Пазарджик - 46

• 36 760
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • Buffyworld
Нямахме празни кашони днес. Утре ще видя. После три дни съм в отпуск, та чак другата седмица.

Бъфи, съвременни са, да. Аз не харесвам старото супердраматично индийско кино.
Този филм от вчера е добър, но не е мой тип, въпреки че е с един от любимите ми актьори.

Има страшни попадения, де.
(регистрирай се ако искаш в bollywoodcentralbg.com Dhoom2 е филмът, ще ти хареса предполагам)
На Гери едно време й пратих номер 1 в семейната класация, каза, че й хареса, но е тежък, нищо, че е с хепи енд Laughing

Нинка, мерси, ама ще се въздържа за сега. Преди време гледах " Слонът, моя приятел " и после ми беше много кофти дълго време.

Гери,  не съм рИвала, защото нямах време да гледам целия филм и не разбрах историята. Направиха ми впечатление красивите песни и танци.

Аз обичам  филмите тип Sci - Fi   и вампирските филми . Само Здрач- неееееееееее.

# 616
Нинка, имаш ми телефона - ние се събираме у нас вече цяла седмица и творим, а кашони ни трябват...ако ти е удобно утре и има на работата ти...дрънни ми, и ша изприпка някой да вземе некой кашон   bouquet

# 617
Гответе се за Благотворителния великденски базар в Пазарджик. Потресаващо добри неща ще има на базара! Грехота е да не дойдете Mr. Green Повечето майки от форума сме вложили сърцето си в този базар. Средствата ще бъдат предназначени за деца в нужда от домовете в Пазарджик.
На 15 - 16 април до Ист. музей!

# 618
Ок, ще огледам склада, все ще освободя някой-друг. Аз съм втора от 12 часа, кога ще е удобно, ако звъня, да не събудя Дани?

# 619
Нинка,  по всяко време  Peace - аз ако го приспивам в този момент, кака му е оторизирана да отговаря на обажданията  Wink

# 620
  • Buffyworld
Момичета, за мен може ли два плаката  Praynig

# 621
да ти оставя утре при кабинката с/у Съда?

# 622
Днес ставаме на 7 месеца  Heart Eyes

# 623
Даниелка, да ти е жива и здрава принцесата!
 Heart Eyes Heart Eyes

Да погледнете красотите, които ще има на базара:
http://pazardzhik.multiply.com/photos/album/60#photo=148

# 624
  • Buffyworld
да ти оставя утре при кабинката с/у Съда?

Остави ми Гери, Благодаря ти !   bouquet

Даниелка, да сте живи и здрави !!!   bouquet

Яна, страхотни работи. Нямам търпение да ги видя на живо.

/ съжалявам  много, знам , че има нужда от трансрпорт, но не мога да помогна за транспорта в петък сутринта - всичките МИ мъже  Mr. Green - съпруг, брат ми, баща ми - всички са на работа в Пловдив и в петък са на работа, понякога и в събота .  Трябва да  се намери някой свободен мъж в петък  newsm78

# 625
# 626
My dekember или Иглика, или както сега се назовава....онуй цвете русокосото...(последно беше ирландско червено  Mr. Green  ) тя същата, молA да ми се яви на ЛИЧНИ, да я питам аз едно питание, спешно  и важно smile3521

# 627
Дааа, къде се е покрила таз мома хубава?

# 628
  • Nearby
Тука съм... за сега Simple Smile
 Макар че моето "тук" е относително понятие travel

# 629
  • Пазарджик
Привет момичета!Направили сте страхотни неща за базара. Hug

Общи условия

Активация на акаунт