Как тренирах - 14

• 29 635
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • в 1001-та нощ
 newsm78 е, не са ли сладки  newsm78 вкус?

# 706
newsm78 е, не са ли сладки  newsm78 вкус?
Много са сладки..аз понеже не обичам сладко..я изядох насила...но ми хареса:)

# 707
Не пия протеин и амино, понеже се храня изключително с белтъчна хранна, стига ми, моля, как ви се вижда по 1,5кг извара на ден, или 800гр извара и 4 яйца, или 900гр свинско, направо съм свиня, прекалявам с яденето, ама такава съм. Че в тая връзка, на моите килограми ми се получава понякога по 3 грама че и отгоре протеин на кг тегло. Което адски много. Остава и протеин да пия... Сега взех да ям ябълки една част от деня, да саботирам желанието на краката ми да растат от спининга, май нещата ще ми се пполучат Simple Smile
Сега ще тренирам аеробика в нас, не ми бяга, че снощи до късно седях заради мача. /УРА за Барса!/
Хубав ден!

# 708
  • в 1001-та нощ
каква е идеята за ябълките?  newsm78 само да заместиш протеина с друго  Rolling Eyes newsm78
или ползваш вещество в тях с друга цел?

newsm78 е, не са ли сладки  newsm78 вкус?
Много са сладки..аз понеже не обичам сладко..я изядох насила...но ми хареса:)

другия път  Twisted Evil Mr. Green поръсваш с горчица  Joy hahaha

# 709
Момичета, ако знаете как се подредих с лег-пресата, не е истина  Joy Уж не много кг, уж само 3х10, ама сега едва ходя  Embarassed Та какво ще предложите - почивка и лека разходка, или да ходя във фитнеса?

# 710
  • в 1001-та нощ
мускулна треска ли?  newsm78

# 711
Страшна при това.

# 712
Ще ти мине:)Върви на фитнес.От леглото не съм ставала от нея.Чак и болнични съм вземала:)
Отивам да тренирам

пп..Моди..тва за Барса не съм го прочел:) Simple Smile

# 713
  • в 1001-та нощ
още един глас за фитнеса Wink))) или тичане  Hug

когато тренирам с мускулна трска съм още по-надъхана, защото усещам всяко мускуклче Wink))

аз   Rolling Eyes Rolling Eyes  качих още малк тежестите за горната част на тялото ...поне от 2 седмици ми бяха леки, а за краката ги удвоих  Rolling Eyes ама ще потренирам малко така и после ще мисля  newsm78

и да се похваля - днес за 1 път ползвах крос тенажора за дупе и задна част на бедрата - на макс тежко - серии и повторения като за анаероба тренировка - е много съм доволна  Hug

wackamottoHug още нещо - от както правя кардиото отделно от анаеробната тренировка и всяка тренировка не ми е повече от 40 мин - имам значителен напредък по отношение да нямам големи крака ....сигурно по-напред си чела разсъжденията ми - да не се повтарям  Peace

# 714
Сега-рамо+трапец+20 мин пътека

# 715
Благодаря ви за съветите, момичета, но аз днес не тренирах, не толкова заради болките, а заради емоционални проблеми, но това е др тема. Както и да е, утре сутрин съм първа в залата, дано ми мине или поне намалее болката, че за пръв път имам толкова силна мускулна треска, направо съм за смях като слизам по стълби  Joy

# 716
  • в 1001-та нощ
чувала съм, че след тренировка, когато очакваш мускулна треска - пиеш 2 аспирина и чай, но не знам помага ли  newsm78

сега е късно - прави се преди да се е появила, но мже да се пробва  Peace

# 717
Сега-крака+кростренажор/не знам колко/

# 718
чувала съм, че след тренировка, когато очакваш мускулна треска - пиеш 2 аспирина и чай, но не знам помага ли  newsm78

сега е късно - прави се преди да се е появила, но мже да се пробва  Peace
Добавките са за това,за възстановяване.Аспирини,чайове....не става с тях:)

# 719
  • в 1001-та нощ
хм, това не го знаех, на времето ни казваха, че се образувала мравчена киселина или не помня точно и то това било Wink  Hug

Общи условия

Активация на акаунт