Как тренирах - 14

• 29 637
  • 736
  •   1
Отговори
С постоянство и опорство към резултати и прогрес  Peace
Спортът е здраве!

Ето и малко резултати за стимул Wink

Стара тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=477797.0

# 1
Eто ме тук.
Страчи, без комплименти, аз пък се мотивирам от твоите снимки.  bouquet
Днес закъснях и Мария ми се поскара, но с основание. Мноо съм зле с организацията сутрин.
Накрая от косата ми капеше ВОДА!

# 2
Жоз, то това също е моя снимка Wink
Пожелавам ти като стигне тази тема 50 стр. да сложим твоя снимк
а  Hug

# 3
  • Бургас
Да се запиша и аз в новата тема. Понеже днес нямам как да тренирам, поне повървях 30-40 мин, колкото да не е без хич.

# 4
  • София
Алоха и от мен. Днес ще спортувам, няма ли да свърши тоя работен ден най-после? Три дни почивах...

# 5
Хелоу от мен! Днес и събота почивам от тренировки, но другите дни тренирам фитнес 5 дена и 3 или 4 от дните също и спининг, т.е. двуразово. Simple Smile Добре ми е така, че има много агресия в мен, поне да я използвам по позитивен начин Simple Smile
Поци, я се стягай, какви са тия депресии и защо?!

# 6
  • ВАРНА
и аз тук  bowuu

Stra4iatela , мерси за темата   bouquet

# 7
Запис Peace

Страчи..добре изглеждаш на снимката Hug Peace

# 8
Здравейте! Препратиха ме към вашата темичка (и още една друга)  Hug
Аз съм 64 кг., 167 см. висока, имам около 16,5% мазнини в тялото си, които искам да намаля до към 13-14%. Освен правилно хранене и фитнес, какъв друг спорт ще ме посъветвате да практикувам (2-3 пъти седмично) с цел да сваля мазнините и от там 4-6 килца? Аеробика? Спининг? Плуване? По принцип тичането добре ми се отразява, но зимата нямам възможност да тичам навън. Смятам да почна да плувам, но искам да комбинирам това с друго нещо. Какво бихте ме посъветвали?

# 9
  • София
Виж сега, да правиш едновременно няколко вида спорт не е нещо лошо, но има риск да се претовариш и/или да не можеш да прецениш кой от тях ти идва най-добре. Правилно хранене и фитнес са напълно достатъчни за 4-6 килца. В първата тема ти препоръчах аеробика, но там ти записа "кой спорт, без фитнес". Като за старт е излишно да носиш 100 дини под една мишница - избери един вид спорт, за да си изградиш режим и самодисциплина.

Вече ако спортът ти хареса не само като средство за отслабване, а като начин на живот, експериментирай и разнообразявай колкото искаш. Аз спортувам аеробика, правя йога (за подобряване на равновесието върху сноуборда), карам колело, ходя на плуване (като ме удари музата), уикенда катеря разни планини с мъжа ми... Лош спорт няма. Но първо свикни да се кефиш на движението и си избери фаворити.

# 10
В първата тема ти препоръчах аеробика, но там ти записа "кой спорт, без фитнес".

Да, и тук имам предвид, че фитнес не искам. Т.е. отпада като вариант. Може би на аеробиката ще се спра. Благодаря ви много!   bouquet

# 11
  • София
Аеробиката е хубав спорт, но както всеки спорт, си има тънкости - стойка, точна поза, разпределение на тежестта на тялото, усет за напрежението в съответния мускул. Виж как е, и ако ти хареса, може да ми пишеш на лични, за да ти обясня някои ключови моменти, на които да обърнеш внимание.

# 12
Сега-гърди+20 мин пътека Hug

# 13
И аз днес започнах с едни интервали. Всичко 1 час със загрявка, интервали и после прибиране.

# 14
  • Бургас
Онзи ден при мен във фитнеса едно девойче се представи за инструктурка, та се възползвах от нея да ми покаже някое друго упражнение и да проследи аз как ги изпълнявам. Като я попитах за интервланото вело, тя ми отговори, че е подходящо по-скоро за загрявка/ а аз завършвах с него/ и че е по-добре да се кара на 3-та степен с бързо темпо, без да пада скоростта за 20 мин. И че е хубаво да се започва с пътека - 15 мин, защото така се радвижвало цялото тяло. За пътеката - ОК, но сега с това вело се чудя кое е по-добре. ОПределено при интеравлното 8/12 се лее повече пот  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт