Бели пухкави Снежинки са на Юлчето дружинки

• 25 086
  • 693
  •   1
Отговори
# 180
аз не гладя:) гладих го два,три пъти като се роди и спрях.на мен първите два месца ми бяха ужасно,ама ужасно тежки и само да гладя ми липсваше.аз спрях да правя къде,къде по-важни неща...немога просто.

термолъжичка имам,но немисля да я ползвам.някакси не ми се вкарва тази пластмаса на детето в устата (ама аз се бъгнах нещо на тема еко). снощи по нощите четох една статия за пластмасите.ако имаше как бих премахнала всички пластмаси от живота ни,но няма начин.за детето обаче може да стане.и еко темата чета тук във форума,ама...чак толко немога да се бъгна Joy

цветулке,може ли да ми дадеш пак онези сайтове,от които се свалят книги?аз от там свалям,но днес моя мъж преинсталира компа без да ми запази фаворитите и ги изгубих:(

# 181
Я едно линкче към еко темата, че има да рушкам, а търсачката на форума ми идва сложна. Доста интересно това с пластмасите - споделяй тук разни неща ако имаш време. Ще ми е доста интересно. Аз съм и на вълна био от известно време, така че...пластмасите никъде не се вписват.
С каква лъжичка мислиш да го храниш в такъв случай?

elia31, ти с черна дълга коса и бретон ли си?

# 182
Да, да не си ме виждала в парка на Младост 2. На мен един път ми се стори че те видях, но не бях сигурна. С вързана коса беше и май с черна количка.

# 183
ето стоун http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=506302.0;topicseen
ами аз нали вече му дадох малко пюре и го направих с нормална лъжичка за кафе.то има бебешки лъжички от метал,но аз мислех сребърна да купя...ще видим.много пари изхаечих за перящи се пелени,имаме и много сметки на края на годината (всякакви изравнителни,застраховки и тем подобни),та може и да не мога да купя сребърна баш сега:( аз намерих най-евтината по нашите ширини е 80 евро. иначе почти тотално минахме на перящи се пелени.еднократни слагам само инцидентно вече.не ползвам никакви козметики за него.понякога го мажа с бадемово олио,понякога го къпя със шампоан на "веледа"...уж по-натурални съставки.това е! купих и еко перилен препарат и слагам само 1/4 от препоръчаната доза (така пък ме научиха в темата за перящите се пелени),а понякога пера със сода за хляб и вместо омекотител оцет Mr. Green..да си призная нищо не омекотява,ама карай Grinning

# 184
Аз вече гладя избирателно, но и това ми е много.

Аз пък хич не гладя - нито за бебето, нито за мъжа ми. За себе си -само докато ходих на работа, сега вече много много рядко  Sunglasses

# 185
Ето ни и нас http://july2010.snimka.bg/baby/boyan-na-elia.552093

Алена мерси за паролката.

Стоунче аз между 13.00 и 16.00 съм в парка, ако времето позволява разбира се. Пък може да се присъединят и други мами, на които им е удобен този парк. Само да има още хубави дни.

spanish fan, и аз не гладя дрехите на мъжа ми, хич не обичам да гладя и го заявих още преди да се оженим, та да няма недоволни после.

Айде стига толкова от мен, че стана никое време.

Чао до понеделник. Отивам при свеки да ме поглезят.

# 186
elia31, значи сме се видели Simple Smile
Марита, браво на теб. Много яко. Надъхвам се така като гледам, че други майки правят подобни неща.Ще му поръчам аз от дядо Коледа едни такива пелени.

# 187
Снощи моя юнак ми "подари' един нощен наакан памперс, така че един съвет от мен: НЕ СМЕНЯЙТЕ ПАМПЕРСИ В ТЪМНОТО  hahaha Голямо мазало беше в ръцете ми  hahaha
Хайде, лека нощ!

Отдавна се отказах. Сменя ли памперс трябва да светна лампата и тогава наново трябва да се приспиваме. Напоследък сутрин свалям по 400гр памперс с нощна продукция, засега само Хъгис-а успява да ни насмогне на материала  Mr. Green

# 188
  • София
enna, имам някакъв спомен, че ния от светилника е всъщност евгения, ама може и да греша; но със сигурност името е прекрасно; и още нещо, стефан наистина означава венценосец, ама не стефан празнува на цветница, ами венциславовците - на стефановден  Laughing

за соята и ГМО, в япония се скъсват да ядат соя и производни на соята и са си много здрави; най-дълголетните дълголетници са там  Mr. Green; явно сама по себе си соята не е вярна; от друга страна, обаче, съм чувала / чела, че ГМО изключително уврежда природата; от трета страна, ГМО продуктите дават висок добив и могат да изхранят огромното човешко население; абе, кофти ситуация - да ги одобряваш ли, да не ги ли одобряваш  newsm78; аз съм малко популистки настроена по темата - да ги има, ама not in my backyard, нали се сещате  Mr. Green

за Нова Година, ние ще сме на Банско, така ми се карат скиииииииииии

за пионерчетата, аз я докарах до пионерче, добре че избегнах тъпотията наречена изпит за прием в комсомолците

да допълня нещо:)
може би вече е време да почна да правя пак секс Joy

е, хайде де, какво чакаш  Mr. Green

току-що останахме съвсем без ток

териза, това е отвратително, дано бързо да ви се оправи проблемът; а вие като правихте ремонт сменихте ли си ел.инсталацията?

# 189
  • София
Аз все се каня да Ви питам, Вие оставяте ли си децата да плачат  Hug.
добра тема за размисъл; на мен ми става жал, особено като пусне сълзичка, направо ми се къса сърцето; мъж ми пък е по-железен в това отношение - оставя го да се нареве даже 15 минути; от горе на всичкото Тото гледа най-влюбено баща си  newsm78

иначе почти тотално минахме на перящи се пелени.еднократни слагам само инцидентно вече.не ползвам никакви козметики за него.понякога го мажа с бадемово олио,понякога го къпя със шампоан на "веледа"...уж по-натурални съставки.това е! купих и еко перилен препарат и слагам само 1/4 от препоръчаната доза (така пък ме научиха в темата за перящите се пелени),а понякога пера със сода за хляб и вместо омекотител оцет Mr. Green..да си призная нищо не омекотява,ама карай Grinning

леле, мариткеее, какви ги вършиш ти бре, много си еко; а като переш със сода за хляб, дрехите изпрани ли са после? аз да си призная, нямам сили за такива геройства като вашите

ама и аз едни постове изписах ..... ама така е, рано сутрин в събота, всички спят, детето си играе на активната гимнастика, а аз пия кафе и пиша ли пишаааа

# 190
Добро утро!!!

Населението още спи,та имам 5 мин за Форума.

Вчера бяхме на консултация-Алекс е 9200 кг и 68 см.Качили сме само 700 гр и 3 см:party:Пишока е на половина забелен,двигателното ни развитие отговаря на 5-6 м бебе и ни биха хепатитната реимунизация.Ще захранвам Януари,с плодово пюренце.Туй е отчета. Peace

Вчера пийнах едно Фрапенце,пробно,че вече не издържам.Не му се отрази на Ал,екстра си беше.Забелязвам обаче,че или от Киелото мляко или от бананите имаме слуз в акото.Ще видя тези дни от какво е.

За реването-не го оставям,стига да не е от глезотия,каквато е например да седи в мен на вън,а не в баща му или в количката например,но това вече е рядкост.Той мрънка подготвително,когато нещо не му изнася,та има време за реакция.

Елиа,много сте готини HugХубаво си е да си имаш маНдама,да и я глаиш и контиш,но пък момчетата са много обичливи,направо неочаквано за мен Heart Eyes

За Коледа и НГ,вероятноще сме на Сандански,при свеки HugНямам търпение.Само дано сме здрави,че каката какви ги носи от ДГ........ ooooh!

Маритка,дай малко инфо по-подробно за пелените-колко бройки имаш,колко често переш,как се ползват (може и на лични).

# 191
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добро Утро  Hug

На нас още снощи ни оправиха тока, но нямах сили вече... оправях малкия да го дам на баба му на тъмно и той какъв рев му удари като го оставях в кошарата  ooooh!  докато дойде баба му да го вземе бях с еееей такива уши от които излизаше пара  Tired
Което е отговор на др. въпрос : оставям го да плача много рядко и когато нямам друг избор просто. Снощи мъжа ми да слезе да види шалтерите долу, баща ми влезе - излезе и то стаята за 1/2 час изстина, майка ми беше 2ра смяна до 21ч, значи към 21:30 да е била вкъщи и ако трябваше да я чакам да го държи аз да му оправя чантата натъмно....ми той щеше да настине  Sick  За това го оставих да си пореве, но му оставих светлината от компютъра и му дадох една светеща играчка да му пее...не помогнаха особенно  Tired В повечето случаи обаче като се размрънка и го взимам.

току-що останахме съвсем без ток
териза, това е отвратително, дано бързо да ви се оправи проблемът; а вие като правихте ремонт сменихте ли си ел.инсталацията?
Сменяхме я инсталацията и тръбите сменяхме - в банята в кухнята...всичко.
Оказа се че момчето което ни е сменяло инсталацията е сложило по-тънки кабели, единият от които е прегорял, но до колкото разбрах е бил "връзка", а не главен кабел. Баща ми снощи към 22ч. дойде и го оправи за 15 мин. Simple Smile Добре че мин. поколение са майстори за всичко...ние сега сме...  ooooh! моя мъж е свикнал за всичко да вика майстор  Thinking

За гладенето - Борко като навърши 3м. по случая спрях да гладя  Mr. Green
Обаче още стерилизирам - до кога се стерилизира?  newsm78
Маритка това за содата и аз го знам  Peace  навремето като изсипеш буркан с лютеница на килима или омажеш завесите (второто е заслуга на брат ми  hahaha) и мажеш със сода разтворена в малко водичка и излизаше  Party

Малее като се сетя с брат ми какви диваци бяхме ...направо не ми се мисли какво ме чака  Thinking  Crazy

# 192
  • София
Оказа се че момчето което ни е сменяло инсталацията е сложило по-тънки кабели, единият от които е прегорял...

не можеш да вярваш на никого! отврат

за стерилизирането, аз да си призная  Embarassed Embarassed не стерилизирам много много, даже хич; всъщност защо пък да ме е срам, то по-добре бебчо да си изгражда имунитет, нали така; а и всичко се мие в миялната машина на 55 градуса поне, което си е бая, така че ...

# 193
  • Stavanger, Norway
Маритка, пускам ти линковете на лини  Peace
За гладенето - изгладих всичко веднъж преди да се роди. След това нямах време и желание  Rolling Eyes Иначе си стерилизирам веднъж на ден. Все пак млякото е добра среда за развитие на бактерии  Rolling Eyes
За плача и аз не оставям Алекси да плаче. Не мога. Бабите и дядовците също не издържат, но и нашия човек има един особено напрагящ и дразнещ глас, та никой не издържа дълго  hahaha Таткото е малко по-устойчив, но не повече от 5 мин  Mr. Green
Therisa , съжалявам, че сте имали такава случка вчера. Дано бързо се оправите с инсталацията, че не е приятно  #2gunfire
За кърменето - струва ми се, че нещо ми е намаляло млякото, а и Алекси се храни изключително променливо тези дни. Ту прави паузи от по 3-4 часа, ту се храни на всеки час...А гърдите ми са едни меки и трудно изцеждам дори 20мл, докато преди можех и по 60мл  newsm78 Ималко ме притеснява, че последния месец беше качил само 450гр (ама той пък не се спира и постоянно е в движение  ooooh!)
За зъбките много си смуче прустчето. Не мога да му изкарам ръката от устата. Ужас е! Дано не му остане навик  ooooh!

# 194
добро утро момичета и от мен.Искам да ви питам вие кога давате на вашите бебчета витамин Д,че аз вече два дни все забравям да го давам и взех да се притеснявам.нашата педиатърка каза че трябва да и го давам сутрин преди първото хранене,и като съм го забрававила незнам дали може на следващото да и го дам или остава вече за другия ден.моля споделете с мен .предварително ви благодаря

Общи условия

Активация на акаунт