Велико Търново и региона

• 90 137
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
  • Велико Търново
Моето малкото е всеки ден в Смехоландия,така,че може в Бианкото на центъра.Предпочитам без деца Blush

# 616
Честит празник и от мен!Да напомня и за нашето събитие по повод Благовещение и Пролетта:
на 25. 03. , от 15ч. в парк Марино Поле,а ако е студено-в Ритуална зала на Общината. Ще има концерт, ателиета за деца и родители, състезателни игри.....награди! Приемните ни семейства ще бъдат там със своите деца и ще можете да се срещнете непринудено с тях! Освен това, ще имате шанс да получите информация за приемната грижа и пояснителни материали! А, да-който иска, може да донесе омесена от него питка и да участва в конкурс с нея![/color
]

# 617
Относно ДАМСКИЯ фитнес, щели да отварят такъм от веригата FitCurves и във Велико Търново, някъде над Спортната зала  newsm44

# 618
Абе момичета, големи сте мазохистки! 
Какъв фитнес? Как ви остават сили? Аз от работа-вкъщи, от работа-вкъщи, време и сили за кафенце нямам, камо ли за фитнес (да не говорим за нещо друго  Wink )

Преди време се бях заловила сериозно да ходя, но изкарах един месец- МНОГО МИ Е ИЗМОРИТЕЛНО ПО ТИЯ УРЕДИ  newsm39

# 619
Зойче, мила, като ти гледам снимките във фейса, въобще не ти трябва фитнес, имаш фигура-мечта.  Laughing

# 620
Присъединявам се към Краси - много си готина, Зойче Wink

За мен фитнеса е голяяяяма скука и хич не ми е по вкуса - всеки те оглежда, преценява, одумва и разнася клюките. А може би само на такива съм попадала. Във всеки случай ми е досадно - единственото приятно беше да чета книга на велоаргометъра, но сега времето ми е твърде ценно, за да го губя в това. Предпочитам да е колкото натоварващо, толкова и креативно и разпускащо. Народните танци са ми перфектни за целта  Peace

Днес следобед посетихме изложбата за българска и брюкселска дантела в изложбените зали на Рафаел Михайлов и видях разкошни неща! Особено ме впечатлиха пейзажите от дантела. Радвам се, че живея в град, където ми се поднасят на тепсия такива интересни мероприятия.

# 621
  • В.Търново
Искам да благодаря на Моник със закъснение за колажчето! Hug
Целувки и страхотна си!  bouquet Simple Smile

# 622
Радвам се, че колажчето ви е харесало, но за това най-голям принос имат страхотните дечица Heart Eyes Хубав и усмихнат ден от нас Hug

# 623
  • Велико Търново
Като заговорихте за физически активности се сетих, че преди време (пролетта на 2006г май) ходех на тае-бо и много, ама много ми харесваше. Доста изморително, но пък супер надъхващо и тонизиращо. Ама съм от тоя тип хора, които, за да ходят на такъв тип нещо, трябва да си имат и другарче, че като ги домързи, заради другия да не се оставят. Марта, мисля, че бях питала Моника за вашите танци, но не ми бяха удобни като час.

# 624
Ей, изпросих си някой друг комплимент  Wink Мерси момичета  Hug Blush

Танците и на мен ми харесват , но мнооооогооо ме мързи, честно!  Mr. Green
Марте, предай специални поздраи на Павлин от народните танци.  Wink
Мони, колажчето е много сладко!

# 625
Здравейте,мами от В.Търново! ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ!
Имам нужда от малко помощ!Някой може ли да ми даде информация за Стелияна Найденова-психолог и природолечител.Става дума за дете,което е с усложнения след грип/тежка пневмония/и за съжаление вече трети месец не може да се възстанови,поддържа т-ра 37,1-37,4 С. Не помагат никакви лекарства. Препоръчаха ми тая жена,помагала с природни продукти. Само че каква е-лекар -хомеопат ли?Ако някой знае нещо ,моля да ми пише! Praynig
Желая лека седмица на всички!

Ходете при Д-р Кьорчева,много е добра.

# 626
Стига да си платиш, ако си с направление-отношението и загрижеността, както и професионализма и коренно се променят.говоря от личен опит Peace

аз почти твърдо съм решила при следващото разболяване на Лили да си я водя в Русе, освен ако не ме насочите към съвестен педиатър, който не е печалбар Peace питам не само за себе си, ами и приемните семейства ме питат за добър детски лекар, а възможностите им да ходят на частно са ограничени Peace

# 627
  • Велико Търново
Е, че тя въобще работи ли с направления?! Аз съм чувала само хубави неща за нея, но всички са отивали без направление. Деси, сега кой ви е педиатър?

# 628
Е, че тя въобще работи ли с направления?! Аз съм чувала само хубави неща за нея, но всички са отивали без направление. Деси, сега кой ви е педиатър?
работи-да, аз съм ходила при нея и по двата начина. сега сме при Точков-той е много добър,когато си платиш:на едни наши приятели откри на детето скрита пневмония,която почти му беше застрашила живота. ние,обаче,като отидем при него, ни изписва едно и също,макар че отдавна не ни помагат тези лекарства и аз му го казвам.вчера изписа на малката антибиотик по телефона и то такъв,от който е алергична Shocked когато Лили се роди,бяхме при Ц.Иванова,но тя пък не можеше да си озапти другите пациенти,които нахълтваха за щяло и не щяло по време на детска консултация и тя най-любезно им обръщаше внимание......ох,направо се чудя на себе си колко лекари сме сменили Tired ще си пусна обява във вестника:редовен дантъкоплатец и здравноосигурен търси педиатър, който да работи по Здравна каса, не е твърд привърженик на антибиотиците, но и не е заплеснат хомеопат-еклектик ни трябва Laughing

# 629
  • Велико Търново
Цялото семейство сме при Царина, наистина има много народ при нея, но за мен плюсовете са и повече и не я сменям. Дано Лили е здравичка и не ви се налага да я водите в Русе:)

Общи условия

Активация на акаунт