Как тренирах - 14

• 29 644
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Не,не съм много слаба.Старая се да са 5-6 дена в седмицата.Но тъй като понякога се чувствам изтощена след такъв вид тренировки -цяло тяло,кардио,цяло тяло, кардио ,като след силовите някой път завършвам и с кардио...в смисъл че нали човек тряба да се чувства тонизиран,енергизиран,а не изтощен Rolling Eyes..понякой път съм като разбита направо.... затова се чудех в какъв ритъм да продължа...за да е по приятно.
Спри с това..ЦЯЛОТО ТЯЛО..по-добре е да се раздели на групи.Например,давам само пример..в един ден/тренировка/..може да направиш 4 упражнения за гръб и 3 за корем..ето ти тренировката за деня.Simple Smile Simple Smile + кардио

# 676
ми има няколко варианта:
1ден  гърди, трицепс, предна, вътрешна част бедра, корем, кардио  не повече от 15мин накрая
2ден  кардио
3ден  гръб, цяло рамо, бицепс, задна, външна част бедра, корем, кардио, неповече от 15мин
4 ден  кардио
5ден почиваш
после повтаряш или
1ден- гърди, трицепс, коре, кадрио не повече..
2ден- кардио
3ден- гръб, бицепс, корем, кардио, не повече...
4ден- кардио
5ден- рамо, крака, кардио, не повече...
6ден почивен

Изв че не довършвам ама съм много изморена. Има още много варианти това са 2 примерни, може да разделиш, защото вероятно претренираш в момента,а след това ще ти падне мотивацията и желанието за тренировки, а това е ЛОШО...

# 677
Моди..втория пример по ми харесва;)..хубаво е кръвта да е на едно място.
Почивай..в това хубаво време..мотори се карат:) Simple Smile..и аз почивам-ходя на работа:) Simple Smile

Последна редакция: вт, 24 май 2011, 21:39 от theblackarrow

# 678
ей,страшни сте Hug  bouquet,много ми хареса така,звучи добре!Ще пробвам така,май наистина претренирам.Тези дни наистина почивам по принуда -малкия е болен,иначе напоследък го карах на бягане навън,защото незнаех точно как да продължа...и Моди наистина от това се страхувах ,да не зарежа в един момент всичко и да прецакам всичко досега.
Мерси още веднъж,безценни сте!!!!  bouquet

# 679
Сега-гръб/5 упражнения/+12 мин  кростренажор

Моди,да те питам нещо:) Simple Smile
Всякакви видове протеин са минали през мен, ама такъв не съм пила.Ако имаш мнение ,кажи.Телешки протеин:) Simple Smile
http://www.silabg.com/bg/6493-MUSCLEMEDS-CARNIVOR-4lb.html

Последна редакция: чт, 26 май 2011, 04:45 от theblackarrow

# 680
Не съм ползвала продукти от тази фирма, но ми се струва поредния рекламен трик. Ако беше така, едва ли нямаше на някоя умна глава да и хрумне тоя протеин досега, а протеина съществува поне от 40 години, като добавка. За креатина в телешкото, ок, ама в конското е повече, да вземат да направят конски протеин ли?! Освен това съм чела на не едно място, че яйчния белтък е най- подходящ за човешкия организъм, защото самата структура молекулата на този протеин е най- лесно усвояема за човека, забележете в почти всички културистични закуски има яйца или белтъци, в зависимост от период за качване и за релеф.
Като цяло съм скептична към говеждия протеин, доста е скъп,а не вярвам да е магически възстановяващ продукт Simple Smile
Ти ще си го вземеш ли?

# 681
  • в 1001-та нощ
аз забравих да се похваля, че си поръчах - аминокиселини - нещо като мулти коктейл от всичките - не специално такива за след тренировка и онова за ставите и т.н.  newsm78

май  newsm78 само тези бяха с отношение към спорта (от поръчката)  Hug

с благодарност за оказаната помощ  Hug  bouquet Embarassed

# 682
Не съм ползвала продукти от тази фирма, но ми се струва поредния рекламен трик. Ако беше така, едва ли нямаше на някоя умна глава да и хрумне тоя протеин досега, а протеина съществува поне от 40 години, като добавка. За креатина в телешкото, ок, ама в конското е повече, да вземат да направят конски протеин ли?! Освен това съм чела на не едно място, че яйчния белтък е най- подходящ за човешкия организъм, защото самата структура молекулата на този протеин е най- лесно усвояема за човека, забележете в почти всички културистични закуски има яйца или белтъци, в зависимост от период за качване и за релеф.
Като цяло съм скептична към говеждия протеин, доста е скъп,а не вярвам да е магически възстановяващ продукт Simple Smile
Ти ще си го вземеш ли?
Не знам.Странен ми е.Иначе фирмата е добра,не вярвам да е рекламен трик.За 90лв ми го дават-2 кг;)
Очаквам едва ли не пържоли  да намеря вътре.Добре наредени:)

Последна редакция: чт, 26 май 2011, 04:59 от theblackarrow

# 683
Сега-ръце+12 мин кростренажор
Утре,сутрин-бягане извън града:)

# 684
  • в 1001-та нощ
е, само 12 минути?  newsm78 интервално? newsm78

# 685
е, само 12 минути?  newsm78 интервално? newsm78
Програмата на кроса я настройвам интервално.Само 12 мин понеже кардиото ме е още на силовата тренировка:)

# 686
  • в 1001-та нощ
аз сутринта си направих една анаеробна и следобед интервално кардио, като малко промених схемата

интензивно 20 сек : нормално 40 сек

20 мин интервално и 20 мин обикновено кардио  newsm78

невероятно е усещането, когато капчиците пот тръгват да избиват и с гъдел се спускат по кожата Wink))

сега мисля за ползвам кростренажора за треениране на крака анаеробно, като правя серии с по-високо натоварване  newsm78

# 687
след 4 кръгови тренировки, поради големи мускулни трески, ги направих, отново разделих- вчера гръб - гребане с дъмбел, гребане с лост /на кабели обаче/ пулдаун, щанга зад тялото за задно рамо, обратен пек дек, после крака- широки напади, мъртва римска тяга, напади назад, абдуктор, аддуктор. 2ра тренировка- спининг, корем, кръст

днес- рамо ръце- бутане на щанга от стоеж, суперсерия с разтваряне с дъмбели встрани, въртолет
ръце- сгъване дъмбели- стоеж, суперсрия с разгъване с въже, чуково с дъблени, суперсерия с разгъване с дъмбел зад врат, 2ен бицепс- сгъване от горни макари суперсерия с помпички, крака същото, 2ра тренировка- спининг, корем, кръст Simple Smile
и ябълки до обяд и грейпфрут, следобеда- свинско с краставици мляс Simple Smile

# 688
  • в 1001-та нощ
wow wow wow

Hug а някакви добавки вземаш ли  newsm78

# 689
wow wow wow

Hug а някакви добавки вземаш ли  newsm78
Aз вземам....ама ти знаеш:)

Общи условия

Активация на акаунт