Отговори
# 150
Честита първа годинка на малката Ноеми   bouquet
Мопси нека много да те радва и всеки ден да те изненадва с по едно ново постижение.

Аз да споделя снощи Веско как ми изкара ъкъла  Crazy Докато миех шишетата на малкия, чух едно туппп. След малко чувам и рев, обаче си викам нищо му няма. Като отидох и видях на какво му прилича ухото и нараво ми прилоша. Така се беше ударил на някой ръб, че ухото стеше като сгънато с една лилаво - морава резка по средата му и лилаво-мораво зад него. Тази сутрин още продължава да казва, че го боли, но пък това не пречи с брат му да беснеят у дома  Crazy
Сигурна съм, че тези двамцата скоро ще ми докарат много бели коси в главата Crazy ooooh!

# 151
Честит празник на днешните ни красиви момичета! Да са здрави,  много обичани и много глезени.  Mr. Green

# 152
Цветооооууууу, честит ти юбилей  Hug Hug Hug Малеййй и ти остаря  Mr. Green
Да си здрава, а и домашните покрай теб, и да ти е леко на душичката

Мопс, честит рожден ден и на малката Ноеми  Hug Нека расте здрава и любяща  Heart Eyes

# 153
  • Русе
Честит Рожден Ден, на двете прекрасни рожденнички! Бъдете живи, здрави и много щастливи!

# 154
  • София
Честит първи рожден ден на малката Ноеми! Много весели игри, пакости и здраве и желая!

Честит юбилей Цветке! Много да те слушат домашните, много да те обичат и късмета и здравето да ви съпътсват цялото домочадие!
Дръж се идем  Mr. Green Crazy

# 155
Ние днес имаме годишнина от сватбата. 13 години.
Нямам настроение за празник.
Обаче мъжът ми ме зарадва. Осведомил се, че 13-тата годишнина била "дантелена" и се купувало спално бельо. И понеже не го бива да избира чаршафи, ми подари страхотна розова пижама с мечета  Laughing

# 156
  • София; Дружбето
Еха, Анджи, честито да ти е. И все така хубаво да те изненадва милото Grinning
Държа се аз. Моето диване не щя да заспи в 1 и сега още кърти Crazy

# 157
  • София
Цвета, айде и тук честит юбилей! Желая ти здраве и късмет, другото го можете! Прегръщам ви!   bouquet Hug Heart Eyes

Мопси, честит първи рожден ден на Ноеми! Весел празник и наздраве!  Hug

Анджи, честита годишнина!   bouquet

# 158
  • София
Симона е по-добре Praynig Аз понеже съм болничен, днес бях на работа само за половин ден.  Tired  Да не ви разправям какви сложни схеми бяха. Мисля в сряда да я пратя на градина, че просто няма начин и дано не си правя криви сметки!  Rolling Eyes  Утре обаче възнамерявам да се отдадем на гушкане, мързел и разходки и двете.  Blush

# 159
  • София
Цветааа, официално се извинявам, че не дойдох, нооо...чакам вече една седмица пла-ща-не. За тази седмица сумата набъбна, понеже имаше още проекти. Най-лошото е, че все още не се знае кога ще си вземем парите. И понеже знам, че Манана ще каже "защо не искаш капаро", този път сме взели и то 40%...
Няма ли свършване тази криза, направо не се издържа вече. Crossing Arms

# 160
  • София, Лагера
Ние днес имаме годишнина от сватбата. 13 години.
Нямам настроение за празник.
Обаче мъжът ми ме зарадва. Осведомил се, че 13-тата годишнина била "дантелена" и се купувало спално бельо. И понеже не го бива да избира чаршафи, ми подари страхотна розова пижама с мечета  Laughing
Joy Joy Joy
(и аз имам една такава... та Крас се бъзика, че вече се възбужда от меченца)

# 161
  • София
Анджи, дълъг и безавариен семеен живот ви желая!   bouquet

Беше много хубаво при Цвета, а тя самата е много запазена за своите 30 години!!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy И с всички дружки, които успяха да дойдат!  Heart Eyes

Ох, много ми е тъжно за Баташов...  Cry Сякаш младостта ми умря с него!  Confused (сега те разбирам, Сту, като жалеше за М.Дж..... Tired)

# 162
Благодаря, момичета  Hug

Любо ме пита тази сутрин: "Аз за кого ще се оженя, мамо?"
"За момичето, което обичаш" казвам аз.
"Значи ще се оженя само за теб, мамо"   Laughing
"А татко ти къде ще отиде?"
"Той ще се ожени за баба Руми"  Mr. Green

# 163
 Joy Joy Joy

Коя е баба Руми,свекърва ли?

Честита ви 13-годишнина,Анджи!  Hug  bouquet

# 164