Как тренирах - 14

• 29 648
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
tedincence..прави си кардиото след силовата и не слушай никой Peace

# 16
Според мен, загряването няма значение на кой уред ще се прави- вело, крос тренажор, пътека, степер... Важното е да не скочиш на уреда и да вдигнеш някакво лудо темпо веднага- от умерено към бързо, но прогресивно с времето и с минимално натоварване 1-2. Колкото е по- студено на тялото, толкова по- дълга загрявка трябва. Лятото по 5-7мин, зимата до 15. След загряването развъртаме ставите, особено ако имаме силова трен и правиме 1-2 загряващи серии от упражненията, които ще правим. А накрая, след трен са интервалите. Поправете ме ако греша.

# 17
Според мен, загряването няма значение на кой уред ще се прави- вело, крос тренажор, пътека, степер... Важното е да не скочиш на уреда и да вдигнеш някакво лудо темпо веднага- от умерено към бързо, но прогресивно с времето и с минимално натоварване 1-2. Колкото е по- студено на тялото, толкова по- дълга загрявка трябва. Лятото по 5-7мин, зимата до 15. След загряването развъртаме ставите, особено ако имаме силова трен и правиме 1-2 загряващи серии от упражненията, които ще правим. А накрая, след трен са интервалите. Поправете ме ако греша.
Peace Peace Peace

# 18
# 19
# 20
Сега-гръб/кръгова/+корем....+20 мин крос Peace

# 21
68 км, от които 20 кал и мизерия  Crazy

# 22
Здравейте! Четох и двете теми и май стигам до извода, че ще се записвам и аз на фитнес. Това, което искам да постигна е стягане на тялото /в рамките на 5 -6 месеца или повече/. Според мен съм добре сложена и с добри пропорции, но с напредване на възрастта се отпускам - бедра/вътрешна част/, ръце/мишница/, задни части. Не харесвам обаче релефни мускули при жената. При някои жени например съм виждала ясно изразени вени по ръцете, като въжета, и това не намирам за красиво. Как да постигна стягане, без увеличаване на мускула и без релефа? Не искам да прекалявам /за ориентир напр. мускулите на рамото и ръцете на момичето, снимката в началото, са ми множко. не се засягайте  Peace/ Така или иначе ще се посъветвам с инструктор, но бих искала да чуя повече мнения. Дали 3 пъти седмично е достатъчно/в програмите ще се опитам да се ориентирам, напр.силови тренировки и след това кардио по препоръки тук/ и дали да не се обърна към друг вид спорт? Ако някой изрази мнение, благодаря предварително!   bouquet

# 23
Мускули и релеф  не се правят така лесно.3 пъти в седмицата е добре Peace

# 24
Благодаря, Поци! Сигурно сте писали из толкова теми, но пак да попитам  - колко да трае една тренировка с кардиото заедно? Един час достатъчен ли е /напр. 40 мин + 20 кардио/? А ако случайно не мога да се замъкна по някаква причина до залата дали 8 мин клипчета/ръце, крака, корем/ на този господин са добри за заместване? http://www.youtube.com/watch?v=dnBhn7YSsnM&p=0F8F473689C02A54

# 25
Тая седмица пропускам сериозно, мбъх, бронхитис акута. Tired

# 26
Благодаря, Поци! Сигурно сте писали из толкова теми, но пак да попитам  - колко да трае една тренировка с кардиото заедно? Един час достатъчен ли е /напр. 40 мин + 20 кардио/? А ако случайно не мога да се замъкна по някаква причина до залата дали 8 мин клипчета/ръце, крака, корем/ на този господин са добри за заместване? http://www.youtube.com/watch?v=dnBhn7YSsnM&p=0F8F473689C02A54
Нищо не може да замести фитнеса Grinning
1 час е добре..тренирай на всички уреди за да свикне тялото Peace
Жоз.малко почивка не е излишна Peace..оправяй се бързо Hug

# 27
Сега-ръце/супер серии/+20 мин пътека Peace

# 28
И аз не тренирам, заради бъбреците  Sad Направо съм депресирана по този случай... Като гледам половинката колко зареден с енергия се прибира от тренировка ми се реве  Cry Слава Богу съм по-добре и във вторник мисля да отда в залата  Praynig

# 29
Алекса, мила, повярвай ми няма никой да обидиш, ние се гордеем с телата си, много се кефя на мацки с оформени и релефни ръце и рамене! Освен това, на дамата на снимката ръката и е съвсем фина и ако не е стегната, повярвай ми не изглежда така изпъкнал мускула, а просто стегната. Аз имам вени по ръцете, но само като ми е топло или като тренирам, в покой, хич ги няма, и честно казано, доста често жени ме питат и ми се възхищават на ръцете. А, забравих, момиче съм. Наличието на релефни мускули се получава благодарение на нисък процент подкожни мазнини, нещо с което много малко жени могат да се похвалят, така че не бой се, няма да сгънеш 2 пъти щангата и да имаш вени и изпъкнали мускули, то ако ставаше така... питай ги горките мъце колко месеци вдигат тежко и редовно, за да се похвалят с минимален прогрес, че една женичка ли ще го направи... ще умра от смях. А аз тренирам само фитнес от 10 год... преди това и др работи...

Общи условия

Активация на акаунт