Фентъзи и фантастика - Тема 3

• 32 254
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
А какво ще кажете за "Денят на трифидите" и "Какавидите" на Джон Уиндъм?

"Какавидите" е страхотна. Това лято я открих на вилата и я препрочетох. Два пъти  Rolling Eyes Толкова е... човешка и истинска.
"Галактическа болница" на Дж.Уайт / ако не бъркам автора/ също ми е много скъп спомен от онези години.
И кой каза Землемория? Страхотен цикъл, особено любима от него ми е "Техану". А, някой чел ли е "Четири пътя към прошката" пак на Урсула Ле Гуин? Много силна, много...

# 181
  • ул. "Мечтание"
Нищо не съм чела от Урсула Ле Гуин. Срам!  newsm56

# 182
  • В полите на Пирин планина
Нищо не съм чела от Урсула Ле Гуин. Срам!  newsm56

А аз само "Лявата ръка на мрака", но нищо не си спомням  Sunglasses Благодарение на темата съм се заредила с книги за четене за доста време напред Grinning

Нощни, честито бебе. Да ти е жив и здрав малкия Искрен.

# 183
  • София
ОО, Нощни очи, ти кога роди, кога те пуснаха Mr. Green
Честито бебче Искрен, да ти е жив и здрав и да те радва много newsm07

# 184
  • Разпиляна във въображението
Честито бебче, Нощни очи!

# 185
  • В полите на Пирин планина
ОО, Нощни очи, ти кога роди, кога те пуснаха Mr. Green

Тя роди у дома  Heart Eyes
Извинете за спама  Wink

# 186
  • София
Нощни очи, честито! Да е живо и здраво малкото човече, да расте усмихнато и щастливо Hug!

Shocked Поздравявам те, Нощни очи, за куража! Аз не бих се престрашила!

# 187
  • ул. "Мечтание"
Благодаря, момичета!  Hug  bouquet

# 188
от "Силмарилион" ми е ника  Grinning
Моя е от Властелина.

Колко от изброените книги не съм чела... Embarassed Cry

# 189
С шедьоврите на Роберт Шекли "Корпорация "Безсмъртие" и "Цивилизация на статуса" издателство "Колибри" поставя началото на новата си поредица за фантастика - "Галактики"

http://colibri.bg/resultsb.php?book=562

# 190
  • Чехия
"Денят на трифидите" и "Какавидите" на Джон Уиндъм - страхотни са изчетох ги на един дъх, за няма и седмица, и двете точно преди да родя... и много ми допадна стила му.

# 191
  • София
И аз обичам Шекли! Трифидите ми е една от любимитъе книги. Каквидите не съм чела, но ще се поправя! Simple Smile

Останах приятно очарована от "Една нощ през самотния октомври". Опредлено я препоръчвам!

# 192
  • Русе
Останах приятно очарована от "Една нощ през самотния октомври". Опредлено я препоръчвам!
Всичко на Зелазни си струва да се прочете. Не пропускам негова и на Пратчет книга.

# 193
  • Чехия
Red-че оставам с впечатлението, че имаме сходен читателски вкус, така че няма как да пропусна по долу написаната Една нощ...  Hug

# 194
  • София
Иве, предполагам, че ще ти хареса. Hug Много е кучешка, историята е разказана от различна гледна точка. Wink Има я в читанка.инфо.

Свалих си "Какавидите" и сега отивам да я чета в леглото!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт