Велико Търново и региона

• 90 884
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
  • Велико Търново
Коледата я бойкотирам тази година откъм подаръци, съвсем целенасочено. Раздадох вече на родните по една снимка на Сияна и това мисля да им е. Сумата, която не похарчихме със съпруга ми я дарихме на болницата, в която лекуваме Сияна. Ако някой иска да се включи ето FB страницата: http://www.facebook.com/#!/magic.miracle Ще се закупи ново оборудване.

Честито на новодомците, Вале похвали се и ти Simple Smile

Чайната и аз съм любопитна да я вида...

# 211
Краси, честито! Много се радвам за вас!   Hug

Юле, лекуваме!??!? Дано не е нещо сериозно и бързо се оправите Praynig Иначе идеята ти за замяна на подаръците с дарение е чудесна! Дано само всички ви разберат и няма сърдити. За мен звучи прекрасно   bouquet

# 212
3дес-наистина много хубаво,че сте дарили пари вместо да купувате излишни неща,ще разгледам страницата.
Аз купих на свекърва ми кожени ръкавици,на свекър ми и на мъжо по 1 книга всеки според интересите.На майка ми както преди споменах несесер за нокти и червило,на всички по 1 календар с дечко и на баща ми само не съм.
Марте ще ти пиша по скайп,че май само утре съм свободна преди обед,аз ще гледам да наминавам поне 1 път в месеца насам.

# 213

Честито на новодомците, Вале похвали се и ти Simple Smile

Ако не ме издаде Краси, ще ме издаде Юлето  Joy . И ние ще ставаме селяни-почти съседи на Краси. Ще се местим в Самоводене. Вече всички документи са налице, чакаме да подпишем при нотариус. Заменяме си апартамента за къща. Надяваме се така да ни е по-скопойно и на нас, и на децата.
Весели празници, момичета   bouquet ! Нека Новата година да бъде по-добра от старата  Hug !

# 214
добро утро!

искам най-напред да честитя на мамите,които са си купили къщи-когато си с деца,по-добре е да си на село-спокойствие,пространство,чист въздух....браво на вас  bouquet
Kameliya, много благородно ти завиждам, че ще се местите в моя роден град. мога до утре да изреждам предимствата му пред Търново,но аз съм си субективна и за да не обидя някого,ще кажа само едно-там водата никога не спира Peace

иначе да похваля екипа на Областния център по приемна грижа-днес настаняваме две двечица в приемни семейства-момиченце на 5 г. и момченце на 4г., които тази Коледа за първи път ще бъдат в семейна среда. от понеделник пък започват опознавателните срещи на още две приемни семейства с две деца-момиченца, на 4 и на 1 год. дано не ни мине котка път и в края на януари да имаме още две деца,които ще си исмат дом и семейство! Praynig

# 215
за да не обидя някого,ще кажа само едно-там водата никога не спира Peace

И вкъщи водата никога не спира  Mr. Green  Когато цялата околия нямаше вода, при нас имаше  Mr. Green
Оказва се, че май сме вързани към Севлиевски водопровод или нещо от сорта...

Юле, много благородно, браво! Аз така или иначе си бойкотирам маркетинга по празници, щото доста ме дразни. Подаръци ще има само за малчовците около мен - създавам им приказно усещане, както в моите детски години. На близките им подарявам и без повод  Grinning
Ти ли беше тази, дето не вярваше на резултатите на една определена лаборатория на ъгъла на поликлиниката? И имаш желание да ходиш в чайната? ....  Mr. Green

Весели празници на всички!   bouquet

# 216
  • Велико Търново
Мартеничка, няма как да има сърдити, всичките ни близки и роднини искат само да сме здрави. Сияна е добре, но ни беше изправила косите по едно време, за няколко дена свалих 5 кг.

еее... Моарейн и ти си от моята бойкотираща партия, не съм сама  Heart Eyes Убедена съм, че половината българи не помнят кога празнувахме Коледа и не са влизали в Божи храм преди десети, ама сега много модерно стана, ей... За чайната съм много навита, ако има навити да направим една среща пред или след коледно  Peace

# 217
  • велико търново
Момичета много обичам чай и се зароди едно желание в мен да се видим заедно в тази ,,чайна,, за последно тази год. и да изпратим Камелия.Много ще ми е тъжно ,че напускаш съседке нали сме на една улица. Cry
alex99 с удоволствие ще се запозная лично с теб .Моят съпруг е родом от с.Ресен и често си ходим.Ако искаш пиши ми на ЛС.
Днес приключих с опаковането остана само един подарък за Теди ,но е доста голям и трябва много хартия за него да купя.
Марта къде по-точно е това заведение?Извинявай ,че не дойдох на базарът тази година заради неприятностите у дома с тока.А много ми се искаше.
моарейн доволна ли е малката от тържеството в яслата ?То беше общо за всички групи в вашата занималня на 1 гр. .Видях на бързо снимки от един татко който беше уставил фотоапарат за да ги снимат децата.
Имат как сте не пишеш отдавна в темата?
Добре дошли на новите мами в наща тема Никол99. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 218
Ох и приятелките ми искат да ме изпращат,то така малко тъжно звучи,но аз така или иначе мисля често да си идвам,така,че с някой от вас ще се виждаме.Добре тогава нека да си направим една срещичка в тази чайна-така като гледам аз във вторник за сега съм свободна.Или пък намислете някой ден и ще видя дали ще мога да дойда.
А къде е входа на тази чайна-откъм стадиона ли?
Деси-разбирам,че ти липсва Пловдив,аз така ще съм със ВТ,като съм свикнала 30 години тук и ми е малко трудно да се разделя с града и всички тук.Но тук въпроса не е само за мен ,а и за детето.Надявам се той бързо да се адаптира в Пловдив.Там с детските градини е още по-зле от колкото тук.За щастие поне аз ще работя във същата фирма.
Дано има повече приемни семейства и повече деца да усетят семейна среда.

# 219
Май не ме разбрахте, ама както и да е. Аз в тая смешна "чайна" няма да стъпя. Имам си причини и те не са маловажни, който иска, ще му ги разясня на ЛС  Mr. Green
Усмивчице, Дария беше доволна от тържеството, разказа ми с големи подробности, беше въодушевена доста Simple Smile И подаръка си хареса, всичко перфектно. Само подаръчната торбичка не ми хареса на мен, на нея - да, но аз побързах да я скатая - беше пълна с вафли и т.н. Не че я ограничавам или нещо такова, но все пак да не прекалява.  Simple Smile

# 220
  • велико търново
А Теди нищо не ми разказа и за това те питам.Подаръкът си харесва конструктор с Мики  и Мини Маус на мега блокс.А за торбичката с лакомства на мен ми хареса за първи път беше пълна с лакомства които са подходящи за деца./имам в предвид ,че аз ги давам на малката за ядене /И Теди не им обърна много внимание на лакомствата.Две майки бяха останали да снимат и уж щя ли да оставят диск с снимки,но за сега нищо.
Ако искате да се видим на друго място след като не ти е приятно  в ,,чайна,,. Simple Smile

# 221
За мамите, които не успяха да посетят базара на "Работилница за надежди" : от магазин за био продукти "Биоградина" (срещу главния вход на полицията, блока с параклиса) можете да си закупите от нашите макаронени ангелчета и късмети за баница.  Peace

А за срещата си мислех, че чайната е удачна, защото не се пуши и е близо до повечето мами. Но не е проблем и да е на друго място. Аз предлагам да се видим в понеделник (27.12) към 16.30, за да може дребосъците да са се наспали.  Ако не ви е удобно или имате по-добро място на ум, моля предлагайте  Hug

# 222
Eee, сега заради мен да сменяте мястото  Rolling Eyes  Мерси, ама недейте така. Вие, като ви харесва, отидете там  Peace  Пък и аз незнам дали ще дойда на срещата, така или иначе.

Усмивчица, аз нямам снимки  Confused  Бях питала за тържеството, дали можем да присъстваме, но отказаха категорично. Разбирам ги - всяко детенце ще се разреве за мама и няма да стане купона  Wink  Но за снимки никой нищо не ме е офертирал, аз не се сетих да предложа апарат...  Rolling Eyes  Иначе дядо Коледа е дошъл, Дария си казала стихчето, дала му целувка и милувка, както тя се изрази  Laughing  много се зарадвала на подаръка и така. Другото, което ми каза, е че Радо набил Александра  Laughing  Между другото, какви са ти впечатленията от тоя Радо, Теди споменавала ли го е? Тя нали е в нашата група. Дария ми разказа, че Радо бие някои деца (назовава ги по имена), вкл. беше ударил и нея веднъж. Аз обаче предприех друга тактика, в резултат на което, след като един път Радо й посегнал, нашата го пляснала през ръчичката и казала на госпожата. Повече нямаме инцидценти с него, но все пак. Намислила съм да говоря с лелите след НГ, евентуално да говорят с родителите на тоя Радо - струва ми се агресивно дете.  Peace

# 223
  • велико търново
Днес съм много активна.Теди е в друга група аз я преместих сега сме в 4 гр. много е хвалена от майките.За сега съм доволна от там.Свикна бързо и не се разревава сутрин , а сама си влиза като я вземам е спокойна .Стана ми интересно като го похвали Марта това ново заведение и то за непушачи като мен и децата ми.Където и да се видим ,че тази година се провалиха срещите ни лятото.И сме доста несериозни Болярки. Laughing

# 224
Аз ще се постарая да дойда на срещата...но едва в понеделник ще знам Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт