Кървене по време на бременност - тема 3

• 376 856
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 1 215
dejie  Hug лека и на теб! Ще пиша.

# 1 216
И от мен стиснати палчета да не те боли и да се оправят нещата  Hug

# 1 217
Mademoiselle Chocolate , как си тази сутрин?
Как мина вечерта?

# 1 218
Елена, кадровачката  Hug
 Снощи мина с повече кървене, увеличава се. сутринта ме гледаха на ехограф. бебето е живо, мърда си. отлепването си стои, шийката е скъсена но не пожела да прави преглед за да не я разбутва. каза да остана още на тази терапия, щял да говори с колегите евентуално да ми вкл и магнезий, макар че е рано. ако пак не се подобре да ми вкл и гинепрал (то се дава по пр от 20та седмица). каза че кръвта от хематома трябва първо да изтече за да може плацентата да залепне отново.
за сега обаче са ми пуснали само системата с но шпа.

# 1 219
Не си притеснявай, а лежи.
Отлепването не се възстановява за ден- два.
При мен май отне 10- тина дни, докато се повъзстанови.
После вкъщи лежах още 1 месец и чак тогава ми казаха, че вече плацентата е възстановена напълно.

# 1 220
Да, почивай, лежи, стискаме палци да се оправи положението  Hug  bouquet

# 1 221
Mademoiselle Chocolate аз съвсем скоро минах по този път до преди 1 седмица и половина лежах в болница поради същата причина с много голям хематом и отлепяне на плацента в 17 г.с и си ми слагаха системи магнезий и гинипрал, но започнаха с инжекции децинон за да спрат кървенето и при мен общо взето се разви така - още след първия децинон кървенето намаля, след втория премина в кафяво течение и два дена по късно вече започна пак, но вече беше черна кръв от хематома, който от лечението започна да намалява. Моите доктори не смятаха, че магнезия и гинипрала са за след 20 седмица, на едно момиче в 13 също и даваха. Мисълта ми е кураж, не е лесно, но важното е да е с щастлив край, това повтарям и на себе си всеки ден. Прегръщам те  Hug

# 1 222
  • Sofiq
Здравейте момичета. Първо искам да пожелая късмет и тук да се похвалим всички с родени на време здрави бебета. Относно проблема на Mademoiselle Chocolate мога да ти пожелая по-бързо да спре кървенето а за скъсената шийка мога да те посъветвам да говориш с АГ-то си дали не може да ти направят серклаж, че гледам, че си в 15г.с. Защото на мен ми откриха скъсяване на шийката в 20г.с. и вече беше късно за серклаж. Аз бях от 5 до 8г.с. с кървене заради отлепване на околоплодния сак, след това лежах в болница заради пиелонефрит в 19 г.с. и когато трябваше да ме изпишат ми откриха скъсената шийка и че бебчо седи много ниско долу, та изкарах още една седмица в болница. Сега вече съм си вкъщи и ми позволяват да ставам за 10-15 мин. максимум. За жалост АГ-то този понеделник ми каза, че ще го удържим до края, но за тази работа ще трябва да лежа.
П.П. Аз имам контракции от четвърти месец неосезаеми и от пети силни осезаеми, но не болезнени.В момента съм 24+4г.с.

# 1 223
момичета, вкючиха ми гинепрал, а довечера ще правят серклажа. малко по-добре съм. пак ще пиша.

# 1 224
  • UK
Хайде, успех!  Hug

# 1 225
Успех и от мен  Hug

# 1 226
# 1 227
Здравейте, Не съм използвала форума до сега, но съм ужасно притеснена и реших да потърся съвет именно тук. Бременна съм в 6 г.с. Кървя вече втора седмица, със силни менструални болки и ЧХГ 1350 (растящо) С трима специалисти съм се консултирала и три различни мнения чух...Мислите ли че имам шансове ?

# 1 228
момичета, вкючиха ми гинепрал, а довечера ще правят серклажа. малко по-добре съм. пак ще пиша.

Успех и стискам палци всичко да е наред!!!  Hug

# 1 229
Mademoiselle Chocolate ,  стискам палци всичко да мине добре Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт