Кървене по време на бременност - тема 3

• 375 436
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 1 575
  • London
Здравейте момичета   bouquet
Вчера ми се случи нещо странно  newsm78
Почти целияг ден имах бяло течение и в края на деня като бях до 00 на салфетката имах бяло с кафяво течение еднократно сега няма нищо. Дали е нещо тревожно  Sad. Преди 2 седмици ми взеха секрет всичко беше наред. Малко съм притеснена в 17-та седмица съм .

Какви лекарства пиеш?

Угестерон, който спирам и нош па

# 1 576
Здравейте момичета   bouquet
Вчера ми се случи нещо странно  newsm78
Почти целияг ден имах бяло течение и в края на деня като бях до 00 на салфетката имах бяло с кафяво течение еднократно сега няма нищо. Дали е нещо тревожно  Sad. Преди 2 седмици ми взеха секрет всичко беше наред. Малко съм притеснена в 17-та седмица съм .

Какви лекарства пиеш?

Угестерон, който спирам и нош па

Попринцип някъде бях чула че като се спре утрогестана е възможно да ти се появи течение. И аз сега го спирам, като го намалям постепенно! Иначе и аз миналата седмица бях с кафеникаво зацапване, но при мен беше от аспирина... Много е неприятно, но важното е бебетата да са добре! Успех Simple Smile

# 1 577
  • London
Благодаря ти,  и аз сега го намалявам постепенно.  Дано всичко е наред при всички ни и бебчетата да са ни здрави  Praynig

# 1 578
Здравейте от мен. Бремена съм в 10 седмица и имам прецапване от 5-та седмица. Бях задържана в болница защото в началото имах леко отлепване на плодния сак. След болницата до сега пия : Дуфастон,Утрогестан,Естрофен и Нош-па. Преди няколко дни бях пак на доктор,следят ме постоянно, тъй като сега пак има леко ръждиво течение но не е постоянно.(няколко дни имам,др. нямам) Бебето и всичко с него си е наред. Изписаха ми и 2 инжекции Хориомон. Някой от вас имал ли е подобни преживявания?

# 1 579
Здравейте от мен. Бремена съм в 10 седмица и имам прецапване от 5-та седмица. Бях задържана в болница защото в началото имах леко отлепване на плодния сак. След болницата до сега пия : Дуфастон,Утрогестан,Естрофен и Нош-па. Преди няколко дни бях пак на доктор,следят ме постоянно, тъй като сега пак има леко ръждиво течение но не е постоянно.(няколко дни имам,др. нямам) Бебето и всичко с него си е наред. Изписаха ми и 2 инжекции Хориомон. Някой от вас имал ли е подобни преживявания?

Да аз получих зацапване в 6 г.с и бях в болница - изписаха ми утрогестан, дуфастон и нош па + пригнил 5000 - 3 инджекции през 3 дни и най-важното постоянно лежане. Установи се нарушение в импантацията и докато не се залепи хубаво имах още няколко пъти кафеникаво течение. Щом те следят няма проблем, знам, че е стресиращо, но лекарите си знаят работата. Най-важното е САМО да лежиш, не съм вярвала какво лекарство е лежането! Успех  Hug

# 1 580
Момичета, има ли някой тук със серклаж и едновременно с това да кърви. Притеснявам се от тази кръв да не стане някаква инфекция. Иначе кървя от плацентата, която е върху шийката на матката.

# 1 581
Най-важното е САМО да лежиш, не съм вярвала какво лекарство е лежането! Успех  Hug
1crib  newsm74
Потвърждавам.

# 1 582
Момичета помогнете ми!В 6г.с. съм днес прокървих светло червеникаво дори вече спря ходих на лекар с видеозона видя само сакчето без плод и много се притесних но после ходихме на един вагинален уред и там се видя плода че и пулс каза ми че имам възпаление на влагалището но няма да го лекуваме сега че кървенето може да е настъпило и от влагалището исписа ми Урогестан 3*2таблетки и но-шпа.На някой случвало ли се е това?Много ме е страх това ми е първа бременност работата ми не е много трудна работя в офис нямам физическо натоварване гледам да не вдигам тежко вкъщти!Лекарката не беше от хората които много обясняват и нещо не ми хареса в нея!Някакви допълнителни съвети!Предварително благодаря!
И да попитам пия всики ден по 1 таблетка ФК пречи ли това с другите лекарства?

# 1 583
Момичета помогнете ми!В 6г.с. съм днес прокървих светло червеникаво дори вече спря ходих на лекар с видеозона видя само сакчето без плод и много се притесних но после ходихме на един вагинален уред и там се видя плода че и пулс каза ми че имам възпаление на влагалището но няма да го лекуваме сега че кървенето може да е настъпило и от влагалището исписа ми Урогестан 3*2таблетки и но-шпа.На някой случвало ли се е това?Много ме е страх това ми е първа бременност работата ми не е много трудна работя в офис нямам физическо натоварване гледам да не вдигам тежко вкъщти!Лекарката не беше от хората които много обясняват и нещо не ми хареса в нея!Някакви допълнителни съвети!Предварително благодаря!

Фолиевата киселина не пречи, поне на мен до сега не са ми казвали, а пия хиляди лекарства, вкл. и като твоите. Не се притеснявай от кървенето, най - добре да лежиш. Аз съм с кървене още седмица преди да разбера, че съм бременна, сега съм 16 гс. При мен беше първо от нещо като отлепяне, после от втори плоден сак при който ембриона спря да се развива, после от ниска плацента. Важното е, че сте видяли ембрион. Имаше ли отлепяне или нещо такова казаха ли ти? Почивай си много, ако можеш и болнични си вземи.

# 1 584

Фолиевата киселина не пречи, поне на мен до сега не са ми казвали, а пия хиляди лекарства, вкл. и като твоите. Не се притеснявай от кървенето, най - добре да лежиш. Аз съм с кървене още седмица преди да разбера, че съм бременна, сега съм 16 гс. При мен беше първо от нещо като отлепяне, после от втори плоден сак при който ембриона спря да се развива, после от ниска плацента. Важното е, че сте видяли ембрион. Имаше ли отлепяне или нещо такова казаха ли ти? Почивай си много, ако можеш и болнични си вземи.
Не за моя радост не споменаха за никакво отлепяне на сакчето но си записах час за утре за препоръчан лекар просто тази жена не ми обясни нищо къде ли си вика колкото по малко информация толкова по не се психирват но аз съм от хората които искат да знаят всичко макар и лошо да е!Събота и Неделя почивам и смятам да лежа цял ден освен за докторо само трябва да стана че и той се намира на 80км от града ми но няма да пречи ако се опъна в колата предполагам.Сама съм в офиса и няма кой да работи вместо мен ще излизам отпуска от 10-ти Ноември но е късно нали.Ако вече докторат каже си вземам няма какво да правя!Още е рано не се знае нищо и не искам във фирмата да разбират от сега!Малко ще отклоня темата личната ми нямаше направления и ми написа документа за избиране на АГ но лекарката дето ходих вчера при нея ми каза че било още рано за този документ и щяла да пише че не съм бременна да съм ходила на частно при нея докато дойдело време за картон.Аз така или иначе няма да ходя повече при нея и се чудя дали личната може да ми издаде още един такъв документ.

# 1 585
Момичета не се притеснявайте аз от 4 г.с. до седмия месец бях с всекидневно зацапване. Най накрая напаснахме лечението с утрогестан. Вече съм 33 г.с. и се опитахме да спрем утрогестана, но пак прокървих. До 9 тия месец няма да го спирам. Важна е почивката и да имате доверен лекар, моята ме викаше през два дни от началото. Сега се виждаме през седмица две. Успех на всички  Hug

# 1 586
  • София
miiii, върни направлението за избор на АГ на ЛЛ (би трябвало да не сте го ползвали, щом сте се разбрали за платен преглед), тя ще си го анулира и, когато му дойде времето, ще ти го издаде наново - важи 1 месец.

# 1 587
Здравейте! Съвсем нова съм във форума и не съм мн наясно дали тук е правилното място за постта ми, извинявам се ако не е така! На 12.08 беше последният ми цикъл, седмица преди  датата този месец започнаха да ме болят мн гърдите, започнах да оставам без въздух, мн ме болеше кръста. След това ми закасня 4/5 дни, направих тест- отрицателен. Признаците на бременност започнаха да стават мн по- силно изразени, втори тест, пак - . Стреснах се,че може да е на хормонална основа,не бременност и отидох на гинеколог, които каза виждам нещо, характерно за МЦ и Бр, но прилича повече на БР,защото е с по- дебели стени, след няколко дни ще е ясно,а ако си е БР си 2или 3г.с. Каза,че е мн малко и не се вижда добре,че тестът може да е - заради ниско ниво на хормон в организма ми и ми даде примери с др жени. 3 дни след прегледа започнаха болки в областа на яйчниците, по принцип нямам предменструални болки или ако има са няколко часа преди да ми дойде. Днес след чистене у дома и разходка след това ми се появи кафеникаво зацапване при бършене след wc, а вчера вечерта имах и бяло течение. Дефакто аз нямам констатирана бременност, но имам всчки симптоми мн силно изразени и закъснение от 14 дни,а болките в областта на яйцниците мн ме притеснява, прочетох всичко изписано по темата и съм доста притеснена. Утре съм на лекар, но реших да пиша и тук Просто исках да попитам някои дали е бил в подобна ситуация. Мн благодаря и късмет на всички!

# 1 588
Можеше един кръвен тест да направиш.14 дни си е сериозно закъснение и теста би трябвало да покаже.

# 1 589
  • София
Можеше един кръвен тест да направиш.14 дни си е сериозно закъснение и теста би трябвало да покаже.
Peace и не само да покаже теста,при преглед трябваше да се види плоден сак с ембрио и пулсации.
Според мен няма бременност.

Общи условия

Активация на акаунт