Отговори
# 555
  Ноеми.....Анджи е казала много хубаво....  Hug Нормално е да се чувстваш така днес.
  В най-близките дни ще се балансираш.Вярвам!  Peace

Мопси,благодаря!  Simple Smile
   Интересно ми е да разбера подробностите.

Анджи,да ,Алекс е проявявал подобна сензитивност.
  Веднъж адски много рева преди да тръгнем на дълъг път....Тръгнахме....След няколко часа пътуване колата се счупи и я връщахме в София прикачена за друга кола.

В нощта,когато родих Юлия.Преди да разбера ,че раждането започва,той ме събуди с рев и започна да ме разхожда от стая към стая (тогава ми проблясна една мисъл,че ако раждах сега,щеше да ми е от позла да се разхождам така).В един момент прекъснах "разходката" за да отида до тоалетна.Там ми изтекоха води.....Когато се върнах в стаята,за да се стягам за болницата,заварих Алекс заспал в полуседнало положение в/у спалнята.Изглеждаше,като човек,отпуснал се след изпълването на своя важен дълг.
  Сигурна съм,че беше усетил идването на сестричката и й беше "подпомогнал" да слезне на долу..... yes Heart Eyes

# 556
  • София, Лагера
Андж, Мопси, Сту, мерси  Hug

Абре Мопси, и аз не очаквам да изпадна в депресия, ама ... никога не е късно човек да стане за резил  hahaha

Сту, не се цедя, то още 24 часа не са минали и нямам и какво да изцедя много.
Ноооо... преди малко Тервел повърна немалко коластра... което е добре, защото вече знам, че е ял.  Party

Селма, много ти е специално Алексчето!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Смених си лентичката! Много ми е странно - бебе на 1 ден  Crazy

# 557
Ноеми, споко, ще ти мине.Радвай се на живота! Hug

Селма, заинтригува ме с тези сценарии.Как точно се казва книгата?

# 558
  • София, Лагера
Прояде гадинката! Де ще иде!  Mr. Green Такова насилие му приложих  Twisted Evil Освен че напълни обилно памперса, дори и повърна коластра  Mr. Green
Ей, едни обикновени изпражнения така де, лайна как могат да ми вдигнат духа!  Joy

# 559
  • София
Коледно ми е!  Party С любими приятели, по любими места (кръчми!), с ярки придобивки!  Party И чудесна отчетна тема!  Heart Eyes

ПП. Изтрезнявам и пак заминавам!  Blush

# 560
  • София/Варна
Ноеми, радвам се, че се подреждат нещата с храненето.
Напълно те разбирам и за изхожданията - голяма част от майките разглеждат находките в памперсите така сякаш търсят злато Wink. Предполагам, че младежът все още изхвърля мекониум и ака в зелената гама Simple Smile А повърнатото какви количества е?

Сту, не се цедя, то още 24 часа не са минали и нямам и какво да изцедя много.
По принцип е важно е да има стимулация през първите 24 часа след раждането. Често това е решаващо за постигане на добри количества и успешен старт на кърменето.

# 561
Селма, точно тези теории отработвахме на семинара  Heart Eyes Peace За Алекс  Heart Eyes Hug

Ноемкееееей, честито му сране на Тервел  Joy Joy Joy Все така да е   Crazy

Аз след много тежка нощ вчера, днес ходих на полимерна глина с Биш и съм очарована  Heart Eyes Децата с голям ентусиазъм творят, а майките пихме кафенце и кексчета  Flutter Flutter Flutter Сега следва театър с Калин Врачански  bowuu bowuu bowuu

# 562
  • Русе
 Wine Glass  -  сипнах си едно домашно и седнах да ви видя  ( появяват ми се киселини, ама кат ми се пие  Embarassed  )

Ноеми - браво на Тервел. Няма къде да отиде, като му е гладно  Hug

Селма - заинтересува ме с този автор, че сега се раовя в нета и чета за него  Peace
Аз хем се мъча с Йоан да се държа по друг начин, а не както са се държали баби, дядовци и родители с мен, но се усещам понякога, че правя нещата точно както неискам  ooooh!
 Heart Eyes А Алекс наистина ти е супер специален  Hug

Днес си спретнахме една голяма разходка от 5ч. и 30мин.  Crazy  и сега тайно се надявам гледайки филмчета да заспи. Личи му, че е уморен, но надявам се поне доволен. За първи път го оставих в детски център без и аз да вися до него. Аз през това време пих кафенце на спокойствие.  Flutter

Сту - сподели после за театъра  Peace

И мен ми се ходи по такива места, но няма кой да ми се върже на акъла  Rolling Eyes  От кога се каня и детето на куклен театър да го заведа  Blush  Добре, че е градината и ги водят или при тях идват поне 2 пъти месечно, и им изнасят представления.

# 563
Ех, че ми е хубаво да чета тази тема.... Heart Eyes  Създава ми едно топло, коледно настроение и ме връща 4 години назад, когато очаквахме да се роди Ели.

Ноеми, радвам се за хубавите новини. Кога ще те изписват?

Днес пристигна новото легло на Ели. Вече е сглобено, но тя не може да заспи от вълнение.  Grinning

http://www.como.bg/media/catalog/product/2/5/250029_set-1.jpg

# 564
  • Русе
Ех, че ми е хубаво да чета тази тема.... Heart Eyes  Създава ми едно топло, коледно настроение и ме връща 4 години назад, когато очаквахме да се роди Ели.

Ноеми, радвам се за хубавите новини. Кога ще те изписват?

Днес пристигна новото легло на Ели. Вече е сглобено, но тя не може да заспи от вълнение.  Grinning

http://www.como.bg/media/catalog/product/2/5/250029_set-1.jpg

Peace  много е сладко, да й е честито  Flutter

Йоан отказва двуетажното легло - в градината са им такива леглата и неиска да спи горе, за да не паднел  Crazy  Аз сега съм на вълна кошарки за бебка  Joy

# 565
 Хриси,виж тук и тук.
  Каквото и да видиш от този автор,грабвай да четеш.Обаче,да ти кажа,никога не съм го срещала по българските сергии.Добре,че чета руски.  Crazy  Laughing

*Elina*,дано намериш книгите му!  Simple Smile
Анджи,ако случайно го познаваш,много ми е интересно да разбера мнението ти!  Hug

ДаВинчи,честито ви легълце!Изглежда много хубаво!Със здраве да го ползва милата Еличка!  Heart Eyes

Стилияна,точно това се чудя.....Кое да отработвам сега ,сценария или теорията за сценария?  Rolling Eyes
Но ,когато виждам,как някои хора са направо марионетки в ръцете на родителите си,ми идва да се хвана все пак за първото.

# 566
Селма, не съм запозната, само бегло ни беше представен Транзакционния анализ. Но ми е интересно и ще се запозная Simple Smile
А "игрите" са застъпени и в други теории - на Хьозинха "Хомо Луденс" (Играещият Човек).

# 567
  Ноеми,чакаме да се похвалиш за пореден пълен памперс и за успяшно слязлата кърма.  Hug

Елина,и у нас не бих установила двуетажно легло по обясними причини.
  Обаче,ми прави впечатление,че това на Да Винчи не е толкова високо.(То не е реално и 2-етажно.)

Ивонска,много празнично звучиш!  Hug

# 568
  • Русе
.
  Елина,и у нас не бих установила двуетажно легло по обясними причини.
  Обаче,ми прави впечатление,че това на Да Винчи не е толкова високо.(То не е реално и 2-етажно.)

...

Ние добре, че успяхме да намерим квартирата в която сме сега, защото ако бяхме останали в старата ( обмисляхме го като вариант ) със сигурност щяхме да сме с легло на 2 етажа  Rolling Eyes

На ДаВинчи е сравнително ниско наистина, но определено нямаше да го приеме. Незнам има моменти когато е супер смел, но понякога в едни много "тъпи" ситуации започва да изпада в някаква паника.  Rolling Eyes

# 569
Ние в по-предната квартира имахме двуетажно легло. Ники спеше на втория етаж и му беше много хубаво. Simple Smile
Но иначе не съм фен и някой ден като обзавеждам детска стая и тя е достатъчно просторна ще сложа легла на едно ниво.

Играете ли на снега? Simple Smile
Ние вчера правихме снежен човек, прибрахме се мокри и доволни  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт