Пазарджик - 46

• 37 663
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Уф, отдъхнах си....

Аз да ви кажа не виждам нищо лошо и в Тракия или Елбрус. Има мегдан за скачане и е просторно, няма да е много задимено за бременните

# 76
Накрая само да не идем да се наплюскаме в Авангарда или Скорпиото и да приключим активна спортна дейност... Twisted Evil

Мирнееееееееее, не се скатавай, душа! С нас си! Hug
Жане, и ти! Hug

Последна редакция: вт, 30 ное 2010, 23:13 от Nellina

# 77
То и аз още спадам към пушачите..  Tired
Първа стъпка - отказване на цигарите!  Hug Hug Hug

# 78
Такаааа.....

бройте към бройката  Mr. Green  още 5 човека от Танцова формация ХОРЦЕ - вкл. и Борянка  Peace

Вариант е СОВИТЕ Peace  Там искат "някакво" капаро...и поне 5 салати да поръчаме  Peace

11-ти разбрах че е официален работен ден - отработва се 31-ви декември...

# 79
Совите хич не е лошо като обстановка

# 80
  • Nearby
Даже е чудесно в Совите  thumbsup

# 81
  • Пазарджик
И на мен ми допада идеята за Совите PeaceДаже ако не бъркам миналата година бяхме там. Hug

# 82
Последна промяна и окончателна  Peace

БАНКЕТА ще е на 11-ти декември (СЪБОТА) от 19.30 в СОВИТЕ.
Само там може да не е твърд куверт, и има музика и дансинг задоволяващ капризите ни  Mr. Green
Искат капаро от 100лв. така че който има възможност нека утре да донесе по 10лв. на КУРСА ЗА МАМА и БЕБЕ (от 0 до 3г.) , който ще е от 11ч. в Комплекса  Peace  

Краен срок за записване НЕДЕЛЯ (05.12.)  Peace

п.с. засега сме около 20 човека...

# 83
Гери, аз няма да съм на курса, но ще оставя в магазина, ако имаш излизане и ти е удобно, да минеш да ги вземеш.
Ако пък съвпадат датите и не мога да дойда на банкета, някой ще ги "заеме" от мен Mr. Green

# 84
# 85
  • Nearby
Няма ли да ви има после по градинките? Blush

# 86
Към  12.15-12.30  ще сме пред детската частна кухня Иглика (на 50 метра от колоната)....а после..ще въртим из града.. Hug

# 87
За всички които не четат темата за Училището за мами, но ги вълнува темата, ще споделя и тук:

Следващата тема на Курса "мама и бебе" ще е ИМУНИЗАЦИИТЕ - с гостуващ лектор от РИОКОЗ Пазарджик.
Датата ще бъде уточнена по-късно  Peace
Ще се проведе както обикновено в Комплекса за Социални услуги за деца и семейства (точно преди Лидъл-а) от 11ч.

# 88
Ух, много ще е интересно Grinning, но не смятам да съм единствената бяла врана там.
(Лили би могла да ме подкрепи отчасти, но най-много да се изнерви господинът - няма смисъл. Нека си бае самичък)
А има и друго - жените са отишли там да слушат за превенция. Абсолютно кофти ще е точно сега да вземат да се притесняват от разни евентуални странични реакции, които съм убедена, че господинът вероятно ще омаловажи или направо пропусне.
Не мисля, че точно по време на бременност, еле пък напредналите, точно сега трябва да слушат неприятни неща.
Но благодаря за поканата.

Моля за всякакви съвети Praynig за отказване от залъгалката Confused Горе-долу се оправяме през деня, ама вечер като се поизнерви и почва страшно търсене. На кой ли не я "давахме" пуста биба, не се лъже вече, голяма е.
Може би трябва от раз да я махна и да се въоръжа за няколко дни с търпение, но за спането ще е .....

# 89
Нинка, кой е казал, че ще е господин  Mr. Green

А за бибата - дай цица  Mr. Green 
Дани ми я отказа на 11 месеца от раз, без да искам дори, когато ми направи 36 часова пауза (стачкува ми нещо) и неиска ни да бозае, ни залъгалка. С хитрост и взлом Mr. Green  го накарах пак да засуче..но биба категорично отказа...

Пробвай някой от методите за отказване от цица - топни я в оцет и кажи че се е развалила, защото много дълго е сукала..
Или сега с дядо Коледа я залъжи нещо - подарък с/у биба...
Или и показвай бебета дето сучат биба...и я питай тя бебе ли е или кака..

Друго засега не ми идва на ум  Blush  но едва ли ще я държи тази биба до първи клас...което не се знае за нашето сучене  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт