Отговори
# 570
  • София
Тези дни са изпитание за черния ми дроб! В петък ни беше коледното парти (спечелих бутилка шампанско на караоки състезанието bowuu ), продължихме с колеги до сутринта, вчера бях на имен ден пак до сутринта, днес мисля да пия за Тервел и Ноеми  Laughing 

# 571
Играете ли на снега? Simple Smile
Ние вчера правихме снежен човек, прибрахме се мокри и доволни  Grinning
   Алекс с таткото много си играят  (поне някаква полза от кризата,повече свободно време за татковците).
   Много хубаво,АнджиGrinning

Ха-ха!Браво НимLaughing Hug

# 572
Ето го нашия Снежко Simple Smile

# 573
Здравейте,
Ноеми, честито!!!!!   bouquet   bouquet   bouquet Да папка и ака редовно мъника! Много добре те разбирам за радостта от пълния памперс и щателния му преглед - още го правя!
Да ти кажа - не е много страшно всички да са болни - не изпадай в паника и всичко ще е наред!  Hug

Страхотно е това легло! Но не мога да навия Марти да спи на втори етаж.
Играхме на снега - търкаляхме се дружно  вчера - днес е със запушен нос и кашля ... Чудно. А малкото от тези зъби точи едни сополи и то - картинка. Веселбата е пълна.
Но идва Коледа!!! Опитвам се да хвана коледния дух, надявам се да успея скоро  Peace

# 574
  • София; Дружбето
Хайде, Ноеми, докладвай. Как е малкия, как е Пресиян. Кога ще пишеш от вас Grinning

# 575
  Вчера за първи път Юлийка падна от холната гарнитура на пода.Гледаха се (уж) с таткото и тя успя да се претъркули от единия край до другия,докато той  е зяпал лаптопа, и..... Cry
  Много се разстроих и се ядосах! За пореден път се убеждавам,че инстинкта за съхранение на малкото при мъжа е много по-слаб.... Confused
  Успокоявам се с това,че поне ламината е сравнително по-меко покритие и удара не е бил толкова силен.

Много сладък!Браво на вас!  Hug

# 576
  • София; Дружбето
Селма Hug нали знаеш, че падат и ще падат. На мъжете никакво доверие не трябва да се има, като малки деца са Crazy ВИки вчера пусна Габи срещу люлката. Уж го гледа, ама така го фрасна, че пак му е синя бузата Crazy
Носът ми е като на Рудолф от търкане, писна ми Crossing Arms

# 577
Привет сладурки!
Ноемиииии,много се радвам за теб!Честити ти втори син!Да е жив и здрав малкият принц!Да е благословен с много късмет надарен!На теб бързо възстановяване!  bouquet  bouquet  bouquet
Момичета ние сме в София така,че ако се заформи някоя срещичка ще се радвам да се видим и запознаем лично най-после!
Тези дни/около месец/ не съм влизала във форума защото като се започнаха и при нас едни болести та така около месец без почивка. Sad
Момичета да ви попитам знаете ли къде в София има магазин Майорал/Mayoral/?Благодаря ви предварително!
Честитя на всички които съм пропуснала да поздравя!  bouquet  bouquet  bouquet

# 578
Селма, леглото е ниско, на височината на корема ми е. При нас се търси функционалност, тъй като сме тримата в една стая и няма как да вземем отделни мебели за детска стая.

# 579
Момичета да ви попитам знаете ли къде в София има магазин Майорал/Mayoral/?Благодаря ви предварително!

Мони, имат склад в Дианабад, а най-много дрешки съм виждала в Комсед до Била на България  Hug

Селма, понякога децата падат и пред погледа на майките си  Blush Blush Blush Важното е да няма последствия, а то рядко има, така че не се ядосвай  Hug

# 580
Селма, леглото е ниско, на височината на корема ми е. При нас се търси функционалност, тъй като сме тримата в една стая и няма как да вземем отделни мебели за детска стая.
   Това е наистина чудесно решение за вас,DaVincithumbsup

И ние сме с мебелна придобивка.Мъжа ми почти е сглобил антре,което е проектирал напълно самостоятелно(както и повечето ни мебели).  Blush
  Така постепенно се справяме с безпорядъка,който направо ме подлудяваше.  Crazy

Ноеми не пише днес......Как ли се справя?  Thinking

# 581
  • София, Лагера
Тези дни са изпитание за черния ми дроб! В петък ни беше коледното парти (спечелих бутилка шампанско на караоки състезанието bowuu ), продължихме с колеги до сутринта, вчера бях на имен ден пак до сутринта, днес мисля да пия за Тервел и Ноеми  Laughing  
Joy Joy Ха наздраве, Ним! И аз си сипах една биричка! Еййй, много ме мисли и глезоти Крас... и мисли за мен по правилния начин...  beer

ДаВинчи, честито легло! Много е яко! Така ми се искаше и за Пресиян да вземем двуетажно, но Крас се запъна. Tired

Селма, за кърменето  Twisted Evil След като го цуцках през 2 часа вчера... после през нощта яде 5 пъти  Laughing, напълни яко гащите, днес също яде през 2 часа, последвано от акане ... та очаквам да е качил кило за днес Mr. Green А аз ще гръмна  bombs
Както имаше един СОЦ лозунг: С труд и постоянство всичко се постига!  Whistling

# 582
  • София; Дружбето
Цеди, цеди. Помня те предния път как ги разнасяше в шепи Joy
Аз теглих един душ и сега ми е едно заспало, ама няма кой да ми даде да легна

# 583
  • София
Снощи, след страхотна вечеря по случай юбилея на близка приятелка в Шератон, продължих на фирменото парти на фирмата на брат ми... до сутринта!  Crazy Crazy Crazy Толкова не съм танцувала от поне 5 години!  Sunglasses Имаше яко Рамщайн, Металика даже, диско, а даже и легендарните Бански старчета на живо (Флауърлинкеееей, много са добри, от 20 години ги знам, все ми пълни душата тоя Тасе!)!  Не седнах, казвам ви! Като 18 годишна козичка бях (то май за коза т'ва е доста, а?! Mr. Green Mr. Green Mr. Green) Днес съм кротка - шопинг и лек късен обяд в правилната компания...  Sunglasses

Ех. Започвам да приличам на себе си - дръж се Земьо!

Ноемкеее, сори, че не отговорих, но сега мисля разбираш причината...  Mr. Green Hug

Селма,  Hug МЛП ме тешеше, че бебетата са "гумени"!  Wink

ДаВинчи, спокойни нощи и сладки сънища на красавицата в новата придобивка!  Hug

# 584
Гледам говорите за двуетажните легла...ние се отказахме от този вариант, защото децата почнаха да се карат коя да спи на горния етаж  Crazy Crazy Crazy И доколкото си познаваме Ая.... няма да отстъпи докато не си получи исканото  ooooh! ooooh! ooooh! Има един мега авангарден вариант (за мен), в кото и двете легла са на горен етаж, ама не ми се нрави хич  Thinking

Давинчи, честита придобивка на Ели  Hug

Общи условия

Активация на акаунт