Велико Търново и региона

• 89 480
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
  • ГОре на черешата...
Мартеничка, благодаря  bouquet!
Ами опитвам се да се занимавам по-професионално с торти, надявам се от нашия регион да има желаещи да зараздват близките си с тора-уникат.

А иначе - моето малко магаре май поизмъчи Еличка на снимките - голям инат, ей, изобщо не искаше да позира Crossing Arms. Виж, баткото друга работа, послушен си ми е той...

# 451
Аз като не пиша да не си помислите,че ме няма Wink

mari-eta, тортите ти са уникални! Занимаваш ли се професионално със сладкарство?
Деси, честито за лентичката! Лека бременност ти желая.
Ели, снимките, които правиш са уникално хубави! Аз като запалена любителка на фотографията гледах всички снимки и не можах да спра да се усмихвам! Страхотни са!   bouquet

Мамчета, моята Габка ще тръгва на ясла от 01.03. в "Слънце" има ли и други съфорумчета там? /знам,че темата е дъвкана хиляди пъти, но до сега като не ме е интересувало лично и не съм запомнила  Embarassed/

Приятен уикенд на всички!!!  Hug

# 452
  • ГОре на черешата...
Бялкова, благодаря  bouquet!
Не, по професия не съм сладкар, ако това питаш, но да, правя торти по поръчка. Повече информация има в блога ми Peace.

# 453
  • Велико Търново
Зойче, Пипи е в "Слънце", а Валчо тръгва на 14-ти Simple Smile Питай, ако има нещо. В коя група ще сте? А и Марти на Иглика е в нашата ясла, но отсрещната група.

# 454
Наде, като каза, че и вие сте там и се усетих какво съм написала....  Embarassed
Габето ще е в "Пролет" , голяма съм заспа  Mr. Green

# 455
Зойче в коя Пролет ще е?Тая на триъгълника ли или до Царевец?Ние сме в тая на триъгълника Hug

# 456
Теди, на триъгълника.  Peace

# 457
Добро утро! Знаете ли в града да се провеждат часове по пилатес? И друго- къде в града организират йога, освен в х-л Панорама /мисля/. Ходила съм там, но не ми допада мястото, пък и много гъчканица. Споделете, ако сте посещавали. Предварително благодаря и успешен ден!

# 458
  • Велико Търново
Йога има в Пионерския дом всеки понеделник и сряда от 18 часа за всички възрасти, а йога с бебета и за бременни има при Тони, в Хепимамс.
Снимките и моделите са много хубави, поздравления към всички участници в добрата инициатива   bouquet

# 459
Йога има в Пионерския дом всеки понеделник и сряда от 18 часа за всички възрасти, а йога с бебета и за бременни има при Тони, в Хепимамс.
и в Дом за услуги, над Енергото, при Люси-там е за дами само.ходили са и бременни, но не е практика Peace

# 460
Къде мога да видя снимки от благотв. фотосесия?

# 461
Ето тук са качени малка част от първите обработени.Има още доста,които чакат ред.
Имам още сесии за събота,за това не бързам да се отчитам.

http://www.flickr.com/photos/mauglibagira/sets/72157625906414439/show/

# 462
  • софия
Здравейте, мами!
Ще Ви помоля за малко мнение, информация, относно частни детски градини( или клубове).
Става въпрос, че на детето дет. градина в София почива август месец и няма кой да го гледа. Родителите ми в Търново и те са на работа, но гледах" Мечо Пух", че може и едномесечно да гледат деца.
Майка ми казва, че някой бил недоволен от" Мечо Пух".
Та питанката ми е дали знаете частна целодневна занималня, само за 1 месец, август.
Разликата в цената: в Търново ще ни дойде към 3 пъти по- евтино( гледах цените в Мечо Пух)
Благодаря Ви!

# 463
Здравейте , искам да изкажа възхищението си от снимките, които Ели направи.Страхотни са Peace, разгледайте ги от подписа й, и ако все още има хора,които не са помогнали на Вики, моля Ви направете го. Чувството, че помагате на дете е страхотно, а като отплата ще имате и страхотна снимка на детето си.
Ели още веднъж благодаря. Hug

# 464
Снимките са страхотни!!!!
Сисе-Мина се превръща в страхотен бонбон Hug

Общи условия

Активация на акаунт