Бели пухкави Снежинки са на Юлчето дружинки

• 24 139
  • 693
  •   1
Отговори
# 525
  • София
е, добре де - аз давам картоф цяла седмица, реално 6 дена нищо ново не съм въвела, аз така го разбирам изчакването, а не да дам картоф 2 дена, после да не давам зеленчук 1 седмица, после 2 дена морков, после 1 седмица само мляко

# 526
  • в 1001-та нощ
точно така  Peace даваш, даваш, даваш картоф - като започваш с по-малко и увеличаваш (първо 1 лъжичка, после две ..... три ...) за да може да не се шокира стомахчето и да свиква... и през първите дни - не даваш и друг зеленчук, т.е. да не стане в понеделник картоф, вторник морков, сряда тиквичка

и така като мине 1 седмица с картофа - на втората седмица не даваш морков, а го прибавяш към картофа - първо малко, после повече ...

третата седмица към моркова и картофа добавяш тиквичка

после ако искаш може и котови пюрета  Peace

# 527
Здравейте.
Нас ни сполетя голяма беда, но да сме здрави другото минава. На свекърите се наводни къщата, отидоха домашните животни, цялата зимнина, цяла нощ са чакали да им изпомпат водата. Милата ми свекърва толкова е добра и се труди много и вместо да се оплаква първите и думи бяха, че за Габи няма да има домашни картофи. Мъжът ми замина по спешност, дано спасят нещо.
Иначе Габи вчера имаше запек, плачеше докато ака и аз и дадох малко пюре от слива,няма такава физономия. Та по случай четвъртия месец, хапнахме плод.

# 528
  • в 1001-та нощ
ох....много неприятно, дано бързо се оправят и се спаси нещо  Peace

в кой град?

# 529
Добро утро момичета   bouquet

# 530
Симитли, Дупнишко и Благоевградско са засегнати много.

# 531
  • София
леле, pucism, много съжалявам
като го гледаме по телевизията изглежда гадно, ама като ти се случи на теб сигурно е истинска трагедия
и то точно пред зима, милите хора
стискам палци да успеете да им помогнете по-бързичко
дано не застудее

# 532
pucisim  Hug Много гадно, дано успеят да спасят нещо!

Аз като гледах какво е по новата отсечка на околовръстното, на която сума ти време правиха специално отводняване  ooooh! ooooh!

spanish fan В крайна сметка трябва и мама веднъж да излезе за да има сили, не се коси толкова  Wink Можело е да разреди пюренцето с кърма или АМ поне, ама щом му няма нищо на детето няма проблеми  Simple Smile

# 533
# 534
pucisim , много гадно, дано бързо да оправите пораженията и да не голями  Peace
dqvol1, имаш + 1 от мен - Успех  Heart Eyes

За акито на озъбилата се бебка - няма разлика или поне аз не виждам да има  Peace

# 535
  • Бургас
Здравейте на всички Hug
pucisim,жалко че се е получило така,напоследък при всеки дъжд треперим,какво  е това чудо не знам.
За захранването,аз смятам че храните се въвеждат внимателно заради риска да се прояви някаква хранителна алегргия,а те са доста опасни както знаем.Затова се започва с малко количество и винаги на обяд,за да може ако има нещо да се реагира през деня.
Въвежда се един зеленчук или плод и след това към него се прибавя друг и така с всичко което бихте искали да дадете.
Аз слава богу имам още 2 месеца до даването на пюре,и вече съм подготвила тиквата,някой каза за сладък картоф,това ще е второто,виждала съм в Пикадили,дано още да има.
Още исках да пиша, ама ревна малката,до после.

Последна редакция: нд, 05 дек 2010, 14:45 от Mira 1919

# 536
pucisim леле и аз им съчувствам на хората! незнам какво да кажа направо.на мен мого ми е жал за стари хора.ако закъсат много и можете да им помогнете с нещо.....

# 537
pucisim много съжалявам, но наистина най-важното е, че са живи и здрави. За другото оправия има, колкото и да е трудно. В началото на годината и в наше село така беше. Дори работилницата на дядо ми отлетя. Но в такива моменти човек оценява живота си пред всичко друго. Стискам палци да се възстановят лесно, защото и уплахата си казва думата в такива моменти.
Марита ти кога се поддаде да захранваш толкова рано Simple Smile Аз още изчаквам, въпреки че сме на АМ.
А аз и тази седмица не успях да отида до магазина на Естествени идеи за многократни пелени. Нали уча сега уикендите за даскалица Simple Smile Много е интересно. Особено като човек си е през всичкото друго време вкъщи.

# 538
pucisim много неприятно като знам моите свекър и свекърва как цяла есен правят зимнина, направо си представям какво им е на хората, но най-важното е че са се разминали само с това. Дано успеят да спасят нещо.

Боян прождължава да отказва да суче, на обяд сляхме две хранения, направо ми идеше  да се #2gunfire. Сега обаче суче newsm78. Явно сме на настроения.
Днес ни беше първата разходка в магазин с кенгуру. Беше му много интересно, но накрая така повърна че набързо се прибрахме.

Стоун аз си поръчах от Естествени идеи два вида многократни пелени. Ето тезиhttp://www.estestveni-idei.com/prod/baby-products/peleni/reu … us-onesize-6.html тези http://www.estestveni-idei.com/prod/baby-products/peleni/reusabl … ocket/pocket.html. Поръчах си и еднократни подложки.

Да питам майчетата, които позват многократни пелени, при тези тип джоб може ли да се сменя само подложката и гащичките да се ползват повече от веднъж или се мокрят и трябва да се перат всеки път и дали имат отзиви за многократните подложки. Благадаря

# 539
Благодаря, за милите думи.
Доста неща са съсипани, но прасчо не се е удавил и ще има месце за Коледа, а и картофки за Габи. Кокошките и повече от зимнината са заминали, но здраве да има всичко се преживява.
Маритке, поръчах пелена тип джоб с три подложки и аз не знам дали гащичките се ползват повече от веднъж.

Общи условия

Активация на акаунт