130 Арабски аромата ни пленяват, магията на Изтока даряват.

• 46 836
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
            Здравейте принцески  Heart Eyes
   Уго много благодаря  Heart Eyes  bouquet Ще си го копна за статус във ФБ .
   Ясминка дано всичко мине добре  Praynig Всяко раждане е различно , но
   чуем ли първото проплакване на бебо , забравяме всичко през което сме минали  Heart Eyes
   Амалче и това ще отмине . За съжаление, все повече близки вече могат
   да ни поднесат разочарование в днешно време  Tired Опитай се да подминеш
   разочарованието като нещо незначително  Peace
   Айа загара на тенджерите и аз го имам от време на време  Grinning
   Алверка присъединявам се към питането за щерката .   bouquet
   Шило и аз къпех моите всеки ден през топлите дни , и през вечер в
   студеното време . Прави нещата както ти чувстваш че ще е най - добре за теб и бебка  Peace
   Астарта , Олди , АД и всички принцески  Hug  bouquet
    Над2 къде се изгуби  newsm78 добре ли си ?

# 661
Здравейте, момичета!
САЙДА благодаря, че се сещаш за мен. Добре съм. На 25 март се връщам в България.нето на детето от водата с думите "Нагоре детенце надолу водица"
ШИЛО ние къпем децата всеки ден вечер преди сън. След баня ги мажем с масло. По този начин детето му се прави масаж и е по близо със своите родители. Като свещен ритуал е изважда
Много неща не мога да ги разбера - така ли е в този свят илли само в нашия дом.
НИКИТО как си, миличка . Трудно се приемат такива новини. Аз не бих продължила. Мъже много на този свят, но децата една е майката.
Когато се прибера непременно ще дойда на срещите ви в София.   
Благодаря на Мишел и Ели, особено на Ели, че не ме оставиха сама.
За мен тук е много студено - няма усмивки, музика, пъстрота, културен живот /поне аз не я видях/.
Колкото тук почивах не съм почивала през последните 30 години.
От мен много прегръдки и целувки за малките дяволчета.

# 662
Пак сам аз. Понеже утре стават 10 години от смъртта на бащата на децата ми и ще забравя. На всички ви пожелавам ВЕСЕЛ И УСМИХНАТ ПРАЗНИК! БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ МАЙКИ И ЖЕНИ![/i] newsm51  bigdance2 smile3525

# 663
Над2, радвам се, че се включи Hug. Ще се радвам да се запознаем на някоя от срещите. Бог да прости мъжа ти и дано вие сте намерили покой!

Амал, след като се разочаровах хиляди пъти от много близки хора, в които вярвах и за които направо главата си залагах, вече се старая да си имам едно на ум. Вярно, че така животът е по-тъжен като не мога да се доверя на сто процента, но пък не искам повече да се разочаровам. То гаранция никога няма, но се надявам, че предпазливостта ми ще ме предпазва занапред.

Айа, като стана дума за загорели тенджери, се сетих какво сподели неотдавна - за храненето от обща чиния Simple Smile. Вкъщи имаме подобен проблем - мъжът ми ми изяжда постоянно хляба Joy. Сега се смея, но иначе много ме дразни. Понеже яде по-бързо от мен, изяжда своя хляб и вместо да се пресегне и да си вземе от купата нов, му е по-лесно да вземе моя. Аз съответно си вземам от купата, а след минута той награбва и него и аз съм постоянно без хляб ooooh!

Уго, ще съм много щастлива, ако децата ми като пораснат, четат литературата, която четат твоите дъщери. Имам обаче сериозни опасения, че ще взимаме назаем книги от Амал Joy

Алвера, как е дъщеря ти? Изписаха ли я? Възстаноява ли се?

Олди, Саида, Ники и всички останали Hug

# 664
Астарта, не че му е по-близко да вземе твоята филия, а просто така е по-вкусно  Party
иначе и адашът на твоя мъж яде много бързо, аз докато се обърна и той умел всичката храна...а аз тъй като също обичам да си похапвам, искам - не искам, за да се добера до храна, се научих да ям бързо като него. Хем знам колко е лошо да се яде бързо.
Та като бях в  БГ в началото на година и все свършвах първа с вечерята - нашите още не са почнали да ядат дето се казва, а мойта чиния вече е празна.  Shocked И свикнала на арабските XXL порции, все си взимах допълнително и пак преди останалите го изяждох! Срам  Blush

Над, светла му памет на мъжът ти!  Praynig
Хубаво е, че не са те оставили сама. Браво на тези момичета  Peace

Аз да дам малко по-друг поглед върху раждането - или по=скоро върху закъснението на термина.
Днес ни е на гости един приятел на хабиби, тъкмо се прибра от Аман, където бе специално 3 седмици за раждането на детето на брат му. Терминът е бил насрочен за деня преди пристигането му и той си правел сметки как и да, ако не първите няколко дни, то все в рамките на тези три седмици ще се появи бебчо и той ще може да го види. Да, ама не! Полетът му е бил в 13 часа в деня Х, и именно в този ден Х, но в 14 часа жената родила.  Mr. Green

# 665
.нето на детето от водата с думите "Нагоре детенце надолу водица"

Много неща не мога да ги разбера - така ли е в този свят илли само в нашия дом.

боже, мислех си , че тоя лаф "надолу водица, нагоре детенце" само мойте баби го знаят, радвам се че има и други посветени Party  Те гледат на къпането на бебета по същия начин=свещен ритуал.

Айя, Астрата
, И ние често ядем от обща чиния  и аз винаги съм измамената  Laughing

Само аз ли не харесвам Паоло Коелю  Sick

# 666
Цитат
Само аз ли не харесвам Паоло Коелю  Sick

що бе шило не ти харесва  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

астарта,амал те моите го приеха ,като един вид екзотика  Mr. Green.Пък и не забравяйте ,че в БГ системата поне изисква децата през ваканциите да прочетат определн брой книги,а тук такова нещо няма #Cussing out
Сам ,за разлика от кака си ,прочете и хареса Хамлет,сега е на венецианският търговец. Flutter
Мисля да ги запиша в библиотеката ,но ан първо време аз ще им подбирам книгите.
Забравих да ви кажа вчера какво стана,звъни телефона -домашния и виждам ,че е от училището на голямата .Вдигам и я чувам да започва със следната реплика-мамо,онези чудовища ми взеха телефона  #Crazy ,за справка тук в училищата телефоните са забранени,и други са носели,но само нея са я хванали.Та госпожицата иска да говоря с директорката да и го върне,аз отказах от което последва следната реплика-каква майка си  CrazyДокато говорила,близо до нея бил един от учителите и след като затворила телефона и казал-кой знае какви си ни описала на майка си ,щом говореше на бг. hahaha
Прибира се и започва да беснее ,че едно от момчетата в класа я бъзикало пред всички-нокия и слайд и да отлети  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Днес се обадих в дирекцията и са и го върнали.
надя  Hug
лю къде изчезна newsm78 newsm78 newsm78

# 667
Ние казвахме: Горе мома, долу вода!  Laughing

Уго, направо ме разби с тоя разговор....отивам да си лягам хилейки се  Laughing Какво ли ме чака и мен  Whistling

# 668
ЧЕСТИТ 8 - МИ МАРТ принцески  Heart Eyes
  Пожелавам ви много щастливи мигове , здраве , сбъднати мечти . Да сте винаги обичани и
  усмивките да не слизат от прекрасните ви и красиви лица .
 Честит празник и наздраве   bouquet

# 669
Цитат
Само аз ли не харесвам Паоло Коелю  Sick

:
лю къде изчезна newsm78 newsm78 newsm78

Абе, още съм тук, ще изчезна след няколко седмици.

За ражданията, не разбирам защо са ви скачали на коремите да ускорят раждането, а мен ме оставяха да се мъча толкова дълго.   newsm78
Но имам хубави спомени, първият път от неотлъчното присъствие на мъжа ми, вторият път...от празничната атмосфера...На кой друг може да му дойде на ъкъла да ражда броени часове преди новата година...Клъцнаха ме да излезе огромната мома, после ме зарязаха незашита, че нали предпразнично бяха с намален състав. И аз в компанията на една доброволка и на една студентка (щедро бях разрешила в името на науката и прогреса да присъства студентка,). Разговорът пое в съвсем естествена посока за бременности и раждания и куриозни ситуации около тях...По едно време трите направо квичахме от смях, а аз още разпрана и кървясала на магарето където раждах...Казах им да спрат, че ще се разпоря на две от край до край...

амал, успя ли да спасиш някоя друга гемия, или всички потънаха?  Sad

Шило, знаех си че все някога ще лъсне,,, че и двете сме еднакво неинтелектуални натури с много лош литературен вкус. Ми не мога да го понасям и аз, блудкави и наивни са ми писанията му  Cry

Над, най-после   bouquet

Айа, аз ако сложа нещо на котлона и се кача горе в спалните, задължително забравям, и то загаря. Така че гледам да стоя в кухнята докато свърша .

# 670
Честит 8-ми март! Пожелавма ви през цялата година да се радвате на обич и уважние и от мъжовете ви, и от дечурлигата!  bouquet
Шлю, при мен не беше точно скачане, а по-скоро силно натискане...ама свърши работа. Не знам защо при теб не са го практикували, имат нужда от обмяна на опит май  Laughing Не знаех, че навръх НГ си раждала... пак добре, че е имало хора наоколо  Peace Аз не съм забравила, че ти обещах да разкажа; скоро ще се наканя  Peace

# 671
# 672
Люспа, не тъжи, че не са ти скачало върху корема! ПО-ужасяващо нещо не съм преживявала. Докторката си имаше даже едни подвижни стълбички , върху които да се покарети и засили......Но явно не й стигна злобата, та извика и друг лекар- друго си е двама човека да скачат отгоре ти!!! В крайна сметка той свърши работата....

е , Люспа, ти пък чак сега ли разбра, че с тебе двете не сме интелектуалки Joy  и то не само , защото не харесваме Паоло Коелю , уф дори не мога да му напиша името  Mr. Green

Колко е хубаво, че арабската ни къща отново е пълна с бебоци, пък отгоре на всичко се задава нов бейби-бум в темата  Crazy Crazy Crazy

# 673
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...

Шило, знаех си че все някога ще лъсне,,, че и двете сме еднакво неинтелектуални натури с много лош литературен вкус. Ми не мога да го понасям и аз, блудкави и наивни са ми писанията му  
И аз съм от неинтелектуалките с лош литературен вкус. Не го харесвам. Ама аз и "100 години самота" не харесвам.

Амал, поотмина ли ти малко?

Ясмин, как си, таткото кога пристига?

Над  Hug

Айа, рекордьорка си, аз съм специалист по загарянето, но нямам такива постижения до сега  Simple SmileМоите деца ми се смеят, щом мирише на загоряло, значи мама е готвила  hahaha

Уго, важното е, че четат кхиги децата. Моята голямата дъщеря много обича да чете, малката и тя се ориентира натам, но пък синът ми, ако е прочел 3 книги от край до край ,ще е постижение. А не, само Хари Потър е чел, което  си е цели 7 книги  Laughing
Изпрати ли щъркелите към нас?

Дъщеря ми вече е добре, изписаха я в събота и утре ще й махат конците. ама оперираха голямата, не малката

Аз съм си къпала децата всчка вечер до 1 годинка и после през вечер. Мисля си, че е добре да се къпят бебетата, особено ако им харесва във водата. А по нашия край като се реши детето казват "надолу косица, нагоре момица"

# 674
Честит празник, прекрасни цветя. Нека вашите любими за винаги до вас и ви карат да се чувствате пълноценни жени.

Криси, благодаря за поздрава. Hug Flutter

Общи условия

Активация на акаунт