Велико Търново и региона

• 89 437
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
Видях вчера готова празна сграда срещу новата болница-на новото кръгово,преди Практикер,идвайки от Пишмана.Имаше табелки на ЛИДЛ.

В Пловдив отвори и след първоначалната блъсканица и опашки стана съвсем приемливо да се влезе-магазина не е голям,пускат всяка седмица интересни промоции.Шоколади по 50-80 ст,при това съвсем прилични на вкус,Прясно мляко 1,20 литъра,памперси Тожур ( май так се чете) турски,но биват- 4-ката 50 бр. е 15 лв. редовна цена.Повечето неща са произведени за ЛИДЛ-България и тези,които съм опитала,стават.
Имат малка част дрехи-всяка седмица различни промоции-детски пижамки за 6-7 лв,2 блузки поло за 9 лв,сега имаха подплатени панталончета за 12-13 лв.Размерите им бяха до 104,116 см.Немските мами похвалиха качеството,дано не побългарят нещата и тук.

# 256
Магазинът е построен отдавна, но кметът не даваше доста време разрешително на Лидл за търговска дейност на територията на общината. Да не би да е дал вече?

# 257
И аз се регистрирах за детска площадка... Дано успеем да съберем повече гласове Praynig За срещата ще замълча виновно Embarassed
Весело и незбравимо посрещане на 2011 Party

# 258
По последни данни магазинът ще отвори на 20 януари догодина.

# 259
  • В.Търново
По последни данни магазинът ще отвори на 20 януари догодина.
Бумът им щеше да е за Коледните празници,но няма,заради неуредици с разрешителните се забавя откриването.

# 260
  • В.Търново
Мартеничка ,усетих и аз, май че нещо информацията не е вярна ,защото вчера видях програмата пред общината  Embarassed!
valia_b  цехчето на "Лотос" на самия пазар ли е или  на спирката до закуските едно време там имаше тяхна сладрарничка ? newsm78

# 261
  • В.Търново
Да се намеся и аз,цеха на Лотос е точно там на същото място,където си беше едно време до баничарницата на спирката срещу съда,само че се минава от долната страна,зад сградата.Дано съм обяснила правилно.  Peace

# 262
  • В.Търново
rosinauzunova много благодаря сега вече ми стана ясно   Hug  bouquet
 П.С. Ако все още  не сте се запознали с програмата за новогодишната  вечер ,този път ще дам актуалната програма  Wink
НФА "Българе",трио "Уникалните гласове",трио "Сопрано",Албена Вескова-солистка на НФА "Българе" и ПФА "Искра" - В.Търново.

# 263
Весело посрещане на- Новата 2011 година Мами  bouquet!

# 264
  • В.Търново
Колкото и да е жалко,

взехме да живеем с малко,

глави смирено да навеждаме

и свойте мисли да подреждаме.
Нека да живеем, не да оцеляваме,

нека да се борим, не да се надяваме.
И дните ни сега и за напред

да са изпълнени с късмет,

с дъх на бор и топъл дим в комина.
ДА Е ЧЕСТИТА НОВАТА ГОДИНА

# 265
ЧЕСТИТА НОВА 2011! НЕКА ТЯ НИ ДОНЕСЕ ПОВЕЧЕ ДОБРОТА, МИР И ЗДРАВЕ!
Hug

# 266
Мили ми съфорумки, Честита Нова Година!!!!!!!!
Пожелавам на всики най-вече здраве, късмет и много много усмивки и каквото не ви е донесла старата година, да ви го донесе 2011!
Аз и Габа ви пожелаваме страхотни почивни дни!!!
[/size]

# 267
  • Велико Търново
Честита Нова Година!
Пожелавам на всички здраве и нека през новата 2011 година бъдем по-усмихнати и по-добри!

# 268
  • велико търново
Честита нова 2011година!Пожелавам на всички здраве ,късмет,щастие.На мен от новогодишната баница ми се падна ,,Работата,,.Така ,че се запрятам и тази година ще си намеря нова работа.Децата харесаха много зарята Теди се превъзбуди  и умори и почти нищо не видя от зарята рева силно точно в 12ч.,а толкова много се надяваше да я гледа милата.Тази сутрин ме сурвакаха и двете ми принцеси и си казаха стихчето без грешка ,а аз ги наградих с нови пластелини Плей ду.
Марта извинявам се на всички ,че не дойдох на срещата ,но Теди е болна от 10 дена с бронхит и няма как да я водя с мен .
 Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 269
Честита нова година .Нека успеем да намерим  в себеси и другите онава зрънце,което ни кара да сме по-добри хора.Успехи на всички

Общи условия

Активация на акаунт