течен сано максима!каква е разликата?

• 5 269
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте!Скоро забелязах ,4е продават сано те4ен!Иска ми се да пробвам,но се чудя дали е толкова икономичен,колкото праха,миризмата дали е по-слаба и изобщо струва ли си да пробвам? мерси  bouquet

# 1
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Мисля, че ето тук ще ти отговорят най-добре. Peace
Иначе аз от доста време използвам само течни перилни препарати, и според мен са по-добри от праха за пране.

# 2
по мнение на педиатър течния препарат е по-добър,защото оказва по малко влияние върху кожата на детето

# 3
по мнение на педиатър течния препарат е по-добър,защото оказва по малко влияние върху кожата на детето

Съжалявам, но това не е вярно. Течните се изплакват по-трудно от прахообразните. Прахообразните съдържат избелители на кислородна основа и повърхностно активни вещества (ПАВ) като съставки за почистване. В течните не може да има избелители, затова съдържат по-голям процент ПАВ - за да компенсира липсата на избелители. Оттам и по-трудното изплакване.

Вярно е, че понякога от праха остават бели следи, но това е следствие от неправилно зареждане на дрехите или твърде голямо количество прах за пране. В повечето случаи тези бели следи се получават от водонеразтворими съставки в праховете, неречи зеолити, които са безобидни минерали.

Бебешки дрехи трябва да се перат винаги без омекотител и с избрана функция интензивно/допълнително изплакване.

# 4
  • София
Аз откакто започнах да ползвам течния сано друг не изпозвам. Вече и за нас него ползвам. Много хубаво мирише и изпира, също е много икономичен. Аз на другия не харесвам миризмата.

# 5
Значи е по -различна миризмата на течния?А трайна ли е?

# 6
Бебешки дрехи трябва да се перат винаги без омекотител...

Защо?

# 7
Здравейте!Скоро забелязах ,4е продават сано те4ен!Иска ми се да пробвам,но се чудя дали е толкова икономичен,колкото праха,миризмата дали е по-слаба и изобщо струва ли си да пробвам? мерси  bouquet

Ползвам го от две години.Не съм си и помисляла да за друг препарат след този! Различно е всичко - и миризмата, и начинът, по който премахва петната. Аз лично по-добро нещо от Сано Максима течен не съм срещала в тая област. Не е и скъп. В Пикадили е 20-на лв., естествено може да се намери и за 30, ако се поразтърсиш. Simple Smile  Peace

# 8
Бебешки дрехи трябва да се перат винаги без омекотител...

Защо?

Защото е продукт, който не се изплаква. Съставките му остават върху плата и след това ще влязат в контакт с бебешката кожа, което не мисля, че е разумно.

# 9
Да, права си.
Използвах омекотител от първия му ден. Кожата му беше и е здрава.
Това не е похвално, наистина е по-добре без.

Общи условия

Активация на акаунт