Бели пухкави Снежинки са на Юлчето дружинки

• 24 149
  • 693
  •   1
Отговори
# 495
Добро утро,мамита.   food010 Ренчи,добре дошла!  55

Галина,не си сама в НЕспането..аз вече не броя колко пъти ставах.Заспах по-дълбоко към 5.30 ,когато го дадох на свекито да се занимават.Вече се замислям да му купя Дормикинд.Някой дава ли от него?

# 496
  • в Кошера
Ренчиwelcome!

Аз захранвам от ок. 2 седмици. Започнах с тиква, опитах с картоф (безуспешно, както вече споделих), морков и броколи. Засега връткам тиквата на Семпер, моркова на Сънвал и броколи на Гербер  Mr. Green
Вече на обяд яде по 1 бурканче + 100 мл АМ.

# 497
  • София
Теди, много пък ти е готин аватарът!

Говорейки за количество папкане; педи каза, че в тази възраст едно заместено хранене би трябвало да е в размер на 160-170 гр. ; да, ама всички съдове са ми в милилитра, а не в грамове; от къде да знам колко тежат 100 мл морковено пюре  newsm78
дали пък не е ставало въпрос за милилитра, а не за грамаж?

ето, теди дава едно бурканче от 135 гр + 100 мл АМ; аман от мерки и теглилки

# 498
  • в Кошера
Теди, много пък ти е готин аватарът!

Говорейки за количество папкане; педи каза, че в тази възраст едно заместено хранене би трябвало да е в размер на 160-170 гр. ; да, ама всички съдове са ми в милилитра, а не в грамове; от къде да знам колко тежат 100 мл морковено пюре  newsm78
дали пък не е ставало въпрос за милилитра, а не за грамаж?

ето, теди дава едно бурканче от 135 гр + 100 мл АМ; аман от мерки и теглилки

Цъ, не е баш така. Зависи от марката. Сънвал - 125 гр., Семпер - 135 гр., Гербер - 85 гр. , така, че понякога й остава по 10-20 мл от АМ  Wink

# 499
Ох с това захранване вече изцапахме 2-3 тоалета Laughing,тия моркови като ги разнесе с ръчичката ooooh!

# 500
Маритка знам ,че и вие с Але сте нощни птици, та затова се обръщам директно към теб.В колко часа заспива? Моето чадо заспива в 3,4 а вече втори ден в 6  Shocked и след това спи цял ден,но как да го събудя..... Една нощ е спокоен и си гука.Снощи беше нервен и само да изпусне цицата и почва да реве.Давам дормикинд,но не помага.От месец вече сме така,дали не обърна деня на нощ newsm78 Той защото имаше много силни колики и не спеше,та когато заспи и аз все го оставях да спи без да го будя за ядене или защото трябва.
Честита месечинка на Габи  Heart Eyes
Ади дано Ивон скоро оздравее  Heart Eyes .Ние миналия месец също бяхме с отит и само като се сетя как ревеше малкия,напълно те разбирам за тревогите  Ренчи, добре дошла  Party
още веднъж момичета ви благодаря за подкрепата и съпричастността,която ми оказахте в този труден за мен момент  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  

# 501
  • в Кошера
Ох с това захранване вече изцапахме 2-3 тоалета Laughing,тия моркови като ги разнесе с ръчичката ooooh!

Само Вениш ми помага в случая - в/у петното + към препарата за пране, директно в барабана  Peace

# 502
Да се похваля - днес Ванеса изяде 4 лъжички морковен сок. Много съм щастлива, защото вече бях опитала с ябълков сок, с пюре от круши, с пюре от картофи и резултатът досега беше нулев.

Чак днес пробвах с морков, защото предната седмица беше болна милата, на Оспамокс.
Ох, не мога да пиша... иска детето да яде  Grinning

Пишете какво става с вас, аз ви чета постоянно! Hug

# 503
  • в 1001-та нощ
ние първата седмица ядохме картофи с масло и АМ - разредено 2 пъти по-гъсто от за пиене, втората седмица добавихме морков и от сряда - тиквичка

в началото се мръщеше, сега не мога да кажа, че му е вкусно, но яде - днес максимума беше около 10 лъжички  Peace

# 504
  • Stavanger, Norway
И аз не съм решила как да захравнам, но така или иначе това ще стане към края на януари, така че не бързам. Но съм пред дилема - с какво да започна  newsm78 Исках да започна с бульончета от самите зеленчуци за да свикне с вкуса, но от къде да намеря такива, които не са фрашкани с торове?  Rolling Eyes newsm78 Някой ако има идея да казва. А неми се иска да почваме с пюрета, просто не ми изглеждат добре, а и кой гарантира, че наистина са "БИО"?  Rolling Eyes Тиквичка имам замразена домашна. Тиква за варене също имам домашна. Картофи...абе може и да намерим домашни, ама то и на домашните повечето им слагат торове...И друго - аз сега ще го пазя, пазя, ама утре в другиден нали ще мине на нашата храна а тя е тъпкана с какво ли не  ooooh! Боже, какъв живот сме организирали за децата си  #2gunfire Само отрови има в храните  Sick

# 505
Здравейте,момичета!
Най-после и аз да се включа,лаптопа ни се повреди сериозно и сега с ме с една допотопна машина Mr. Green,но важното е,че вече имам някаква връзка.
Сега се връщам да попрочета какво сте писали и обсъждали.
При нас в момента не вали,ами се изсипва дъжда Wear Umbrella
Алекс е облечен и спи в количката,че иначе спи по 10 мин и почва да мрънка.
Спокоен ден Hug

# 506
Здравейте! Днес започнахме със захранването. Сварих 1 картоф, намачках го с вилицата и добавих кърма. На малката и хареса-изяде 4 лъжички, ако няма реакция утре продължавам. Но моля д ами кажете-по-нататък мисля да добавя морков. А след това какво?

# 507
noriscat сабуди се в 4 да папка и след това не ми се спеше та седнах малко пред компа, после си легнах а тя се събуди чак в 9:30. Много е спокойна буди се само веднъж нощем, а вечер заспива към 7 и нещо.

# 508
интересуваме къде в София мога да снимам малкия с дядо коледа

# 509
  • Stavanger, Norway
Да ви кажа с такъв косопад съм, че днес не издъжрах исе постригах късо  #CrazyНаправо засипвам малчо и всичко около себе си с косми. Такова нещо не ми се беше с лучвало  ooooh! Сега поне космите ще са по-къси, че иначе задръствах прахосмукачката с косми  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт