Кървене по време на бременност - тема 3

• 375 446
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 1 560
Здравейте момичета! Бременноста ми започна с прозрачно- бяло течение, а сега виждам наличието на по две три капки дневно на някакво белезникаво...най-точно казано на светъл карамелен цвят, капки. Притеснила съм се здраво, тъй като знам, че дори и толкова бледо си е някакъв вид прокървяване. Прегледа ми е чак в петък на 25ти!!! Не знам как да дочакам дотогава? Моля споделете нещо какво да предприема?  Cry

# 1 561
zdr na vsi4ki.
v momenta sum na 6 meseca i ot 1 mesec nasam postoqnno kurvq.Nqkoi bil li e v su6toto polojenie?

# 1 562
ElleAmi моя съвет е да се опиташ да ги помолиш да те прегледат по - рано.

# 1 563
Успях да се вредя по чудо днес и се успокоих, а и научих нещо ново, което може да е от значение и за други мами. Бебето ми се развива и е добре. Генеголожката ми обясни, че това зацапване не е от него, а жената може в определен период да симулира цикъл, тя го нарече "псевдо цикъл". И докато бебето не запълни матката в по-голяма степен, е възможно да се срещне това. Предписа ми да пия 2х1 сутрин и вечер Дуфастон, така трябвало да спре течението. Успех на всички!  Hug

# 1 564
  • London
Здравейте момичета! Бременноста ми започна с прозрачно- бяло течение, а сега виждам наличието на по две три капки дневно на някакво белезникаво...най-точно казано на светъл карамелен цвят, капки. Притеснила съм се здраво, тъй като знам, че дори и толкова бледо си е някакъв вид прокървяване. Прегледа ми е чак в петък на 25ти!!! Не знам как да дочакам дотогава? Моля споделете нещо какво да предприема?  Cry
И на мен днес ми се появи такова зацапване днес, само като съм до 00 на салфетката.  Имам и леки болки в корема Sad. Чакам си резултатите от ммикробиологията. Пия Утрогестан и нош па,  но дали да не почна да пия магнезий  newsm78. Знам ли вече искам да спре вече , много ме притеснява  Cry

# 1 565

[/quote]
И на мен днес ми се появи такова зацапване днес, само като съм до 00 на салфетката.  Имам и леки болки в корема Sad. Чакам си резултатите от ммикробиологията. Пия Утрогестан и нош па,  но дали да не почна да пия магнезий  newsm78. Знам ли вече искам да спре вече , много ме притеснява  Cry
[/quote]

Отиди колкото се може по-рано на преглед. Мен специално ме успокоиха и сега пия Утрогестан, така че не се притеснявай излишно!!!  Hug

# 1 566
Момичета, на някой случвало ли му се е да кърви розово/червена слуз. Кървенето го знам от къде е, има малко отлепяне, но тази слуз ме притеснява много. На някой случвало ли му се е?  Hug

# 1 567
Здравейте, момичета, като всяка от вас и аз съм малко притеснена в моя случай. А той е: с моя мъж имаме детенце на година и половина и решихме да спред да се пазим - вероятността да стане бебче веднага не е голяма, а ако стане - така е писано, чудесно, ще си ги гледаме две с малка разлика, нямаме против. Последният ми цикъл беше на 12.06 и тъй като съм с сикъл през около 35 дни, направих тест на 17.07, който за наше голямо учудване беше положителен. Реших, че ще отида при доктора ми началото на август, тъй като най-вероятно съм и с по-късна овулация и съвсем рано, нищо няма да се види - така беше и първия път. Но.... на 24.07 сутринта тръгна кафяво зацапване, после стана по-обилна кръв и веднага звъннах на докито. Отидох същия ден, той гледа и каза, че нищо не вижда и има вероятност да е имало бременност щом два теста са показали положителен, но да не е станала правилна имплантация и да има спонтанен аборт, т.е. организмът сам си чисти. Каза да му звънна след 2-3 дни, каквото и да е положението и че пак ще ме види, има вероятност по-късно да е станало имплантирането и нищо още да не се вижда, възможно е всичко да е чисто, а може и краен вариант - най-лошия и както каза той, веднъж на 1000, да е извънматочна. Кървенето беше вчера и днес е мн малко вече, няма абсолютно никаква болка, нищо..... Как мислите, възможно ли е да няма нищо, щом не се е видяло вчера, или е мн рано и има шанс другата седмица да се види и да е наред? Или щом има обилна кръв, си е спонтанен аборт и това е??? Малко дълго стана, съжалявам, просто ми се иска да споделя с някой, който може да е имал подобна ситуация и няма с кой друг..... Оххх....

# 1 568
Здравейте, момичета, като всяка от вас и аз съм малко притеснена в моя случай. А той е: с моя мъж имаме детенце на година и половина и решихме да спред да се пазим - вероятността да стане бебче веднага не е голяма, а ако стане - така е писано, чудесно, ще си ги гледаме две с малка разлика, нямаме против. Последният ми цикъл беше на 12.06 и тъй като съм с сикъл през около 35 дни, направих тест на 17.07, който за наше голямо учудване беше положителен. Реших, че ще отида при доктора ми началото на август, тъй като най-вероятно съм и с по-късна овулация и съвсем рано, нищо няма да се види - така беше и първия път. Но.... на 24.07 сутринта тръгна кафяво зацапване, после стана по-обилна кръв и веднага звъннах на докито. Отидох същия ден, той гледа и каза, че нищо не вижда и има вероятност да е имало бременност щом два теста са показали положителен, но да не е станала правилна имплантация и да има спонтанен аборт, т.е. организмът сам си чисти. Каза да му звънна след 2-3 дни, каквото и да е положението и че пак ще ме види, има вероятност по-късно да е станало имплантирането и нищо още да не се вижда, възможно е всичко да е чисто, а може и краен вариант - най-лошия и както каза той, веднъж на 1000, да е извънматочна. Кървенето беше вчера и днес е мн малко вече, няма абсолютно никаква болка, нищо..... Как мислите, възможно ли е да няма нищо, щом не се е видяло вчера, или е мн рано и има шанс другата седмица да се види и да е наред? Или щом има обилна кръв, си е спонтанен аборт и това е??? Малко дълго стана, съжалявам, просто ми се иска да споделя с някой, който може да е имал подобна ситуация и няма с кой друг..... Оххх....

Eni4ka като за начало спри да се тревожиш. Щом си имала положителен тест, значи или си бременна или си била. Дето се вика грешен отрицателен тест може, но грешен положителен не. Аз съм също с цикъл 35 и нагоре дни и при първия преглед го търсихме едва ли не под лупа бебето, защото се водих автоматично с две седмици назад, заради късна овулация. За извънматочна бременност би трябвало да се скъсаш от болки и повръщане, но в това не съм много запозната. А за кървенето пак не се притеснявай. Аз го изкарах, отидох веднага на преглед и се оказа, че не е от бебето, а изкарах нещо като цветна бременност,  която всъщност те я наричат "псевдо" , заради по-малкото количество. Така че, не се трвожи...понякога най-страшното на пръв поглед излиза бял кахър!  Hug Успех и пиши като разбереш нещо.  Peace

# 1 569
Много благодаря за бързата реакция и милите думи  Hug Аз се притеснявам повече, че въпреки липсата на каквата и да е болка, си имаше съсиречета, но.... ще разберем другата седмица в крайна сметка. Докторът каза, че другата седмица, особено, ако продължава кървенето и нищо не се вижда, ще направим кръвен тест. Сега предполагам няма никакъв смисъл да правя тест, дори през кървене, тъй като шансът да покаже положителен резултат е голям, нали???

# 1 570
Здравейте, искам да попитам проблем ли е ако веднъж пия Утрогестана, веднъж го слагам вагинално. Знам че при кървене е най - добре вагинално, но развих някаква страшна алергия. Някакво невероятно парене и сърбене, днес дори се разревах по едно време. Тогава започвам да го пия. Но незнам дали може пак да премина към вагиналното защото в моя случай е доста препоръчително така. Благодаря ви предварително!  Hug

# 1 571
По принцип при кървене се пие. Вагинално се усвоява доста добре и има по-малко странични ефекти, но ако си алергична, няма какво да направиш. Говори с лекаря си, разбира се. Може да реши да те провери за гъби и бактерии.

# 1 572

Аз имах същата случка,5 положителни теста и кървене след това,първия преглед след като прокървих видяха бременност,а на другия ден кървенето се усили и не се виждаше нищо,бях го изхвърлила!Дано твоя случай е различен и нещата са се развили добре ,стискам ти палци .А ако не колкото и да ти е гадно не се отчайвай

# 1 573
  • London
Здравейте момичета   bouquet
Вчера ми се случи нещо странно  newsm78
Почти целияг ден имах бяло течение и в края на деня като бях до 00 на салфетката имах бяло с кафяво течение еднократно сега няма нищо. Дали е нещо тревожно  Sad. Преди 2 седмици ми взеха секрет всичко беше наред. Малко съм притеснена в 17-та седмица съм .

# 1 574
Здравейте момичета   bouquet
Вчера ми се случи нещо странно  newsm78
Почти целияг ден имах бяло течение и в края на деня като бях до 00 на салфетката имах бяло с кафяво течение еднократно сега няма нищо. Дали е нещо тревожно  Sad. Преди 2 седмици ми взеха секрет всичко беше наред. Малко съм притеснена в 17-та седмица съм .

Какви лекарства пиеш?

Общи условия

Активация на акаунт