Велико Търново и региона

• 89 204
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
За много години болярки!Пожелавам ви много здраве другото ще си го купим Peace

# 271
  • велико търново
Това за добро ли е за лошо ли?Дали ще можем спокойно да разхождаме децата си по тротоари без коли?Дано да доживея да го видя. Simple Smile
http://www.borbabg.com/?action=news&news=9685

# 272
  • При децата ми
ЗА МНОГО ГОДИНИ СЪГРАЖДАНКИ И СЪФОРУМКИ! Hug ЖЕЛАЯ ВИ ДА СТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И КЪСМЕТЛИЍКИ ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА! НЕКА ТЯ ВИ ДОНЕСЕ ВСИЧКО ОНОВА, КОЕТО СТЕ СИ ПОЖЕЛАЛИ, А СТАРАТА Е ЗАБРАВИЛА! Simple Smile
От баницата ми се падна: "През новата година ще пътуваш в чужбина" и любовта! А дано! Praynig

# 273
  • велико търново
Къде сте всички?По затрупа ни малко сняг и няма никой. Wink

# 274
Здравейте и от мен на всички мами много усмихнати дни на всички деца цялото здраве на света....

# 275
  • велико търново
zorido  добре дошла в темата .Представи се с няколко думи. Simple Smile

# 276
привет и честита нова година!

имам информация с питане-станала е днес някаква авария и парното в града е спряло,поради което хлапетата от ЦДГ"Първи юни" утре ще са на сборни групи,а който може,ще си остане вкъщи.Лили ще я гледа една приятелка,но тя се нави само за утре.....което пак е добре Praynig

знае ли някой до кога ще е това положение?пишете Peace

# 277
  • някъде там
днес от градината ми казаха, че е имало проблем но вече е отстранен Simple Smile

# 278
днес от градината ми казаха, че е имало проблем но вече е отстранен Simple Smile

супер! значи утре сме на линия.....а с вас май сме в една група newsm78

# 279
  • някъде там
да в една сме Simple Smile болярче

# 280
Като сме на тема ДГ, да ви питам тук за Търново има ли голям наплив?
Чета сега за София, че подаването на документи за набор 2010 з апочва следващия месец.
И тук ли е така, или да си чакам като му дойде времето.
Аз съм от малко градче , майка ми е детска учителка, ДГ е на два етажа, ав момента имат две групи само,поради почти никаква раждаемост, а като гледам какво е в големите градове, косата ми се изправя.

# 281
Дарил-по-добре започвай от сега да се интересуваш,че в по-големите градове се запълват много бързо местата.Ти си подай ,пък ако ти приемат молбата отсега поне ще знаеш,че няма да имаш грижи в тази насока.
Тук пак бива долу-горе,на мен какъв ми е зор с Пловдив сега-направо съм се побъркала да търся градини,но поне имам алтернативата за частна.
Така,че колкото по-голям е града-толкова е по-зле.

# 282
Понеже ми е прясно подаването на молба, та да споделя.

В Търново не приемат според реда на записване. Самите директорки са го казали, имаше статия в Борба. Преценя се според местожителството на детето, семейно положение, дали са подадени молби в други градини. Пишеше, че няма да се ползват с предимство родители, които са безработни и искат да пуснат детето на градина, защото могат да го гледат те.

Не виждам защо сами трябва да си измисляме проблеми и да правим истерии. Освен това няма да приемат сега молба за градината при положение, че детето е набор 2010. Аз като ходих да подавам директорката ми каза същото, приемат молби до края на май и няма значение кога е подадена.

Вярно е, че няма места, ама и да спиш пред градината няма да стане. С предимство се ползват и деца, на които родител или роднина работи в градината.

# 283
Благодаря ви, момичета, за отговорите.  bouquet
Дано и за напред запазят цивилизован начина за прием.

# 284
За градините и приема на деца във ВТ писани правила на обществен достъп НЯМА. /може би само Ивайло прави изключение намерих сайт  в Нета/ всички останали са както е написан във вчерашната статия на Борба. Събират се директорите и си разпределят децата. http://www.borbabg.com/?action=news&news=9696

Сега отново стискам палци да ми приемат и втория номер в градина, защото е само една група, а молбите са над 70  Praynig

Момичета, къде в града има обществени перални, гладене, хим. чистене?  newsm78 Аз знам само тази в Мола/ и то май е само хим. чистене/, но е ужасно скъпа има ли алтернатива?

Общи условия

Активация на акаунт