130 Арабски аромата ни пленяват, магията на Изтока даряват.

• 46 324
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
  • сред маслини и портокалов цвят
Цветя за най-красивите дами!
Честит празник! Бъдете живи и здрави, много щастливи и обичани!

# 676
Докторката си имаше даже едни подвижни стълбички , върху които да се покарети и засили

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

По наште ширини не сме и чували за подобни напредничави методи, има да ви гоним...

Олди, чакам разказа с нетърпение.

Аз да допринеса с информация за българско -либийската дружба:

6 годишна връзка на българска танцьорка с един от синовете на Кадафи.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1363413/My-crazy-year-fl … addafi-s-son.html

# 677
  • по пътеката
4естит празник на вси4ки в темата и близките им! здраве и любов ! и наздраве с портокалов сок
люспе, много хубава бг момата! направо го разбирам кадаф4ов!  Wink
и аз не харесвам коелю, много клишаркско ми зву4и! може би ,защото изостава с истините ,които ве4е сме прозрели!  Thinking

# 678
Честит празник,прекрасни дами!Бъдете много щастливи и обичани,обсипани с любов и всеотдайност!

# 679
Здравейте!

Честит Празник, Момичета!

# 680
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК СКЪПИ АРАБЕЛКИ! БЪДЕТЕ ВСЕ ТАКА ОБИЧАНИ ОТ ПОЛОВИНКИТЕ

# 681

честит 8ми март!!!!

# 682
Честит празник, мили момичета! Желая ви много щастие, любов и усмивки!

# 683
аз си мислех, че арабелките са по осмомартенски банкети, пък те една след друга картички слагат  Crazy

Спомних си преди няколко години в работата, как на тоя ден, шефа дойде запъхтян , бръкна в една найлонова торбичка и извади посмачкани букетчета зюмбюли за мен и колежката. А  на всеки 8мимарт тримата баш-шефове минаваха от стая в стая и раздаваха по една ошмуглена червена роза на всяка жена- най=главния ги връчваше, а заместниците му влачеха грамадите с китките.....

# 684
  • София
Ох, хвърлях ви аз по едно очо, даже по две, но с тази тема за раждания ме отказвахте да писателствам..Че започна ли я, ще се изпокриете... Joy Познат лекар при първото раждане, преместване по картон( според тогавашното райониране трябваше да раждам в Майчин Дом, а не в Княжево), недошъл на раждането ми познат лекар, който предвид  с  около десетина дни по-ранното случване на нещата отиде на конгрес в Испания, попадането ми на  друга лекарка, мъченето ми 13 часа за нормално раждане, взимането на решение за секцио на 14-ия и направата на вертикално такова сигурно на 15-ия, събуждане от пълната упойка с канско усещане за студ, непозволяване да видя бебето, захранването му с изкуствено мляко в  биберон с  отвор XXL и последвалият от това отказ за сучене.....
3  години по-късно, вече с опит Mr. Green, вече в квартала, сиреч в Майчин Дом, при доказан и отново  добре познат ми  лекар, с уговорено секцио...Какво по-естествено след първото такова, още повече като се имат предвид двата дундести близнашки плода.. Да, ама не.. настъпва въпросната дата, моята особа отива на място, без контракции, без чудо. Но остава изненадана от докторската констатация за почти пълно разкритие, явно под тежесттта на мометата. Mr. Green  Ужасът ми се допълва от това, че докито ясно и точно казва, че уговорката за секцио отпада, тъй като близначките са вече ниско долу в родовия канал. От моя страна почва един пазарлък и уговорки за секцио, щото, видите ли, предишно такова имам, при това вертикално, два тежки плода, зрителни отклонения... hahaha Но щастието не ми се усмихва. Явно арабското изкуство да се пазариш, в добрия смисъл,  не го владея хич. Водите ми изтичат, нормалното раждане започва, докторът ме ползва за онагледяване пред студенти на изключително лошо направен преди три години вертикален шев, за капак преценява, че се налага комбинация  от направата на епизиотомия и  ползването на вакуумен екстрактор .... Да продължавам ли... Поне вторият  си свърши работата перфектно.И не съм предполагала, че ще го кажа някога, но въпреки страховете ми, нормалното  раждане и възстановяването от него си бяха съвсем друга история, лека и бърза. Grinning
Пада ви се.Отворихте тази тема, аз я отбягвах, но накрая не се стърпях. Така че ще ме търпите. Mr. Green
Сега да мина на друга. Да ви поздравя със закъснение за 8 март  и да ви пожелая да сте здрави, весели, позитивно настроени и много обичани!   bouquet
Алверка, Hug  Хубаво е, че каката ви вече си е вкъщи.Пожелавам й бързо възстановяване!
Айа, не съм забравила за снимките.  Peace Но девойката първите дни, типично по пубертетски, ми отказваше да ги даде за качване в албум. Вчера я подкупих и сдаде багажа.Така че утре наистина ще  метна нещичко. Гледам говорите за книги. Моите деца  са като тези на Алвера. Двечки лягат и стават с мисълта за четене.Четат в леглото, на канапето, в тоалетната и където ви дойде още наум.Ала другата дори няма интереса да се пробва. Sad Това й било скучно, онова й било тъпо. Добре че напоследък се захвана с една изключително глупава поредица от книжки за намирането на някакви талисмани в някаква вълшебна земя. Важното е поне, че чете. И баш ката цяло нечетящата, покрай пеенето, участва в едно предаване по БНТ, свързано с инициативата "Малкото голямо четене". Какъв парадокс само - недолюбващо четенето  дете промотира инициатива за четене.За същото време близначката й е прочела и петте излезли до момента книги за Пърси Джаксън, всяко  от по 300-350 страници. А кака  й  се е захванала с едни книжки тъжовни на Никълъс Спаркс или  подобни на тях, от които човек как не се депресира, не знам.. Все някой тийн в тях  е влюбен, но умира, в повечето случаи от рак, като преди това извършва най-желаните от него по списък неща.Уж любовта побеждава, ама малко  трагично в случая. Иначе покрай задължителната литература  се ограмотява и с  наши автори.Чете "Крадецът на праскови", чете "Нощем с белите коне", стихове на Николай Лилиев, на Елисавета Багряна и т.н.. Поне Хеликон ни е близко и двечките ходят нататък сами. Аз само за даването на пари служа. Но за такива цели, нямам нищо  против.
Да си призная без бой.И аз не съм интелектуалка. Бразилецът много, много не ми допада като начин на писане. Embarassed
Забравих си вече мислите в тоя късен час.
Лю, явно нещо не съм чела като хората.Къде изчезваш след време newsm78
Шехи, певицо-танцьорката какво прави? В тази връзка се сетих за един майтап. Питат диригентката на вокалната група в едно интервю, на каква минимална възраст приема децата след прослушване. Тя отговаря, че някога долната граница била поне 3-4 годинки, но от няколко години подчинила приема на  следното:
Хвърляш биберона и  хващаш микрофона!  Joy
Та гледай да не закъснеете възрастово!
Ох, пак се отнесох. Поздрави на всички - упоменати ли не. Heart Eyes

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 02:25 от already detective

# 685
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Добро утро!Закуската днес е от мен, някой да сложи и кафе.

Как сте? Дмес обещават хубаво време, дано и настроението се вдигне.

Амал  Hug Поотмина ли горчилката от разочарованието?

Как са бъдещите майки? Ясмин, Om Saeed ,  bouquet

Над, сигурно чакаш с нетърпение да си дойдеш  Hug

Някакви вести от Дуа има ли?

Аз да се похваля- най после си купихме машина за хляб, каних се почти 5 години. Пътвия опит( с готова смес) излезе изключително неуспешен, обаче после... Няма спиране , само кекс не сме пробвали още, ама и на това ще му дойде ред.
Иначе в работата засега има затишие, но имам 99% чувство, че ще се разделим с нея. И също толкова 99 % чувство, че не трябва да се притеснявам от такова развитие на нещата. Да видим дали ставам за екстрасенс. Може да взема хляба на леля Славка, която и да е тя  Mr. Green

# 686
Добър ден,дами!Нека тогава кафето да е от мен,с пожелание за един много слънчев и успешен ден!  bouquet Heart Eyes

# 687
Минавам да провверя как са бременлките и дали не сме се увеличили преждевременно с една малка принцеса. Heart Eyes Sunglasses

Алвера, до там ли стигнаха нещата с работата, 99%?

Люспа, добре, че АД се осмели да пита, че и аз не съм разбрала, ама ме беше срам да кажа, за ъде заминаваш?

# 688
  • сред маслини и портокалов цвят
Тук съм, не съм родила още.
Шефке, ще бъдеш уведомена своевременно. Mr. Green
Чакаме тати в момента, автобусът много закъсня днес.
 Hug

# 689
Тук съм, не съм родила още.
Шефке, ще бъдеш уведомена своевременно. Mr. Green
Чакаме тати в момента, автобусът много закъсня днес.
 Hug

Много поздрави на тати от мен!  Peace Дано не е имало голямо закъснение  Praynig

И да не ме забравиш  Hug  Hug Hug

Аз минавам от време на време да те следя от по-късо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

На всички лека вечер арабелки  Peace

Общи условия

Активация на акаунт