Пазарджик - 46

• 36 779
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Е на това бих дошла с удоволствие. Та между водораслите да чуя и нещо по вълнуващ ме въпрос.
(ама утре съм на работа Twisted Evil)

# 601
Нинка беше много инетерсно и полезно (дори за мен)..
Бях скептично настроена, заради самата дума "хомеопатия", но се радвам че присъствах...
лекарката е Педиатър, специализирала хомеопатия и много други работи и в Индия, и в Гърция и къде ли не....
Говори разбираемо и достъпно...Готова е да обучи местни лекари на калсическа хомеопатия - има нужните правомощия.
Ще има следваща лекция за храненето и друга за "секса и парите"
Бяха засегнати теми като хранене , ваксини...бе научих доста неща..
Нещо което запомних "няма болести които не се лекуват, има нелечими хора"
както и "болно дете се лекува, като първо се лекува майка му"..
веднага се сетих за теб на лекцията и че ще ти бъде интересно...
ще има пак - тогава гледай да дойдеш - поне по адекватни въпроси ще можеш да зададеш от нашите лаишки  Grinning
Аз закъснях с 40 мин, така че някой може да ме допълни...

п.с. за водорасли говори около 5-10 мин..и то като част от правилното хранене и каза, че за тях трябва отделна тема...

# 602
Супер! Радвам се!

(с уговорката, че няма нелечими хора, а има неправилен подход.  В настолната книга на хомеопатите - Органон, го пише.)

Защо въпросите ми да са по-адекватни?  Rolling Eyes Аз просто питам винаги това, което ме интресува.

Какво говори тя за ваксините? Обещавам, че няма да коментирам Joy

Последна редакция: сб, 02 апр 2011, 21:42 от Мечка Малинарка

# 603
ми..начиииии...нейният индийски приятелк/колега/лекар/учител и т.н. (а и тя подкрепя мнението му) е че не трябва да се прескача ваксината за ДЦП ...за ПЕнтаксима - неиска да изкаже мнение...но каза че не е за нито една КРАЙНОСТ.
Оплю рекламите, особено тези за ваксините - вкл. и тази Хепатитната с жълтата боя, онази за РОТАнещо си беше....

Ето им сайта - има доста интересни неща и там
http://chiron-med.com/
тя е д-р ВИЛМА МИХАЙЛОВА

п.с. стана въпрос, че в ПЗ има само Боаронски хомеопати..и тя сподели, че навремето (ако не се лъжа каза 89-та година  Thinking ама може и да греша ) тя е била първата Боаронка - всъщност каза: "аз посрещнах французите навремето" ...

По адекватни въпроси - защото ти е известна малко или много материята и знаеш какъв уточнавящ въпрос би бил интересен и за аудиторията   bouquet

Само да спомена, че тя не говори НИЩО нито за Клиниката , нито за продукти някакви, нито за цени, нито призова "елате" - както каза тя: тук съм да ви дам информация и да ви освободя от страха.

Аз останах доволна  Simple Smile

# 604
ми..начиииии...нейният индийски приятелк/колега/лекар/учител и т.н. (а и тя подкрепя мнението му) е че не трябва да се прескача ваксината за ДЦП ...

Ваксина за ДЦП???

# 605
ми..начиииии...нейният индийски приятелк/колега/лекар/учител и т.н. (а и тя подкрепя мнението му) е че не трябва да се прескача ваксината за ДЦП ...

Ваксина за ДЦП???

детски паралич   Blush моя грешка  Peace
За тази ваксина иде реч - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%BE%D0%B … D0%BB%D0%B8%D1%82

# 606
Това е било интересно и е трябвало да се види , но сега виждам поканата от Гери Embarassed

# 607
Ще има пак и тогава ще се постарая по-рано да ви уведомя  Grinning  bouquet

# 608
Обещах да не коментирам. Crazy LaughingСупер. Значи е против. Разбира се, че няма как да каже това "в ефир". Нито един читав класически хомеопат (пък даже и боаронците) не признават ваксините като средство за превенция - просто защото това е в разрез с принципите на хомеопатията. Няма как да вярваш в хомеопатията и да гласуваш за ваксинирането. Между другото това е единствената ваксина, за която дъъъъъъъъъъъъъълго се чудих, ако трябва да съм честна.

Не е вярно обаче, че в Пазарджик няма класик - има - Федя. Само че колкото го хвалят, толкова и не. Аз нямам преки впечатления, чела съм само слухове, но не ги взимам под внимание, защото са от непознати хора.

Гери, запазила съм ти три кутиийки с капачета за по 6 яйца, утре ще ги занеса в магазина преди работа (към 10.30)

Другият път ще се постарая и аз да дойда. За такова инфо съм ненаситна Crazy

# 609
Нинка, ако не мина аз, ще пратя някой да ги вземе, и ако могат да заделят и някой празен кашон  Blush Blush за готовите работи да има къде да слагаме   bouquet

# 610
Гери, пратих трите кутийки сега по Цецо, в магазина ще са.
Кашончета ще взема от работа, но довечера. Утре ще ги пратя в магазина пак по него.
Аз питах и във "базарската" тема дали да отделям, но никой не писа, иначе щях да имам готовност по-рано.

# 611
Нинка ами имахме заделени кашони, ама ги напълнихме  Mr. Green  нещо много производителни станахме  Mr. Green

# 612
  • Buffyworld
Нинка, снощи се загледах по някое време в индийския филм  по БТВ и за теб се сетих.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Много готини песни и танци . А и тези индийки май бяха от съвременните - парти около басйна, диско - музика. Интересно ми се видя филмчето, ама беше много дълго и не можах да го гледам цялото .  Tired

# 613
и не порИва ли  Mr. Green
че техните филми все това целят - сълзи да се ронят и танци да има  Grinning

# 614
Нямахме празни кашони днес. Утре ще видя. После три дни съм в отпуск, та чак другата седмица.

Бъфи, съвременни са, да. Аз не харесвам старото супердраматично индийско кино.
Този филм от вчера е добър, но не е мой тип, въпреки че е с един от любимите ми актьори.

Има страшни попадения, де.
(регистрирай се ако искаш в bollywoodcentralbg.com Dhoom2 е филмът, ще ти хареса предполагам)
На Гери едно време й пратих номер 1 в семейната класация, каза, че й хареса, но е тежък, нищо, че е с хепи енд Laughing

Общи условия

Активация на акаунт