Отговори
# 375
  • София, Лагера

Аз напротив.....Усещам приятни вълни в темата......Има един трепет на очакване,надежда .....При всеки за различно нещо. Вее ми на хубаво.  Simple Smile Heart Eyes
   Дано ви заразя!  Twisted Evil Hug
   И дано е неслучайно това усещане!  babydust7
Joy да добавя - умерено очакване и силна надежда hahaha

# 376
Ние украсихме елхата през уикенда, но децата накачулиха всички възможни играчки и гирлянди  Crazy Crazy Crazy, та елхата прилича на дискотека  Laughing

Ноем, стискай краци, мацко...на 15-ти (утре) е родена свеки  ( пу-пу да не чуе дявола  Mr. Green)

# 377
  • София; Дружбето
 Joy вие с Ноеминя си направете клуб Mr. Green
Аз чакам, ама не знам какво Mr. Green

# 378
  • Русе

Аз напротив.....Усещам приятни вълни в темата......Има един трепет на очакване,надежда .....При всеки за различно нещо. Вее ми на хубаво.  Simple Smile Heart Eyes
   Дано ви заразя!  Twisted Evil Hug
   И дано е неслучайно това усещане!  babydust7
Joy да добавя - умерено очакване и силна надежда hahaha

И аз така съм се настроила тук вече на коледна вълна - с нетърпение очаквам да ида на Коледния базар на ДБМ и да накупувам от прекрасните им красоти  Heart Eyes
А отделно и всеки ден по някой подарък избирам, че после да не се чудя какво ще е. Разпределих, кой какво да купи на Йоан, само от нашите все още несъм го измислила. Сега ще опаковам този от нас, че утре трябва да го носим в градината - казаха нека са малки  Crazy, но какво да направя, като желанието е голямо  Joy  - утре ще видя реакцията  Naughty

# 379
  • София, Лагера
Ноем, стискай краци, мацко...на 15-ти (утре) е родена свеки  ( пу-пу да не чуе дявола  Mr. Green)
Аууу... и бившия ми мъж!  ooooh! ooooh! ooooh!
Май заедно ще бием Цвета  Mr. Green, ако ми достигне проклятието!  hahaha

Ето я елхата!
http://noemy.snimka.bg/daily/razni-raboti.160859.21755378.big

Последна редакция: вт, 14 дек 2010, 14:44 от Ноеми

# 380
И нашата елха я напарвихме в неделя. Прилича на Стилянината  Mr. Green Аз обаче успях да премахна част от играчките, за другите от вчера малкият се грижи  Mr. Green Последно баба Радче му е казала, че има едно мишле, което пази играчките на елхата, та се е кротнал малко. Иначе за тази година купихме истинска елха, като намерението ми е пролетта да ги накарам сами да изкопаят дупка на двора и да я засадиме.
Друго за отчитане - днес водих малкият на снимка. Слава богу всичко е добре, но не мога да си обясня как след 9 дена на АБ и не ходене на градина на нито един от двамата, снощи диването вдигна 38,5 Т. Направо ми разказаха играта тия болести  ooooh!
Снощи ходихме да купуваме играчки. За съжаление на Веско мечтата за Маккуин ще се размине тази година явно, ама е нечовешко за една кола (която дори не е голяма) да искаш 60 лв. само, защото филмчето е известно (лично мнение  Peace).
Ноем, аз ти пожелавам бебо да се появи, когато той си реши. Дали ще е стрелец или козирог няма голямо значение. Човек сам определя характера си, а средата формира възпитанието  Peace

# 381
  • Русе
Мананке, защо непробвате с това - има го в Хиппо ленд и в брошурата на Метро го гледах.  Rolling Eyes   http://www.kasida.bg/klip-kitz-mcqeen-svetkavicata-vivid-imagina … ons-350-8275.html

Ние първо си мислехме за него и Матьо ( поотделно ), защото Йоан го искаше, а и постоянно върви реклама по детските програми. После в каталога на Хиппо ( погледни го, ако имаш време ) на 2стр. го видяхме в к-кт с Мак и най-накрая Иво взе, че му купи Количката с инструменти ( тя съдържа и кола МакКуин )  Rolling Eyes  - но това ще е коледния подарък от нас друго няма да купуваме, останалото ще го получи от баби, дядовци и лели.

# 382
И нашата елха е като на Сту- играчки, гирлянди, лампи + собственоръчно направени играчки в градината и няколко картонени рула от тоалетна картия, увити в алуминиево фолио и налепени със стикери,  намушени да клоните.  Mr. Green София ми е казала да и събирам, че да сложела още.   Laughing За сега я опазваме от Ноеми, но не ми се вярва да издържи до края.  Laughing
 Ето една снимка на Ноеми със Св Николай. Тук той раздава подаръците. Та това го изпразнувахме вече, сега идва Коледа,   Crazy по повод на която цял ден пеках коледни курабийки  и малки банички за коледен обяд в градината.

Uploaded with ImageShack.us
 Tук пък е щъканала някъде под столовете- явно съм я изпуснала от око , но ме и фотографа.  Mr. Green

Uploaded with ImageShack.us
  Не я беше страх, но така му дръпна брадата, че се отлепи и после човечеца си я придържаше в областа на мустака с пръст. И да отбележа- тя беше едно мирно послушно бебче, а сега е един малък бяс и мисля, че ще надмине и София. Стелец е!  Mr. Green 
Ноеми, гледай да родиш като на Ивонска и свърши бана-а, че тя е нашия щатен щъркел.  Laughing

# 383
  • София; Дружбето
Как може и двете ти девойки да са такива красавици Grinning Пу пу пу Лишаваш нашите егрени от прекрасните им гени Mr. Green че и на рима го докарах

Ноеминя тържествено е обещала, че ще звъни от болницата докато ражда, така че аз чета всеки неин пост с лек трепет Mr. Green

# 384
Мопси, прекрасна е Ноеми, красавица голяма Heart Eyes

# 385
И нашата елха е като на Сту- играчки, гирлянди, лампи + собственоръчно направени играчки в градината и няколко картонени рула от тоалетна картия, увити в алуминиево фолио и налепени със стикери,  намушени да клоните.  Mr. Green София ми е казала да и събирам, че да сложела още.   Laughing

Ааааа нашата не е чак такава  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing
Малеее, каква прекрасница е Ноеми  Heart Eyes Малката  Mr. Green

Цветоооо, Ноеминята си метка манджи и вино и хич няма намерение да ражда  Whistling

# 386
Мопси,Ноеми е много хубава!И как закачливо гледа!  Heart Eyes

Интересно,че в Холандия ви разрешават да носите храна от вкъщи в гардината.Тук в БГ това е забранено.  Rolling Eyes

# 387
  • София
Привет и от мен,
всеки ден влизам да проверя Ноемката да не ни е изненадала Grinning Heart Eyes. Ей не остана  Hug
Аз приключих с подаръците за Борис, след като днес прекарах час и половина в Марсел  ooooh!, как не ме изгониха  Mr. Green. Но поне съм се подготвила за Коледа, НГ и РД.
Малко по трудно ми е за Йоана, купила съм няколко неща, но все пак събирам идеи от тези, които ще купуват подаръци за по-големи деца.
Остава и моя подарък да си измисля  Whistling, ааааа и на мъжо  ooooh!.
Я споделете и подаръци за възрастни  Flutter

# 388
  • София; Дружбето

Цветоооо, Ноеминята си метка манджи и вино и хич няма намерение да ражда  Whistling
Тя и Ивата се наяде и напи и отиде да роди Шош Mr. Green
Ай, няма да дърпам дявола за опашката повече, че после цял живот ще ми висите на съвестта Crazy

# 389
    Цяла нощ сънувах родилен дом,родилки ...само бебе не видях..... Rolling Eyes

Ноеми,как си?   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт