Пазарджик - 46

• 37 663
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Айде бе мацки какво стана, голям мерак за сбирки пък сега 3-4 души само. Зарезил сме ей Mr. Green

# 46
  • България
Здравейте момичета  Hug Аз отдавна не съм писала. Искам да помоля ако някой  знае тел. или друг начин да се свържа с Цецка, която работеше на тел. кабинки до театъра и си осинови момиченце през пролетта да ми пише на лични.
Благодаря предварително   bouquet

# 47
Запис и от мен. Гери, би ли ми поправила рождената дата в началото. На 4 декември съм, а не на 14 Wink
Peace оправено..не знам как е станала грешката  Blush

# 48
ЯНА ,АЗ ЗА СЕГА 90 ПРОЦЕНТА СЪМ СИГУРНА ЗА КУПОНА,САМО ДА НЕ СЪВПАДНЕ С ФИРМЕНИЯ ИНАЧЕ СЪМ НА ЛИНИЯ dancing

# 49
  • Nearby
И аз ще дойда newsm19
На къде без мен  Mr. Green

# 50
 До тук заявка: Нелина, аз, Гери, Вера, Мари, Иглика, Надинка, Нина, Ванчо за сега Mr. Green

# 51
Чакаме Ването, Гери Бо и Ива да се включат.
Някой да звънне на Анелия (на Александър-Макс).
Нелчо? Лушка? Лили? Борянка?...........
Айде де, поименно ли да ви изреждам? Crossing Arms Whistling

# 52
  • Пазарджик
Хайде Янче,брой ме вече на 100% Mr. Green Peace

# 53
Момичета трябва да ми кажете първо кога и къде ще е да видя дали мога да дойда,и да ми разясните,че нищо не знам за тези сбирки  Embarassed само ни е от Пз.ли сме,какво се прави,нещо изисква ли се?
Аз още не ви познавам лично  Sad тъкмо повод да дойда  Wink

# 54
missus Vermee , освен да си неотразима, но не много, за да не засенчиш останалите/все пак е женско парти Mr. Green/,друго няма. Събираме се всяка година по Коледа от форума и се веселим. Всяка година има нови хора, така че не се притеснявай.
За сега мислим да е в Хъшове. ПРиемаме и други предложения.
Чакаме и Ани на Мелиса HugТед също. Соня, но тя пъ-късно , че сега я няма.

# 55
# 56
  • Buffyworld
Момичета, къде се намираше това " Хъшовете "  ?

# 57
Все още уточняваме заведение и може датата да се промени на 12  декември.
До утре ще имаме няккаво решение

# 58
Момичета ами.........пишете ме.Щом е за купон  Hug там съм.Но 18-ти съм заета, иначе няма проблем,стига да кажете по от рано да видя за малката.

# 59
Може ли да поканим Анжелина, от танците? Някои от вас я познават. Тя е печена лелка Mr. Green

И един мъж може ли? Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт