130 Арабски аромата ни пленяват, магията на Изтока даряват.

• 46 839
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Едно късно Сабаху алКхаир Simple Smile Как сте днес?

Алвера,  Hug бързо възстановяване на дъщеря ти.  Praynig

Шило, и мен ме побиха тръпки...преживянато от теб е като от филм на ужасите.  Confused

Астарта, ще чакам тогава впечатления от книгата.
 А за името Александър изглежда не само в Бг е любимо - в Германия е на второ място вече няколко поредни години. В края на тази статия е показан топ 10 на женските и мъжките имена. http://de.news.yahoo.com/2/20110303/tts-sophie-und-maximilian-si … elie-c1b2fc3.html

АД, качи ли снимките?
Тук всъщност от четвъртък се разхождат костюмирани по улиците, миналия ден във влака един възрастен Робин Худ се целеше с въобръжаем лък в хората.  #Crazy В понеделин е кулминацията с голям парад, но се оказа, че аз трябва да ходя и тогава на работа.

# 646
Как сте, момичета? На мен днес са ми потънали гемиите. Нещо много мъка има по света, а пък в БГ да не говорим... Embarassed Tired

# 647
Писах, писах и накрая се скапа интернетът ooooh!
Къде сте всички, от вчера никой не е писал.

За ФБ, аз свързвам имена с никове от БГ Мама на не повече от 5-6 човека Blush

Шилан, мен и досега ме беше страх от пълната упойка, а след твоя разказ, направо ужас изпитвам. Аз съм била веднъж под пълна упойка и е било голям купон, но преди години се наложи да направим на Алекс едно изследване с пълна упойка и едва излезе от нея, оттогава ми е този страх. А мен ме "приспаха" след като родих Илия, за да ме закърпят на спокойствие. Аз си спомням единствено думите на доктора, че ще ме приспи за малко и след това като се събудих той ми се смееше насреща и каза, че вече знае точно какво си мисля за него. Аз питах защо и той ми вика: "Ами ти не спря да ме "благославяш" през цялото време. А аз си нямах никаква идея, че съм говорила, все едно съм на изповед Crazy. А пък му бях и бясна, понеже ме излъга, че ще родя със секцио, а ми предизвика раждането и умрях от болка Crazy

За къпането на бебетата, тук, както за всяко нещо, големи дебати се вихреха. Майките от чужбина твърдяха, че тамошните педиатри смятат, че бебешката кожа е твърде нежна и чешмяната водя може да е изсуши прекалено и да доведе до атопичен дерматит. Нашите педиатри са на мнение, че къпането помага за периферното кръвообращение, което все още не е добре развито при новородените. А истината сигурно е някъде там, по средата Joy

Поздрави на всички Hug

# 648

Шило, и мен ме побиха тръпки...преживянато от теб е като от филм на ужасите.  Confused

що бе, на мен не ми беше страшно, много се радвах , че тръгвам с дядо  Heart Eyes

Ех, нямах късмет да се събудя и да открия, че съм придобила свръхестествени дарби  Joy  щях да направя състояние от гадаене и врачуване. То и сега може, балами колкото искаш има , като гледам темите из форума разни лели Славки, кака Свраки  и т.н Laughing Laughing Laughing  Ей завчера един познат ходил на врачка да му каже къде е изчезналото му ловждийско  куче  Laughing

Аууу, Астрата, и аз едвам спасих секциото. Като видяха , че не става и се мъча като грешен дявол  свикаха екип за секцио по спешност, но елхамдулилла, че зверчето се появи и то в последния момент, хирурзите точно са се качвали по стълбите. Иначе щях да съм двойно срезана  Sick Не стига, че ми съдраха задника, щяха и за секцио да ме режат.
Да си призная, по едно време престанах  изобщо да мисля  за  благополу4ието на бебето, беше ми все едно, само да го извадят някак си от клетото ми тяло   Embarassed Embarassed Embarassed
 хехех, ама каква съм и аз, едно време темите за раждане ми бяха особено неприятни, но сега гордо разказвам  Joy Joy Joy

Деси, я кажи ква е сирийската система за гледане на бебоци? захранвване, баня и т.н.

Амал, много обезнадеждено звучиш, имай вярва. Идва пролетта, слънцето, ще се ободриш иншалла   bouquet

Поздрави на всички

# 649
Наистина тук е доста тихо тези дни  Thinking
Шилан, то не е за смях, обаче аз се разхилих кати ти прочетох откровенията за раждането....и на мен накрая ми беше все едно, само да приключваме....така ми се пиеше вода, че нищо друго не ме интерсуваше. Затова съм силно благодарна на док, че ми се яхна на корема и подпомогна нещата и с малко мъжка сила  Laughing
Амал, права си, но човек не бива да се предава!  Hug

# 650

Шилан, то не е за смях, обаче аз се разхилих кати ти прочетох откровенията за раждането....и на мен накрая ми беше все едно, само да приключваме....така ми се пиеше вода, че нищо друго не ме интерсуваше. Затова съм силно благодарна на док, че ми се яхна на корема и

ама не ти ли даваха вода? на мен през цялото време ми наливаха. Сега като се замисля, водата , която са ми наливали през устата все е изтичала отнякъде после , но  явно нищо не съм усетила, а  и вече не ми пука  Mr. Green

И изобщо не съм им благодарна, че ми рипаха връз корема. Беше ужасно, отвратително. С това постигнаха само да  изтръгнат от мен животински крясъци и да изпадна в несвяст от болката. Да не говорим, че цялата болница ме чу как раждам. А нашите от вънка са изгубили и ума и дума....

НО всичко е добре, когато свърши добре  Laughing

# 651
тцъ, на мен не ми даваха. тайно пих веднъж, но не знаех, че толкова ще се проточи, иначе повече щях да пия.
Но пък моят доктор много умело свърши всичко накрая и изобщо не ме боля, нито като ме натисна, нито като ме срязаха...за шиенето не говоря, защото тогава пак ми пуснаха от упойката...ммм като си спомня за анестезиолога и ме обхващат още по-топли благодарствени чувства  Laughing

# 652
Ама каква тема отворихме за ражданията Mr. Green. На мен хем не ми е много прясно, но пък беше толкова ужасно, че за цял живот ще ми остане стреса Joy. И на мен не ми даваха да пия вода, но не се и сещах, че съм жадна. А и не вярвах, че ще оживея, та ми беше все тая hahaha. Но и аз огласих цялата болница, че сигурно и на Орлов мост съм се чувала Embarassed. Това ми беше за урок, защото първия път раждах с упойка и само си мислех, че ме боли и се присмивах на момичетата дето много викаха. Мислех си, че са лигли и се сещах за вица за циганката дето много викала, че да я чуе родата и после да може да се нарече "Майка", че която не вика, значи че не я боли и не е майка hahaha

# 653
  • сред маслини и портокалов цвят
Аз пък имах едно невероятно секцио, надявам се и 2-рото да е такова.
Нищо, че има хора дето не ме броят за раждала, щом съм с операция. Mr. Green

# 654
Да взема и аз да се оплача, макар и на малко по-различна тема - в рамките на два часа успях да загоря напълно две тенджери...сега и двете са в боклука, а ние си хапнахме хумус от грилиран нахут. Поне се оказа вксуно. 

Ясминка,
от сърце ти пожелавам и второто раждане да запомниш само с хубаво.   Praynig

# 655
Ясминка,[/b] от сърце ти пожелавам и второто раждане да запомниш само с хубаво.   Praynig

И аз се присъединявам към това пожелание Hug

Айа, добре си се представила тази вечер. Хубаво, че не сте останали гладни Simple Smile Hug

# 656
шило тук са по западен стандарт-не се къпе всяка вечер и късно се захранва.Аз обаче си гледах по български   Mr. Green.
ясмин леко секцио  Praynig

айа мерси за рецептата  Grinning може да я приложим някой ден   bouquet Laughing

О,да споделя разсъжденията на голяма кака върху "Хамлет" -то голяма тъпотия  Crossing Arms,накрая всички умряха  hahaha hahaha hahaha
Сега и тикнах Пауло Куелю -алхимикът -него поне хареса ,прочете половината и отиде да спи.Мисля да бутна Хамлет на другата кака ,а след това и Куелю ,да видим тя какво ще каже.
Тук вече първите дървета разцъфтяха.

# 657
Ясминке, какво се хавалиш само. Crossing Arms Айде и вторият път да е все така. Hug

Олди, помина ми малко, просто в рамките на един ден двама души се показаха в тотално непозната от мен светлина, уви, по-лоша и това ме сгняса допълнително.  Tired

Уго, нправо ти завиждам какво четат твоите. Ние след Старкрафт започнахме Уоркрафт. hahaha Ама и литератруният анализ си го бива. Crazy

Айа, честито за тенджерите.  Laughing Аз много се ядосвам когато половинката се вихри, най-редовно стържа по дъното загорели работи. Но нали не върви да му счупвам хатъра.  Mr. Green

Алвера, как е Маги? Изписаха ли я? Hug

Шило, много си цветуща. Ооо, колко още е се промениш. Mr. Green Аз до годинка  къпех всеки ден, сега през два-три дни. Но много плаче като й намокря косата. Tired

Люспа, какво става с мазилката? Mr. Green

Ние пък да ви се оплача почнахме с ината. То докато се облечем каква е мъка, снощо се изпотих, 20 минути не мога да я облека. И се тръшка, ама е на моменти май като й се прояви сирийската кръв е така.  hahaha

# 658
Дес, много смешно го е обобщила Хамлет  Joy Важното е, че четат  Peace
Амал, гадно е наистина, когато се разочароваш от познати хора. Уви, случва се доста често в днешно време  Tired
Ясмин, няма раждала-нераждала - всичко е трудно. При мен едната вечер имаше момиче след секцио и направо ми се взе ума. Хиляди пъти благодарих на Господ за нормалното раждане. За мен секциото и по-точно възстановяването след това е в пъти по-ужасно. Дано всичко при теб мине пак благополучно и само хубави спомени да ти останат  Praynig
Майките на дъщери - и вашите ли така обожават бащите си, бе? Ми то това на какво прилича - "тата" та "тата"....А мама само за наяждане  Crossing Arms

# 659

саида поздрав за теб   bouquet ,а и не само  Laughing

Странни са хората,странен е този свят ,най-скъпите ми хора се променят
не са останали чувстава към мен,нито дори спомен за мен
Край ,свършихме ,аз си тръгвам и да видим какво ще правиш
Само ,ако уважаваше хубавите дни ,които изживяхме
може ли да има такива хора ,Боже ,не трябва да става така в живота
Странни са хората,странен е този свят ,най-скъпите ми хора се променят
Години минават и пак изпитвам болка ,когато знам ,че те боли
не намирам покой ,докато не видя ,че се смееш
живях много години ,мислейки как да те предпазя от нещастия,преди да мисля как да те направя щастлив
Как да ти простя,върви нека Бог да ти прости
защо да упреквам ,все тая ,нищо няма да се промени
каква е ползата ,край ,моя е вината
Мислиш си ,че съм ангел и мога да забравя тази грубост
аз мога да те забравя,но нея няма да забравя

олди и аз на това се радвам  Laughing ,
За татковците-при нас навремето беше така-голямата залепена за мен ,средната за баща си,сега и дреби ,когато се прибере е залепена за него.Но,пък само мен ревнува от него и каките. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт