Моето ДУПЕ след отслабването!

• 10 263
  • 24
  •   1
Отговори
Преди дни споделих тема за - Моите гърди след отслабването. Да след отслабването получих поражения и на дупето. Стана плоско, увиснало, без ясно изразена граница между него и задната част на бедрата, също така е изключително меко и разпуснато. Тренирам, но особен ефект няма за това искам от вас ако е възможно да ми препоръчате актуално кремче за моделиране и стягане на дупето, по възможност до 20 лв. Четох добри отзиви за Леокрема, но се страхувам, че след използването на такъв крем ще има Йо Йо ефект и дупето ми ще стане в още по лошо състояние. Много се притеснявам как да изглеждам, може и да е от годините ми (16 г.) , но има и основание във всеки случай. Дали ще има проблем и възраста ми . Моля помагай те !!!  Praynig Praynig

# 1
Във фитнеса има уред за дупе точно . Лягаш по корем и свиваш краката назад ,  уреда с тежести . Също едно много просто и ефективно , което можеш да правиш у дома. Вземаш една възглавница, опираш се на стената , като възглавницата да е на гърба, лек разкрач , тялото трябва да е изправено и клякаш и се изправяш , като възглавницата ще ти помага да се хлъзгаш по стената. Прави всеки ден серия по 3 , до колкото можеш . Може да започнеш с 3 пъти по 10 , ако можеш 3 пъти по 30 ефекта ще е бърз. Не забравяй да се загряваш преди упражненията, както и да се разтягаш после . Ако мускулите ти , не са свикнали с натоварване, като начало може да пиеш по един парацетамол на ден , за да нямаш мускулна треска. Ако го съчетаеш с коремни преси и лицеви опори , ще ти се тонизира цялото тяло. С крем нищо не става.

Последна редакция: сб, 01 фев 2014, 13:01 от adelinda

# 2
Ами и при мен стана точно така и с крем наистина абсолютно нищо не става.Тренирай мускулите на седалището,това е най-сигурният начин плюс това,че не си се развила напълно и ще ти е по-лесно да си моделираш тялото,в зависимост от това какво и как тренираш.Аз лично ползвах по-друг подход със запълване на дупето,само че ти си още по-малка и не ти препоръчвам такива неща.   Peace

# 3
Няма как да ти помогне кремче  Simple Smile.
Трябват си упражнения за стягане, дали са ти много добри съвети.
Много си млада, колко кг си свалила, за да имаш такива поражения ?!? /питам от любопитство и можеш да ми отговориш само, ако ти е удобно  Peace / Все пак предполагам, че още учиш и ходиш на физкултура ли се казваше предмета, а там се правят добри упражнения за поддържане на фигура и можеш да използваш това безплатно занимание, ако не ти се ходи на фитнес.

# 4
Вземаш една възглавница, опираш се на стената , като възглавницата да е на гърба, лек разкрач , тялото трябва да е изправено и клякаш и се изправяш , като възглавницата ще ти помага да се хлъзгаш по стената.

Или вместо възглавница - фитнес топка,много се натоварва точно дупето,
такова хубаво упражнение,а как ме мързи да го правя,топката децата я подмятат и борят,не майка им  Embarassed

# 5
И аз съм се съсредоточила в дупето си  Laughing и искам да го направя възможно най-малко и стегнато  newsm57  Карам велоаргометър, правя коремни преси и клякания, но искам да попитам при кляканията краката събрани ли трябва да са, на ширината на раменете ли трябва да са или по-разтворени? А някое друго упражнение за дупе някой да сподели?

# 6
За дупе само клякане , краката леко разкрачени и тялото изправено, за това е най-лесно , като се подпирате на стена. Пробвай го упражнението , сама ще усетиш кои мускули се натоварват. Велометъра е по-скоро за горене на калории и загрявка , в това което правиш рамената не ги натоварваш , както и ръцете. Ролери , колело , плуване , какъвто и спорт да е все няма да е излишен.

# 7
Ами нямам никакъв проблем да споделя колко килограма съм смъкнала, преди 2 години бях 84 кг и смъкнах на 62 ( не е кой знае какво, но най-вероятно поради годините ми това рязко отслабване ми се отрази така.)

# 8
Ами нямам никакъв проблем да споделя колко килограма съм смъкнала, преди 2 години бях 84 кг и смъкнах на 62 ( не е кой знае какво, но най-вероятно поради годините ми това рязко отслабване ми се отрази така.)

Всеки ,когато свали толкова много ще висне , браво на теб мога да кажа. Това , че си малка ще ти помогне бързо да се стегнеш . Успех ти желая дете   bouquet

# 9

Сладурана, поздавления за отслабването, сега правилно идва ред на стягане. В това видео има някои базови упражнения, пробвай сутрин и вечер за една седмица и определено ще забележиш резултат.
После може да добавиш и други. Хубаво е да започнеш или във фитнес или с видео у дома. Внимавай и следи за правилното изпълнение на движенията, много е важно. Внимавай да не си нараниш гърба, което е най-страшно.

# 10
Интересна тема.И аз съм на вълна стягане.След раждането 85 кг сега съм 60  Embarassed Embarassed Embarassed .Е не бих казала ,че съм отпусната определено но имам бая несъвършенства тук и там което ме дразни.С първата бременност отново от 82 стигнах 48 без да съм отпусната.Смятам ,че и сега ще успея да се постегна още повече.

# 11
  • Canada
Поздравления за постигнатия успех   bouquet

На твоята възраст пораженията са поправими, но трябва да си физически активна. Имаш много опции, пробвай, експериментирай за да откриеш коя от тях ще ти е най-приятна (съответно ефективна).

Това е добър вариант за домашна тренировка.

За стягане на цялото тяло ти препоръчвам програмата Focus T25. Не е лесна, но резултатите са повече от чудесни.

Изготвена от фитнес-инструктор програма с акцент върху проблемните ти зони е също добър вариант  Peace

Освен че трябва да държиш гърба изправен, важното при клековете е коленете да не минават пред пръстите на краката  Peace

# 12
Аз бих препоръчала тае-бо - аеробика за цялото тяло, която много добре моделира. Килограмите, които си свалила са много и според мен трябва да обърнеш внимание на цялото си тяло  Peace , а не само на определени зони.
Тае-бо -то хем ще ти поддържа тонуса, хем ще моделира перфектно тяло.
Аз винаги съм ходила по 3пъти в седмицата на фитнес и по 2пъти на тае.бо, просто, защото при нас нямаше по-често тае-бо и комбинирах упражненията по този начин. Ако имаше възможност всеки ден да тренирам тае-бо, изобщо нямаше да се занимавам с фитнес.
Също така трябва да си много упорита, не очаквай магически резултати за седмица или месец  Peace
Успех!

# 13

Освен че трябва да държиш гърба изправен, важното при клековете е коленете да не минават пред пръстите на краката  Peace

+ 1 , иначе ще се травмират .

Аз на 25 съм имала за 3 месеца резултат, тя на 16 може и за месец да има напредък, естествено и не идеални резултати .

# 14
Минавам да похваля и видео тренировките на Leandro Carvalho  - brazil butt lift
Леандро стана известен покрай ангелите на Виктория Сикрет. Упражненията са много ефикасни, страшно добре обяснява как да контролираш движенията, за максимални резултати. (Заради бразилския му акцент в началото ми беше доста трудно, защото се задъхвах от смях.) На мен страшно ми помагат и си ги залепям след почти всякаква друга тренировка.

Общи условия

Активация на акаунт