Кървене по време на бременност - тема 3

• 375 550
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 1 425
Благодаря ви много за отговорите.И на мен не ми се струва нормално.Другата седмица ще отида на лекар задължително.просто се чудех дали да искам по специални изследвания.Не съм в България и тук както се обедих не се впечатляват много и се притеснявам да не ми кажат,че е нормално ,както ми казаха,когато започнах да кървя по време на бременноста.Тогава докторката ме прегледа,каза,че всичко е наред,има пулс и ,че било много често срещано кървене в начална бременност и ме прати да си ходя.Не знам дали е могло да се направи нещо да се спаси бебето,но така или иначе не направиха нищо за да се опитат.В случай,че ми кажат това,какви иследвания да изискам да ми направят,иматели някакви идеи?

# 1 426
Здравейте!

Преди една седмица ми видяха плодния сак, но за съжаление прокървих и се приключи. Sad На 29.01. ми правиха абразио, имах съвсем малко кървене след това и спря. Снощи имах мъничко зацапване и това е. Не ми изписаха антибиотици, като ме изписваха. Биха ми след изчистването и по-късно на изпроводяк от болницата. Това дали е в реда на нещата? След 10-ина дни ще отида да си взема епикризата и така. Колко най-рано след абразиото мога да отида на преглед, момичета? Смятам да си запиша час, защото така и не ми казаха нищо за контролен преглед, та ще си самоназнача.

Забравих да спомена, че също е бил отстранен и полип от шийката на матката.

# 1 427
Здравейте!

Преди една седмица ми видяха плодния сак, но за съжаление прокървих и се приключи. Sad На 29.01. ми правиха абразио, имах съвсем малко кървене след това и спря. Снощи имах мъничко зацапване и това е. Не ми изписаха антибиотици, като ме изписваха. Биха ми след изчистването и по-късно на изпроводяк от болницата. Това дали е в реда на нещата? След 10-ина дни ще отида да си взема епикризата и така. Колко най-рано след абразиото мога да отида на преглед, момичета? Смятам да си запиша час, защото така и не ми казаха нищо за контролен преглед, та ще си самоназнача.

Всяка клиника има своя политика за това след колко време се прави контролния преглед! Мен ми казаха да отида след първия редовен цикъл, за да установят дали всичко е нормално и  как се въздрановява лигавицата на матката... Обикновенно при абразио в толкова ранен момент, няма усложнения и проблеми! Дано всичко е наред  Hug

# 1 428

Всяка клиника има своя политика за това след колко време се прави контролния преглед! Мен ми казаха да отида след първия редовен цикъл, за да установят дали всичко е нормално и  как се въздрановява лигавицата на матката... Обикновенно при абразио в толкова ранен момент, няма усложнения и проблеми! Дано всичко е наред  Hug
[/quote]

Благодаря, AMARIA!   bouquet

Като цяло съм добре, леко прокапвам от време на време, почти нямам болки. Ще изчакам цикъла и ще отида на проверка.

# 1 429
  • София
Здравейте!

Първо съжалявам за преживяното. Бързо възстановяване. Hug
Тръгнах от болницата деня, в който ми направиха абразиото. Имах назначен антибиотик за 5 дни. Може би това, че са ти вливали в болницата има някакво значение. По принцип знам, че изписват антибиотик. Аз бях в 10г.с. с плоден сак отговарящ на 7г.с., може и това да има значение. На контролен преглед , както вече са тиотговорили, ми бяха казали след първия цикъл. Пожелавам ти бързо да минава времето и скоро да се похвалиш с една хубава бременност. Heart Eyes

# 1 430
  • UK
Малко тъп въпрос, но преди да си тръгнеш след абразиото гледаха ли те на ехограф? Защото мен не и след това имах големи проблеми. Ако не са, не чакай да видиш дали всичко ще е наред, а задължително върви сега.
Съжалявам.  Hug

# 1 431
И аз съжалявам  La Jolla Sad
Аз, след като ми направиха кюртажа трябваше до 20 дена след него да отида да ме видят на ехограф, за да видят дали всичко е наред, след това след първия цикъл отново трябваше да отида пак за контролен преглед. Също така пих и антибиотици. По-добре иди да те видят, за да си по-спокойна.

# 1 432
Малко тъп въпрос, но преди да си тръгнеш след абразиото гледаха ли те на ехограф?

Не, не са ме гледали.

Благодаря за съпорта, момичета!  Hug Ще си запазя час тия дни. Надявам се всичко да е наред!

# 1 433
  • в града на атомното слънце :)
Здравейте и от мен! Нахлувам в темата с въпрос, защото се притеснявам. М. ми беше на 14.01. На 28 и 29 (овулацията ми) правихме опити. В петък на 30.01 се появи настинка - хрема и главоболие 2 дена. Обонянието ми е много засилено и ме дразни всяка миризма (определено не си въобразявам). Вчера сутринта имах леко зацапване ( кафеникаво ), а днес вече и съсиреци. Докторът  ми каза да пия нош па. Отделно пия от 11-я ден на М. и утрогестан (имам още 3 дена от него). Лежа вече втори ден. Няма как да си пусна кръвен тест, защото съм в планината на ски (в случая на легло). Не съм имала никакви физически натоварвания до прокървяването. Възможно ли е да съм бременна? И дали са опасни тези съсиреци? Док ми каза, че няма обяснение, още повече заради утрогестана, освен и само с настинката (не съм имала кашлица и температура).

# 1 434
  • София

^Tea^,твърде рано е да се каже дали въобще си бременна..

# 1 435
Здравесте,пиша ви ,защото съм притеснена бременна съм в 4седмицата,но вчера получих кървене,разбира се обадих се на гинеколога прегледа ме плодния сак си стой . Изписа ми угротестан ако не се лъжа пия ги сутрин и вечер по 1 но преди малко отново прокървих,вижда се само като се забърсвам!
Моля за съвети!

# 1 436
  • София
Здравесте,пиша ви ,защото съм притеснена бременна съм в 4седмицата,но вчера получих кървене,разбира се обадих се на гинеколога прегледа ме плодния сак си стой . Изписа ми угротестан ако не се лъжа пия ги сутрин и вечер по 1 но преди малко отново прокървих,вижда се само като се забърсвам!
Моля за съвети!
Първо се опитай да се успокоиш колкото и да е трудно в момента. Необходимо е основно да лежиш след като имаш зацапване. Опитай се утре да се чуеш с лекаря и да коментирате отново. Може да ти вдигне дозата на утрогестана. Стискам палци всичко да е наред. Praynig Hug

# 1 437
Моля за съвети!
Първо се опитай да се успокоиш колкото и да е трудно в момента. Необходимо е основно да лежиш след като имаш зацапване. Опитай се утре да се чуеш с лекаря и да коментирате отново. Може да ти вдигне дозата на утрогестана. Стискам палци всичко да е наред. Praynig Hug
desisue,
Благодаря за автоматичния отговор!
Как да се чуя с него като той ми каза да му звъни ако имам кървене,не зацепване!
И ми каза да ходя на работа!
Много съм объркана!
При бременност и зацепване мога лу да работя не ми е тежка  работата,но утре и в неделя ше работя не 6,а 12 часа!
Какво да правя?

# 1 438

[/quote] desisue,
Благодаря за автоматичния отговор!
Как да се чуя с него като той ми каза да му звъни ако имам кървене,не зацепване!
И ми каза да ходя на работа!
Много съм объркана!
При бременност и зацепване мога лу да работя не ми е тежка  работата,но утре и в неделя ше работя не 6,а 12 часа!
Какво да правя?
[/quote]

Моят съвет е ако е възможно вземи болничен, много е важно в момента да лежиш, за да закрепиш положението. Аз от първия ден на кървенето лежа, а и пия 3х1 дуфастон и 2х1 утрогестан вагинално. Така че гледай да си уредиш лежането някак, дали с болничен, дали с отпуск. Успех  Hug

# 1 439
  • София
marryp , както и vani4ka_84 ти е писала трябва да лежиш. Опитай да вземеш болничен от личната ти лекарка, поне докато се закрепят нещата и зацапването спре. Лекаря ти каза ли каква може да е причината за зацапването?

Общи условия

Активация на акаунт