Велико Търново и региона

• 90 144
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
Ние вече една година сме с нов педиатър и личен лекар повече от доволна съм.Педиатър ни е Радка Стоянова,личен ми е Д-р Тишкова.

# 631
явно всеки си има гледна точка за лекарите-дано ни са здрави децат и по-рядко да се срещаме с тях, колкото и да са добри Praynig

пожелавам ви лека нощ и заповядайте утре на концерта-ще ме разпознаете по леко бременното коремче, облечено в тениска на УНИЦЕФ Sunglasses

междувременно от днес имаме още две настанени хлапета в приемни семейства от общините Лясковец и Стражица. И двете са по-големички деца, в начална училищна възраст и едното е с капацитета на природно бедствие Laughing но приемните родители са млади и смели и са оптимисти, че ще му дадат възможност да се развие като "нормален човек" Peace

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 21:43 от dessy encheva

# 632
 Някой знае ли,къде преглежда на ехограф д-р Мирчева, специалист по "Вътрешни болести" и "Гастроентерология и диететика"

# 633
  • Велико Търново
Мисля,че в "Аура" Peace

# 634
Добър вечер и Честито на всички момиченца,които от днес имат обички-моето категорично отказа Whistling

да ви похваля днешния хепънинг на Областен център по приемна грижа-въпреки,че нямаше голяма посещаемост, децата, които бяха там със своите родители се забавляваха чудесно. по случай Благовещение бяхме обявили конкурс за питка. победители станаха двете питки на децата от частна занималня Мечо Пух, чиито учители ги бяха довели на празненството! журито беше абсолютно безпристрастно и децата много се радваха smile3501
всички деца,участващи в игрите-дори и тези,които не спечелиха първите места-получиха награди от нашите приятели от Захарни заводи-Г. Оряховица,за което им благодарим  bouquet

# 635
Някой знае ли,къде преглежда на ехограф д-р Мирчева, специалист по "Вътрешни болести" и "Гастроентерология и диететика"

В МЦ Аура преглежда д-р Мирчева, аз съм много доволна от прегледите за проблемите ми със житовидната жлеза, а дядо ми го преглежда за проблеми със стомаха.

Д-р Кьорчева направи една имуно-стимулираща схема за малчугана ми / сега е на 6г вече/ преди май 2 години през есента. Мога да  я похваля за това, защото след като я започнах, Гого пи антибиотик само веднъж през зимния сезон.

Страхотно време е тия дни, радвайте му се пълноценно  Hug

# 636
  • Велико Търново
Схемата на доктор Кьорчева да не би да е Изопринозин,Енгистол и Бронховаксон?
Брех,казах ви аз,че сме за здравния форум Crazy

Мони,не помня/то това дълго кърмене/ дали казах,че колажа е прекрасен Hug

# 637
Схемата на доктор Кьорчева да не би да е Изопринозин,Енгистол и Бронховаксон?
Почти такава е Сиска, само че вместо Енгистол ми изписа Есперитокс. Ми то с тия непрекъснати вируси из градините май сме за там - само за болести мислим Simple Smile)))

# 638
  • Велико Търново
Добро утро!
Схемата на мен ми я е изписвла доцентката Конова от Ин-витро центъра в Плевен Simple Smile
Моята истина за здрави деца е каляване и недаване на АБ.

Маги,май те видях в четвъртък до  пилето на грил в Триъгълника Simple Smile

# 639

А мен кога ще ме видиш,домъчня ми за теб Hug

# 640

И не ми се обади  Thinking, аз живея в квартала Сиска  Peace

# 641
  • Велико Търново
А мен кога ще ме видиш,домъчня ми за теб Hug

Когато кажеш,още два месеца съм свободна Simple Smile

Маги,аз също живея там.Бях с двете деца,а тогава леко ми е изнервено Crazy

# 642
  • Велико Търново
Добро утро!
Схемата на мен ми я е изписвла доцентката Конова от Ин-витро центъра в Плевен Simple Smile
Моята истина за здрави деца е каляване и недаване на АБ.

..............

Каляване и хубава храна бих допълнила  Peace

Сиске на работа ли ще се връщаш?

# 643
  • Велико Търново
Юле,за съжаление,да BlushПо този начин бих могла да живея до 100 години,ама няма Crazy
Хубавата храна е ясна Peace

# 644
Юле,за съжаление,да BlushПо този начин бих могла да живея до 100 години,ама няма Crazy
Хубавата храна е ясна Peace

Ами Сисе....... раждай трето!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт