Кървене по време на бременност - тема 3

• 375 400
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 1 695
Пий Дуфастона и лежи повече  Peace

# 1 696
Аз се бях отчаяла,но реших да се взема в ръце. Сега прокървявам само като ходя до тоалетна и стискам палци бъдещият бебчо да се закрепи. Но усещам и леки болки ниско долу и не знам има ли някаква надежда,та реших да пиша тук някоя от вас да ми даде малко повече информация от личен опит.

# 1 697
  • София
Ако си в 5 гс с ехограф следва да се види плоден сак, а с повече късмет може и пулс.

# 1 698
Мисля,че при мен всичко свърши...сутринта изхвърлих кафеникава тъкан,което ме кара да мисля така. Когато разбрах,че съм бременна преживях адски стрес в работата. Дори не можах да се порадвам,а бременността ми е планирана и чакана... Може би плодът е спрял да се развива и затова дока не го видя вчера. Утре ще отида да се прегледам,за да знам какво е реалното ми състояние. Каквото и да е, продължавам напред, но се махам от работата. Поздрави!

# 1 699
Здравейте момичета,

Бременна съм в 4 месец до сега всичко беше ок ,но снощи прокървих обилно.Веднага в спешното,дежурния гинеколог каза,че нямам разкритие,скъсена шийка.Гледахме бебчо беше си добре.Би ми една инжекция и ми изписа но шпа,каза да лежа.Днес вече нямам кървене само кафяво,утре ще съм до моя гинеколог,да видим какво става.Но доста ме притесни това обилно кървене.
Първата ми бременност беше абсолютно нормална,но сега Thinking.
Притеснена съм,няма как.Според вас не трябва ли да пия и още нещо newsm78
Контракции и болки нямам.

# 1 700
  • София
Направете консултация с вашия гинеколог.
Каква инжекция ви сложиха в спешното? Приемайте за сега само това, което са ви изписали и почивайте повече.

# 1 701
Мисля ,че Папаверин,незнам дали го изписвам правилно,каза ми силни спазмалготици.

# 1 702
  • София
Пила съм и Папаверин и Дуфастон, но нека се направи консултация с лекуващия гинеколог.

# 1 703
Да и аз дуфастон с предишната бременност и утрогестан.Днес в 14 съм на преглед ,да видим.Кървенето по принцип спря,само кафяво и то много оскъдно,но си остават хилядите страхове и въпроси Rolling Eyes

# 1 704
Здравейте на всички бъдещи мами Simple Smile Аз съм писала много по темата но пак ще кажа....лежането помага най много 3 месеца лежах без ставане ..единственно до тоалетна това е само това ме спаси Simple Smile

# 1 705
Момичета ,при мен всичко е ок,доки каза инцидентно.Бебето е добре ,няма основания за притеснения,но въпреки това ще се пазя Peace

# 1 706
Здравейте, бременна съм в 9 г.с. От три седмици съм с кървене. Изписаха ми дуфастон и ношпа. Слагаха ми и инжекции за задържане Прегнил 5000. При ехографа не се вижда отлепване, с детенце всичко е наред. Но днес при поредния преглед се установи, че имам полип на шийката на матката при взимане на цитонамазка и кървенето е било от там. Вече съвсем съм объркана, не знам какво да правя и към кой специалист да се обърна за мнение, дали да се премахне или не. Ще съм благодарна ако има и други мами, които могат да ми дадат някакъв съвет.  Sad

# 1 707
Здравейте момичета, в 25 г.с. съм и от 5 дни имам кафяво зацапване и прерязващи болки ниско в корема както и втвърдявания. Течението ту намалява, ту се засилва. Ходих на преглед и казаха, че няма отлепване на плацентата, нито разкритие. Пия Магнезиев цитрат 2х1 и но-шпа и гледам повече да лежа. Много съм притеснена и изплашена все пак съм в 6 месец. На какво може да се дължи това кафяво течение. Ако някоя има като моя проблем  нека да пише.   Sad

# 1 708
mimsi, При мен беше в 28-ма седмица, но с разликата, че зацапването се появи 2 пъти, след силна умора от къщна работа и ходене пеш. Докторката установи скъсена шийка.. не ми каза откъде е зацапването, може би част от тапата пада, не знам и досега. Доколкото знам червеното зацапване е по-обезпокоително от кафявото. Но каза само да ЛЕЖА, да не ходя никъде, да пия магнезия за контракциите. При мен обаче магнеротът нещо не се усвояваше и ме прати за няколко дни в болница да ми го вливат на системи, че бях зле с контракциите. Та така - питай за всичко подробно доктора си! Ако трябва и друг доктор... Само спокойно и почивай!!!  Peace

# 1 709
Благодаря ти много за бързия отговор. За сега лежа и пия магнезия, а ако продължава така ще вървя пак на лекар. Леко бременеене на всички мами!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт