Бели пухкави Снежинки са на Юлчето дружинки

• 24 266
  • 693
  •   2
Отговори
# 270

П.П. Моля мамите, които имат Фейсбук да ме подкрепят малко. За да ме подкрепите изберете "Харесва ми" на този профил, а после "Харесва ми" на тази снимка. Много благодаря на всички!!!   bouquet

Имаш + 1 от мен

# 271
  • Бургас
Да почива в мир Андрей Баташов,наистина голяма загуба.
За Бисфенола освен всичко до тук добавям,че се отделя при термична обработка при над 300гр целзий,вие си правете извода.
Пазарни трикова,няма лошо,мое мнение.

# 272
Олеееееее това с шишетата, направо ме заби. Знаете ли дали на д-р Браун шишетата я има тази съставка.

# 273
  • Бургас
Олеееееее това с шишетата, направо ме заби. Знаете ли дали на д-р Браун шишетата я има тази съставка.
Другото име с което са известни шишетата на д-р Браун е Би Фри,което означава свободно от Бисфенол,спокойно си ги ползвай.

# 274
  • Пловдив
Здравейте от нас с Борко Simple Smile

Днес бяхме на консултация и отново сме качили 1 кг за един месец!! (7200 и 64 см) Лекарката е обезспокоена от бързото наддаване и ми увеличи Деавита на 4 капки, но каза че не е хубаво прекомерното даване на вит А (който се съдържа в Деавита) и ако мога да си намеря Вигантол. А да де, но от къде?
Кажете вие намерихте ли Вигантол по аптеките?

# 275
Марита, аз съм с ръчната Авент. Първоначално се чудех какво толкова ги хвалят ама се оказа, че проблемът си е в моя телевизор.  Mr. Green След като се научих как се ползва (добре, че бяха акушерките в болницата  Hug ) вече си я харесвам. За начало се цедях постоянно, че нали малката стоя в кувиоз няколко дни... Ама като си я прибрахме на втория ден след изписването открих, че много я бива да суче (а ми казваха, че такова малко бебе няма да има сила и желание) и помпата само ако се наложи вече. Но съм доволна - препоръчвам.

Аз съм с кафявите шишета на Авент - те уж са без бисфенол А, но и без това не ползваме много шишета...

Мира
, много са ти сладки слънцата  Heart Eyes Завиждам ти благородно!  Heart Eyes А теб, като те видях във ФБ не можах да повярвам, че си родила 4 деца... не разбирам защо твърдиш, че имаш проблем с килцата  newsm78

# 276
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Прочетох. На нашата кутия също пише, че са без Бисфентанол-А, но на самата кутия отстрани, няма стикер. Както и да е ще си ги ползвам за сега.
Иначе и на мен ми прилича на стратегия за увеличаване на продажбите на стъклени шишета  newsm78

Както вече казах - я вижте в парка колко жизнени дечица има, ако питате майките им повечето са отгледани с пластмасови шишета, убедена съм  Peace

На помпата на Авент има едно гумено уплатнение, прилича на звездичка, намира се...значи на тази голямата част, която е като фуния, отгоре нали има едно гумено кръгло, което играе ролята на клапа и прави вакуум, точно под него на срещуположната страна има едно малко кръгло гумено уплатнение - отгоре е като звездичка, отдолу трябва да е кръгчето. На мен понякога ми се размества и не ми дърпа добре помпата, като си го наместя пак си е ОК  Peace

# 277
  • Бургас
 MammaMmia,благодаря ама това са снимки след 3то ми дете,сега съм много,много дебела,но след като спра да кърмя,пак ще се възтановя.
Сегашна снимка във ФБ няма да сложа,даже не се снимам Cry

# 278
Mira, много ти благодаря, успокоих се Hug Hug Hug

# 279
Ей сега ще видя кръгчето и звездичката, хич не се оправям с тази помпа, само на ръка ooooh!

# 280
vtrendy i alena,нямам избор за медела електрическа,а ръчна:)електрическа съм чула,че има смисъл да с енабутвам,ако ще цедя много,а път аз няма да го правя,та затова търся ръчни,че е и по-евтинко.

тине,теризато ще е по един път на ден,ама стабилно.за кашите си трябва бая мляко-100,200 мл. и на ръка малко ще се узоря докато изцъркам толкова па дори и веднъж дневно...нещА:)

благодаря и на всички останали,които дадохте мнения за помпата.взимам под внимание отговорите на всеки:)

аз имам смао едно шише и него не ползвам изобщо слава-богу.то е на Кико и без бисфенол (златната серия,ако ги знаете). иначе и аз мисля,че може д аима и пазарен трик в цялата работа,но пък не ми коства кой зна еколко д анамеря продукти без бисфенол,за да с епрезастраховам.сега що пък да се "набиваме" на сила на бисфенола?
в случай,че е толкова вреден наистина а казвате децата си тичат и играят в парка то незначи,че от бисфенола ще умрат или ще се инвалидизират. аз също го четох това,че забраняват производството на продукти с тази съставка още мин. седмица в сайта на абв.бг и там именно прочетох,че както диването каза бисфенола действа с натрупване и води до евентуални тумори в бъдеще (далечно бъдеще евентуално-като са възрастни),ранен пубертет и шкембета при мъжете.това ми остана в паметта:)
и аз мразя пластмаси още преи д аме хване еко истерията и нямам пластмасови неща за хранен вкъщи,освен каната ми брита и тенджерата на пара,която мама наскоро ми подари....което ме навед ена мисълта дали да правя на детето зеленчуците в нея:( еййй голяма работа е масовата манипулация а? мъжа ми е бил шеф на "Лидл" (хранителна верига големи магазини.незнам има ли ги вече в бг) и едно от много условия за съхранение на храна и напитки е било водата да не се складира близо до слънчева светлина или перката на фризери примерно-там където може да се нагрее.....ами именно,заради бисфенола.ние пием от бисфенолени пластмасови бутилки:( оф това с платмасите м ие "болната" тема напоследък:(

мир на душата на Андрей Баташов! (аз сега прочетох,че е бил и болен преди това...незнаех)  bouquet

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 17:03 от Гаца Баца (марита)

# 281
Здравейте здравейте,
отношение по темите не мога да взема, защото ние нямаме нито едно шише, пък зза помпа да не говорим. На курса който ходих за захранването, акушерката каза с нормално мляко кашите или с вода. Туй то. Като му доиде времето ще го мисля, но аз няма да давам каши, поне за сега това мисля, нооо кой знае  Grinning
преди малко купих на Борко костюм на дядо коледа, ха ха много ще е сладък.
хайде малко снежни поздрави

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 17:15 от pumbi

# 282
Здравейте здравейте,
отношение по темите не мога да взема, защото ние нямаме нито едно шише, пък зза помпа да не говорим. На курса който ходих за захранването, акушерката каза с нормално мляко кашите или с вода. Туй то. Като му доиде времето ще го мисля, но аз няма да давам каши, поне за сега това мисля, нооо кой знае  Grinning
хайде малко снежни поздрави

кое е нормално мляко?Simple Smile)
аз неискам да му давам АМ за кашите при положение,че мога да се изцедя и да му ги правя с мое мляко (големия ми син има алергия към краве мляко много тежка и несмея пак да рискувам.затова се и постарах този път да го кърмя)
а с вода много блудкаво става.значи на пазара има каши два типа-млечни и безмлечни.млечните са с АМ сигурно или някакво друго краве мляко,а безмлечните без нищо и ти добавяш обичайното за детето ти мляко.аз смятам да му правя от втория тип,че даже и имам книга,в която всичко сама си правя-плодове добавям и разни други неща.

# 283
Нормално мляко имах предвид краве мляко, то нали и АМ пак е краве мляко. Така каза все пак със сигурност кърмата ще е най-хубаво, спор няма. Но акушерката каза че по последни тенденции след 6 месец може да се дава краве мляко.

# 284
Нормално мляко имах предвид краве мляко, то нали и АМ пак е краве мляко. Така каза все пак със сигурност кърмата ще е най-хубаво, спор няма. Но акушерката каза че по последни тенденции след 6 месец може да се дава краве мляко.

да де аз разбрах:) ама неправилно се изразих. иначе нормално мляко се разбира най-често като нормалното за това дете мляко.абе карай....все едно. между другото аз не бих дала мляко за възрастни на 6 месечно дете! по-добре АМ,ако нямаш кърма (непомня кърмиш ли).примерно на хипп има някакво мляко в бутилки,но май е от 8 месец натам.аз там,където съм чела основите на захранването пишеше,че случи като моя -предразположени към алергии по-добе да се изчака с това-нормалното мляко до 2 и даже 3 години!!! и аз мисля да го направя.ако не кърмя до тогава ще му давам поне от тези специализираните за деца млека.

Общи условия

Активация на акаунт