Бели пухкави Снежинки са на Юлчето дружинки

• 24 126
  • 693
  •   1
Отговори
# 555
Честит празник на всички именници и бургазлии!

Габи, моят Борис се роди 3360гр, на 16.11 (когато му беше последната консултация ) беше 6600гр. и 63 см. На мен ми се струва съвсем нормален  Mr. Green

# 556
Габи перфектни мерки са това. Аз гледам по една табличка със средни стойности на bebeshop.bg
Това е точно идеалното тегло за тази възраст - нито слаб, нито дебел.

Моята Габи последните 4 дни качва по 50-90 гр. на ден и много ме шашка. Надявам се да е временно, че като умножа по 30 и става доста за месец  Shocked Това само ако продължи така де. Отдавам го на допълнителното папу, което прави нощем.
Иначе сме 6450, поне вчера бяхме толкоз  Mr. Green

# 557
Здравейте мамчета и сладки бебчета!
Не съм от редовно пишещите, но ви следя

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

Габи, моята буба се роди 3 500, 51 см, а на 4 навършени месеца беше 6 030 и 65см; Не изглежда недохранена, най-малкото болна; Аз лично не виждам повод за притеснение;

П,С, не мога да си открия точката

# 558
Честит празник на всички именници!
С риск да ме наречете тъпа,ама по-добре така от колкото да объркам нещо та...........до сега почиствах пошото на малкия с водичка само,но не трябваше ли и с риванолче? newsm78

# 559
asq80досега, винаги и само с водичка съм почиствала пишетата и на Марти, и на баткото. Wink

# 560
izvinqvaite 4e  ne pisha s bulg. bukvi no ne6to kredora mi se precaka  mnogo blagodarq za otgovorite mnogo me uspokoihte i az ne namirah pri4ina da mu ima ne6to no prosto qvno sum popadala v temite kogato se e pishelo za po edrite bebenca i za tova sam ostanala s takova vpe4atlenie 4e moito e s nai malko kg obe6tavam ve4e da vi sledq i da vzimam u4astie v temite ve4e imam pove4e svobodno vreme :2yes2:I DA 4ESTITQ NA VSI4KI KOITO IMAT DNES IMEN DEN DA STE JIVI I ZDRAVI MNOGO 6TASTIE LUBOV I KUSMET VI JELAQ

# 561
Та като съм се разписала,дай да се отчета:
Ние от няколко дни се захранваме с оризова каша, а днес дори изядохме цялата порция feeding . Отразява й се добре, а И ВИЖДАМ, чЕ й ХАРЕСВА.
И нас зъбчета ни мъчат доста отдавна, но все още нищо на хоризонта. Иначе ръчичките са постоянно в устата, лигави се като за световно, но още нищо.
А и все още не можем да се обръщаме. Стигаме само настрани и нос, забит в леглото. Много ми е смешна. Като гледам вървим малко назад в развитието, в сравнение с повечето бебоци тук, но ще наваксаме.

# 562
Кости оризовата каша на коя фирма е която ти даваш аз за сега съм давала само на слънчо така ми каза педито с тези да започна  дала съм бабан и сега ядем каисиево- ябълкова

# 563
NOY-NOY, но не съм сигурна дали я има в БГ. Обаче е подобна на Слънчо. За 4-месечна възраст е тази оризовата с мляко. Плодовите и зеленчуковите са след 6-ия. Той, нашият педи, ми препоръча да започнем със захранването от 5 навършени, но тъй като не сме от големите бебета, а и сме на АМ ( Cry ) , ни каза да започваме отсега, но само ако тя иска и не й се отразява зле. Е, реших да пробвам преди няколко дни и сега вече сме на цяла порция.

# 564
  • Burgas
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БУРГАЗЛИИ
Милен в събота изкара първото зъбче и днес го видях, че и второто е тръгнало за излиза. Купих залъгалки за се чеше, че иначе и двете му юмручета са в устата. А как боли когато те захапе с тези малки зъбчета Shocked
Казахте, че няма връзка със зъбите и сега съм в чуденка от какво може да е.Нещо се запекохме. Каша, безглутенова на ХИП не съм давала от5 дни и не се е нормализирал още. И круша ядохме дали да не взема да дам синя слива?

# 565
Привет, момичета! Simple Smile
Отдавна не съм наминавала насам! Днес големият ми син е именик, да ми е жив и здрав! Честито и на всички други малки и големи именици в темата!  Hug Вече понапреднах с подготовката за довечера и малко релаксирам на компютъра, докато чакам да се събудят младежите.

Борис е добре, само на кърма е, не мисля да захранвам още поне месец и малко. Расте, спи отлично нощем и изобщо е един чудесен малък мъж!
Нямаме никакви планове за Нова година и много ми се иска да заминем някъде, но вероятно ще го измислим в последния момент.

# 566
звездичке честити ви зъбчета  честито и на всички озъбили се евридитке да ти е живо и здраво момченцето и много радост да ти носи

# 567
Честит имен ден и честит празник на всички които празнуват днес!!!
Ех, колко хубаво нещо са празниците.  newsm44

Евридика да ти е жив и здрав баткото и весел празник!

Маритка много благодаря за инфото за многократните пелени, много ми беше полезно.
Ще споделя впечатления от българските пелени, веднага щом ги пробвам, само ме притеснява че там пишеше, че се ползват от 6 мес., така че може и да са ни големи. Ще пиша как са и еднократните подложки.
Ти ползваш ли крем против подсичане, доколкото разбрах не трябва да се ползва, не че държа напротив, ако не се подсича без крем ще е супер.

# 568
Честит празник на всички празнуващи!
Евридика,да ти е живо и здраво момчето и много късмет да има  bouquet
Звездичка на нас единствено сливата ни помага,от крушата неможа да свърши работа.Има на Гербер едни малки бурканчета по 80 гр. едно такова и е готов.
И ние нямаме още зъбче,но имаме мнооого лиги и всичко отива в устата Grinning

# 569
Евредика, да ти е жив и здрав юнака!
Звездичка, честито newsm47

До къде стигнахте с коледната украса? Ние май утре ще ходим на шопинг, та след това ще украсявам. Нямам търпение!!! newsm81 santa2 Винаги съм била едно голямо дете, но откакто забременях съм се вдетенила още повече. Станала съм и по-чувствителна, не мога да гледам страшни сцени, абе голяма бъзла. Успокойте ме, че не съм единствената Confused
 П.С. Както виждате целият ми аватар, че и пост е пълен с Santa Clause

Общи условия

Активация на акаунт