Бели пухкави Снежинки са на Юлчето дружинки

• 24 139
  • 693
  •   1
Отговори
# 510
  • в 1001-та нощ
Здравейте! Днес започнахме със захранването. Сварих 1 картоф, намачках го с вилицата и добавих кърма. На малката и хареса-изяде 4 лъжички, ако няма реакция утре продължавам. Но моля д ами кажете-по-нататък мисля да добавя морков. А след това какво?
тиквичка

# 511
интересуваме къде в София мога да снимам малкия с дядо коледа

В МОЛ-а на Стамболийски има доста достоверно изглеждащи Дядо Коледа и Еленче Peace

# 512
И аз не съм решила как да захравнам, но така или иначе това ще стане към края на януари, така че не бързам. Но съм пред дилема - с какво да започна  newsm78 Исках да започна с бульончета от самите зеленчуци за да свикне с вкуса, но от къде да намеря такива, които не са фрашкани с торове?  Rolling Eyes newsm78 Някой ако има идея да казва. А неми се иска да почваме с пюрета, просто не ми изглеждат добре, а и кой гарантира, че наистина са "БИО"?  Rolling Eyes Тиквичка имам замразена домашна. Тиква за варене също имам домашна. Картофи...абе може и да намерим домашни, ама то и на домашните повечето им слагат торове...И друго - аз сега ще го пазя, пазя, ама утре в другиден нали ще мине на нашата храна а тя е тъпкана с какво ли не  ooooh! Боже, какъв живот сме организирали за децата си  #2gunfire Само отрови има в храните  Sick

Цветулка,те нашите деца са захранени  с "отровните храни" още от утробата.Техният организъм,със сигурност ще е по-пригоден към тях,отколкото нашият,понеже не са яли от едновремската истинска храна,за разлика от нас.За нас е по-голяма отрова,че трябва да направим преход от истинското към боклуците ooooh!

# 513
Здравейте! Днес започнахме със захранването. Сварих 1 картоф, намачках го с вилицата и добавих кърма. На малката и хареса-изяде 4 лъжички, ако няма реакция утре продължавам. Но моля д ами кажете-по-нататък мисля да добавя морков. А след това какво?

малко ще ми е трудно да намеря тиквичка сега-всмисъл че на пазара не са мн хубави.

# 514
  • гр.София
Добър вечер на всички ,
туко що си украсихме предколедно във вкъщи и съм особенно доволна  Mr. Green
Аз оня ден почнах да захранвам и се изринахме по-цялото тяло , от тогава не съм давала а още седи обрива  Rolling Eyes
дадох и тиква един ден , а на другия тиква с морков но тя не го яде на третия ден пак само тиква и вечерта като се събличахме за баня видях , че сме се обринали , а е яла по-две лъжички , сега ще чакам да мине обрива и ще и варя аз пюретата , иначе  тиквата беше на Хип а моркова на Гербер  newsm78
Аз водих децата да ги снимат тук :
http://www.flickr.com/photos/kalina_me_snima/
станаха уникални снимки , ще направя и календари джобен формат и голям за стена  Laughing

# 515
  • в 1001-та нощ
Ren4i,  в хипермаркетите има; някои мами ползват броколи, но и аз мисля, че е по-добре да се започва със зеленчуци, които растат у нас  Peace

дами - анкетата за заглавие на следващата тема е на разположение - заповядайте  Hug

# 516
Добър вечер на всички ,
туко що си украсихме предколедно във вкъщи и съм особенно доволна  Mr. Green
Аз оня ден почнах да захранвам и се изринахме по-цялото тяло , от тогава не съм давала а още седи обрива  Rolling Eyes
дадох и тиква един ден , а на другия тиква с морков но тя не го яде на третия ден пак само тиква и вечерта като се събличахме за баня видях , че сме се обринали , а е яла по-две лъжички , сега ще чакам да мине обрива и ще и варя аз пюретата , иначе  тиквата беше на Хип а моркова на Гербер  newsm78
Аз водих децата да ги снимат тук :
http://www.flickr.com/photos/kalina_me_snima/
станаха уникални снимки , ще направя и календари джобен формат и голям за стена  Laughing

desivalko и на нас ни се случи същото - имам предвид обрива и  пюретата ги бях дала по същия начин. Много е малка вероятността да е от тиквата. А пък и може да е нещо случайно. Аз изчаках да мине обрива и пак дадох тиква 3-4 дни. Всичко е наред засега  Praynig Praynig Praynig Другата седмица ще пробвам пак с морков

# 517
Днес оставих таткото да гледа малката между храненията и се наспах за първи път от много време.

Вечер обаче сме много кисели, всяка вечер приспиването е голям проблем. Много й се спинка обаче задължително минаваме през рев до прегракване, люлеене, стискане на ръчички и чак накрая се успокоява и си заспива. Направо се чудя от какво е това, преди месец си заспиваше самичка без проблеми  newsm78

Болните бебенца да се оправят, че зима иде   bouquet
Аз се чудя как ще опазя малката от вируси сега по коледа. Очакват ни едни събирания, излизане, срещи с много приятели  Crazy

# 518
  • Burgas
Здравейте,

много благодаря на всички за съветите относно моето лечение и сега съм по-добре. Супер сте.

За захранването - ние започнахме с каша и понеже тя малко ни запече, се наложи да започнем реалното захранване с пюре от КРУША:) Мноооого му хареса, и се сърди щом забавя лъжичките, а ако се загледам някъде пищи.

За среща на бургаските мами - в мола наистина няма много хора през седмицата 20, 21, 22.12 може да е сравнително спокойно и приятно и аз съм за.

И последно да се похваля, имаме зъб tooth и сега се чудя дали и това не се отразява на акането? Моля майките на озъбилите се да споделят.

# 519
Ренчи, добре дошла. На 13 юли се родиха най-много бебета, ако не се лъжа от форума.

защото беше след пълнолуние,а тогава май около пълнолунието и най-вече след него май се ражда повече:) (аз с еподигавах на свекърва ми,че така ми го и предрече,ама псоле останах  спръст...ъъъ....в устата:) честит ви празник!!

vtrendy не праеиш ли пауза между отделните храни?

bobbi_bobbi първите два месеца заспиваше птизаран най-често към 04.00 часа,после с еоправи и заспиваше около полунощ,но от известно време сега (има сигурно вече две седмици) пак започна да кара до 02.00-02.30 часа:(

Последна редакция: сб, 04 дек 2010, 22:15 от Гаца Баца (марита)

# 520
  • София

ми, не, трябва ли?

# 521
  • София
desivalko, страшни снимки! Направо ме зариби и аз да направя.

Голямата имаше обривчета след втория ден от захранването с домашна тиква. Ама и аз се улях с количеството. После нямаше проблеми, ама изчаках да стане точно на 6 месеца.

# 522
Аз пък бях на фирмено парти тази вечер като оставих тати да гледа и нахрани веднъж бебка преди да заспи (иначе е само на кърма). Обаче тя отказала да яде от шише. Вкъщи имаше няколко пюренца, приготвени за захранване. И той милият като се видял в чудо, взел едно на случаен принцип и и дал 10-тиона лъжички. Било от моркови  newsm78
И тъй аз изчетох 100 фермана с какво трябва да се захрани, но в крайна сметка сме захранени с морков  Rolling Eyes
Да не казвам колко гузно ми стана - аз се веселя, а детето гладно...  Confused

# 523

ми, не, трябва ли?

ами незнам колко пък е задължително,но явно е много препоръчително.все такива информации и препоръки срещам тука из форума...лекари не съм питала.....не,че аз всичко,каквото лекар ми каже го правя де Joy

между другото аз не подценявам форума.бая достоверно инфо може да си набави човек тука.аз кърмя успешно благодарение на този форум и доста спокойно (от страна на страхове) го отглеждам това си яко буйно детенце,защото чета,чета и като го сравнявам с другите деца виждам,че си е напълно в реда на нещата да е такъв....иначе кой знае колко да съм досаждала на лекарката ни с въпроси що реве и що не спи нощем и дали не е нещо болно:)

аз не му давам вече нищо за захранване.нали ви казах,че му дадох крушово пюре три пъти по малко,после след 4 или 5 дена пауза му дадох и морковено пак така,но после спрях.реших да изчакам още малко с интезивното захранване.ще ми се да е след 6 навършени месеца,както си бях определила,защото преди това все ще е със страх.ето като имаше малко като обив зад ушетата се чудех какво е:(

# 524
  • в 1001-та нощ
това, което и аз съм чела е да се изчака поне 3 дни, преди да се въвежда нова храна, аз чакам седмица  Peace

Общи условия

Активация на акаунт