Кървене по време на бременност - тема 3

• 375 567
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 1 380
Честито и от мен! То си е дошло с празника, рано-късно, важното е, че е здрава! Много се радвам и ви желая много здраве и късмет!

# 1 381
dajie, честито! Най-хубавият Коледен подарък! Simple Smile

# 1 382
dejie  bouquet  bouquet  bouquet ЧЕСТИТО  bouquet  bouquet  bouquet живо и здраво да ви е детенцето и много да ви радва  baby_neutral

# 1 383
  • София
.

Последна редакция: нд, 15 дек 2013, 10:27 от Kally May

# 1 384
  • София
Kally, първо опитай да се успокоиш колкото и да е трудно. В начална бременност такова зацапване е доста често срещано. Както смятам трябва да си някъде в началото на 6 г.с. А течението описваш, че е кърваво, ясна кръв ли е и колко е обилно? Лекаря ти е назначил обичайите лекарства, които дават в тази ситуация. За твое успокоение днес отиди пак на лекар, ако преценят може да те приемат и в болница или да ти поставят инжекция прегнил / не го прилагат навсякъде/. Стискам палци  Hug Praynig.

dajie, честита дещеричка  bouquet! Да ви е жива и здрава, да расте безгрижна и щастлива.

# 1 385
  • София
desisue, благодаря ти!
Чух се с АГ-то, след 2-3 дни ще пиша повече, когато се доизяснят нещата.

# 1 386
  • Варна
Момичета, извинявам се, че нахълтвам така в темата ви, но посещението при лекар се оказа пълно недоразумение и сега не знам дали да съм по-спокойна или да хуквам утре да търся читав доктор.
В 33г.с съм и в събота в ранния следобед видях кафяво зацапва на ежедневната превръзка в рамките на супена лъжица или по-малко дори. Тръгнахме веднага за болницата, но уви моят лекар го нямаше и след като се свързах по телефона с него ме насочи към дежурните. Дежурната лекарка се оказа в последствие специализант, но това го разбрах чак днес във форума. Описах си състояние, зацапването, липсата на болки, магнерот и ношпа, които пия, представих снимките на ципите, които имам в плацентата. След което ми се зададе безумният въпрос какво искам от нея и какви прегледи. Преглътнах и в крайна сметка реших първо ехограф и после гинекологичен. На ехото нямаше никакви индикации за проблем, дори не видя ципите. Пак тръгна да ме убеждава, че само ако съм искала гинекологичен само тогава,  питах как да видим дали има разкритие, скъсяване на шийката, тъй като аз съм със скъсена шийка от 20гс и лежа доста, отговори се пак да лягам на стола ако искам. Легнах аз, пребърка ме грубо и каза, че всичко било ок само отвора бил 0.8 см според нея, навря си пръста вътре. Кървенето можело да бъде от всичко, вероятно от някоя по-силна контракция.
На въпроса ми след извършените прегледи трябва ли да постъпя болница, отговор не получих, било си моя работа. Видях докато се обличам, че превръзката е чиста и си тръгнах.
Досега вече повече от 24 часа не съм имала като първото зацапване, само лекичко, сякаш се изчиства самото влагалище и става все по бледо, по 2-3 капки на час два. Нямам много контракции и само кръст ме боли. Моята на наблюдаваща е в чужбина, а докторът при който ще раждам съм го виждала само веднъж. Утре мисля да се мъча да си уредя среща с него.
Не знам, вече отидох на лекар и пак да не ти дадат смислен отговор, крайно непрофесионално.

# 1 387
  • София
Красе, много неприятно преживяване си имала. Абсурдно отношение - направо си представих с мен така да се отнесат и как ще се почувствам. Както описваш развитието на нещата, изглежда, че страшното е отминало и не би трябвало да има някакъв проблем, но абсолютно те разбирам. Щом е кафяво е добре, щом намалява - още по- добре. Но то все от някъде е дошло. Дали не си се претоварила, да си вдигала тежко, да си се преуморила, да си се разтегнала... Сега се успокой и утре пак отиди на лекар - предполагам, че лекарят тогава няма да е "дежурен" и ще се държи по-отговорно. Стискам палци и ни дръж в течение!

# 1 388
  • Варна
Ходихме с мъжа ми 3 часа по магазините предният ден, уж с колата, но все пак. А аз не съм за ходене. Чувствах се нормално, дори не ми натежа бебето, то ниско долу. Вечерта имах повече втвърдявания на корема, но нищо особено. Зацапването е било от 14 до 16 някъде на другия ден, между двете ходения във вц. Седях на лаптопа и зяпах целия ден. Аз имам едни  "интересни" ципи в плацентата и е възможно бебето да е скъсало голямата. Докторката не я намери. Може ли да изтече кръв от малка раничка от вътре? Оф, направо ни докарват до лудост тия доктори. Още като влезе някой и почне да говори и формирам мнение и си следвам инстинкта. Така ги отсявам и горе-долу се получава. онази ме втрещи още с първите си думи.
Лекарят ми беше извън болницата, когато отидох. Иначе веднага си вдигна телефона и беше много любезен, а сме се виждали веднъж

# 1 389
Ходихме с мъжа ми 3 часа по магазините предният ден, уж с колата, но все пак. А аз не съм за ходене. Чувствах се нормално, дори не ми натежа бебето, то ниско долу. Вечерта имах повече втвърдявания на корема, но нищо особено. Зацапването е било от 14 до 16 някъде на другия ден, между двете ходения във вц. Седях на лаптопа и зяпах целия ден. Аз имам едни  "интересни" ципи в плацентата и е възможно бебето да е скъсало голямата. Докторката не я намери. Може ли да изтече кръв от малка раничка от вътре? Оф, направо ни докарват до лудост тия доктори. Още като влезе някой и почне да говори и формирам мнение и си следвам инстинкта. Така ги отсявам и горе-долу се получава. онази ме втрещи още с първите си думи.
Лекарят ми беше извън болницата, когато отидох. Иначе веднага си вдигна телефона и беше много любезен, а сме се виждали веднъж
   Красе, спря ти кървенето, нали? Ами стой си на това лошо време вкъщи, стига си миткала! Я какви хубави сайтове за бебешки стоки за он-лайн пазар ни пуснаха миналите дни другите мами! Стой на топло и си поръчвай по нета!  bouquet

# 1 390
  • Варна
Цапа още и АГ-то ме прати в болница да лежа за наблюдение. Сега си събрах багажа и чакам майка ми да дойде с мен. Нали някой трябва да носи обратно дрехите. Ще има да кукувам с някоя мангалка 5 дена сега. Ама няма как почти сме накрая, няма да се даваме

# 1 391
  • UK
По-добре така, вземи се една, две хубави книжки и ще видиш как ще си починеш там Simple Smile Аз за толкова стаж по болниците, само веднъж лежах в стая с две циганки, за около 5 дни, едната беше момиче на 17 години, другата жена на 40, и двете бяха много приятни и интересни за разговори, всъщност много добродушни и чисти жени, с много интересен и далечен от мен житейски опит. Хубаво си прекарах Simple Smile

# 1 392
Цапа още и АГ-то ме прати в болница да лежа за наблюдение. Сега си събрах багажа и чакам майка ми да дойде с мен. Нали някой трябва да носи обратно дрехите. Ще има да кукувам с някоя мангалка 5 дена сега. Ама няма как почти сме накрая, няма да се даваме
Красе, приеми го като почивка!Взимай музика, книжки, телефон и пак ще сме заедно!  bouquetГоре главата!

# 1 393
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Стискам ти палци всичко да се размине и да поостане бебчо още в корема на мама!  Praynig

# 1 394
 Красе, мисля те! Как е в стаята? Как са "съквартирантките"?Дано бързо, бързо излезеш, че на никой не му се стои в болница!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт