?

iglikalika пожелавам ти скорошно оздравяване и да се радваш на една спокойна бременност.

Миленка, от както разбра добрата новина ни забрави. Пиши как сте, как е точицата?

# 699
  • пак там
Деси, две ампулки ФР са много. Особено като се има предвид, че максималното количество течност в чашката не трябва да надвишава 7 мл.  Аз слагам колкото ми казаха в болницата - 3 мл.

А за дезинфекцията - просто измиваш чашката и маската с гореща вода обилно. Особено ако се ползва само от един човек, това е напълно достатъчно. Мисля, че го пишеше в упътването на инхалатора.

# 700
 Вижте морната душица как сладко си спи... Laughing

По някое време даже си е подложила "възглавничка"...за по-меко.... Laughing

# 701
Ех, тази сладка-сладка Раличка Simple Smile

Раде, има си вече спомен от жените, твоя малък мъж.

Ние сме добре. Минавам само да ви пусна едно клипче.
Ирански младежи танцуват...домашно видео, изразяващо своеобразният порив за свобода на младежите, желанието им за забавление и изтънченото владеене на ориенталската ритмика, весело, забавно с лек гей налкон Simple Smile

http://www.youtube.com/watch?v=Eoseb6SP7H8

Hug

Весел ден Simple Smile

# 702
  • София
толоооJoy hahaha Joy

Деси, Илия нашия инхалатор ще го получи довечера... Дано не се налага да го използваме, че така като пишеш доста сложна работа...

# 703
  • София
Толо, уникална е- заляга над книгите от малка Simple Smile Много е сладка!

Дано не ви се налага използването на инхалаторите!

# 704
dorabella, историята с бакшиша е просто  Shocked

толо, много кофти е това с Варицелата точно срещу Коледа, а и следващата обрината сигурно ще е сладката Раличка. Страхотна е спящата красавица  Heart Eyes

Раде, ама много чаровен този Вальо!

Вержи, аз не съм ти пратила снимка на Ванеса, защото не открих актуална такава дето да става за пред хора. На всички по-нови снимки е с мръсна уста, рошава, оплезена и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт