Кървене по време на бременност - тема 3

• 375 547
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 1 440
  • София
marryp, защо не отидеш при друг лекар, който да те погледне и да види откъде идва кървенето. Нищо че е зацапване, то все е тръгнало като кървене отнякъде и трябва да се види, защото не е безобидно. Може да ти увелици дозата на утрогестана.

Едва ли си 4-а седмица, щом се е видял плоден сак. Седмиците се броят от първия ден на последния цикъл.

Но лежане му е майката - поне ден-два след като всичко се изчисти, никакво вдигане на тежко и след това! Помисли си на кое повече държиш - на бебето или на работата си. За съжаление, понякога трябва да направим избор.

# 1 441
Здравесте,пиша ви ,защото съм притеснена бременна съм в 4седмицата,но вчера получих кървене,разбира се обадих се на гинеколога прегледа ме плодния сак си стой . Изписа ми угротестан ако не се лъжа пия ги сутрин и вечер по 1 но преди малко отново прокървих,вижда се само като се забърсвам!
Моля за съвети!
Първо се опитай да се успокоиш колкото и да е трудно в момента. Необходимо е основно да лежиш след като имаш зацапване. Опитай се утре да се чуеш с лекаря и да коментирате отново. Може да ти вдигне дозата на утрогестана. Стискам палци всичко да е наред. Praynig Hug
desisue,
Благодаря за автоматичния отговор!
Как да се чуя с него като той ми каза да му звъни ако имам кървене,не зацепване!
И ми каза да ходя на работа!
Много съм объркана!
При бременност и зацепване мога лу да работя не ми е тежка  работата,но утре и в неделя ше работя не 6,а 12 часа!
Какво да правя?
     Най-добре вземи болничен наистина и се обади на гинеколога, защото се притесняваш, а ако от сега е неразбран и не иска "да го безпокоиш", сменяй го!Има достатъчно кадърни и внимателни лекари.  Twisted EvilTwisted Evil

# 1 442
Благодаря ви искрено вече съм е болница на системи!
Смених доктора!
Имам и киста която расте!
Това също ме притеснява защото можело да се наложи операция!
Моля се да премахнем кистата с лекарстватс!

# 1 443
marryp , както и vani4ka_84 ти е писала трябва да лежиш. Опитай да вземеш болничен от личната ти лекарка, поне докато се закрепят нещата и зацапването спре. Лекаря ти каза ли каква може да е причината за зацапването?
desisue не ми казаха за причината за зацепването,но вече съм на системи!
Отново ти благодаря и на всички останали също!
Днес шефката ми съобщи от днес до края на бременноста да съм в болничен!
Ще си търси някой да ме смени!
Незнам какво да мисля!
Но здраврто ми и това нс детето е по важно

# 1 444
  • София
marryp , както и vani4ka_84 ти е писала трябва да лежиш. Опитай да вземеш болничен от личната ти лекарка, поне докато се закрепят нещата и зацапването спре. Лекаря ти каза ли каква може да е причината за зацапването?
Незнам какво да мисля!
В болницата ще овладеят нещата. Добре, че са те приели. А течението до колкото разбирам е само кафяво, нали? На каква терапия си? В кой град си?
 Не се притеснявай за работата и не го мисли. Наистина най-важното в момента е да овладеете неща и да износиш и родиш едно здраво детенце. Hug

# 1 445
Незнам какво да мисля!
  Стискаме ти палци! Всичко ще е наред! Ще издържиш в болницата, важното е ти и бебчето да сте добре, няма да избяга работата! Няма, какво да му мислиш! Ще ставаш мама! Simple Smile

# 1 446
  • София
Стискам палци, marryp! Шефката и работата не ги мисли!

Възхищавам се на хора като теб, които вземат инициативата в свои ръце - начела съм се на случаи, в които дамите виждат, че ги баламосват лекарите, мъчно и притеснено им е, но не правят нищо!

Последно в коя г.с. си?  Grinning

# 1 447
Прегръщам ви силно!
В 6г.с съм съвсем в началото на бременноста.
Не съм доктор,но знам че не е нормално да имаш зацапеаане и вечерта леко кървене!
Незнаете какви усилия ми костват да лежа тук в този родилен дом!
От Пловдив съм!
Д-р Йончев ме прие и назначи терапия!
Кога се чува пулсация в 10 седмица ли беше?
А вие от къде сте?

# 1 448
Прегръщам ви силно!
Не съм доктор,но знам че не е нормално да имаш зацепване и вечерта леко кървене!
Познаете какви усилия ми костват да лежа тук в този родилен дом!
От Пловдив съм!
А вие от къде сте?
От София

# 1 449
  • София
Прегръщам ви силно!
Не съм доктор,но знам че не е нормално да имаш зацапеаане и вечерта леко кървене!
Незнаете какви усилия ми костват да лежа тук в този родилен дом!
От Пловдив съм!
А вие от къде сте?
От София.
 Сърчицето при мен го видяха в 6г.с.  Но много зависи и на какъв апарат те гледат. В началото не е важно да се чуе, а да се види сърчице. Към 8г.с. може вече и да се чуе.

# 1 450
И при мен в 6-та го видяха с вагинален ехограф,в болница не са ме приемали,но може би е трябвало,изписаха ми терапия в къщи.

# 1 451
Аз съм сега    в 6 г.с в петък нищо не се видя!
Йончев утре ще е на работа и утре ще видим!
Опитвам се да мисля позитивно,доколкото мога!

# 1 452
  • София
Разбира се, че ще мислиш позитивно. Стискаме палци. Пожелавам ти утре да видиш най-тупкащото  Two Hearts.
 Колко време ще останеш в болница?

# 1 453
Здравейте, момичета ! И аз да се включа по темата...
От Пловдив съм и аз. От утре започвам 7 г.с.
От Два дни бях с леко кафеникаво зацапване. Веднага се консултирах и започнах Утрогестан и Но-Шпа 3х1т и двете. Днес бях и на преглед и при мен се оказа, че имам леко отлепване (9 мм) на околоплодния сак. Не съм притеснена вече, тъй като плода се развива нормално за седмицата и вече се видя, че има и сърчице Simple Smile Лежа си вече два дена и така ще е тая седмица. Имам детенце на годинка и 8 месеца, та мъжа ми ще го гледа тия дни, че няма кой да ни помага, а е малък и си иска своето внимание и ласки.
Любипитна съм някой, който се е сблъсквал с това може ли да разкаже как са се развили нещата след това?

# 1 454
Прочетох за случая ти току що ! И по пловдивски ти стискам силни палци всичко да е наред. Аз точно преди една седмица бях на преглед и бях точно в 6-та седмица и не се видя сърчицето...Днес отново бях...и го видяхме Simple Smile Не знам дали това те успокоява....но абсолютно разбирам притесненията ти. И аз бях притеснена досега. След разпит на доста мами, разбрах, че някой са чули сърчицето чак в 7-8 седмица и си имат здрави дечица вече Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт