Бели пухкави Снежинки са на Юлчето дружинки

• 24 153
  • 693
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
 welcome , Ren4i  smile3525
Дай малко инфо за теб и бебчо(бебка), за да знаем кой е новия член на малката ни групичка.

# 481
Казвам се Ирена на 23 години съм. Имам дъщеричка-Борислава родена на 13 юли 2010. Ако нещо друго ви интересува пишете. Simple Smile

# 482
Казвам се Ирена на 23 години съм. Имам дъщеричка-Борислава родена на 13 юли 2010. Ако нещо друго ви интересува пишете. Simple Smile

ухааа на нашата дата сте! добре дошли!

# 483
  • Пловдив

Ако нещо друго ви интересува пишете. Simple Smile

А от къде си?

# 484
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Привет от мен! Аз съм нова тук, и много ще се радвам да споделям опит с вас  и да си помагаме взаимно в отглеждането на нашите сладки дечица!

welcome   

# 485
Леле какво става тия дни, дано всички бързо да се оправят.

И ние да не останем по-назад , след ваксината се сдобихме със ситен обрив по телцето, подсечено дупе и зелено ако. Слава богу обривът почти изчезна, но акото още леко зеленее. Докторката каза че може да от Пентаксима или от нещо което съм яла.
На всичкото отгоре от три дни отказва да суче и засуква само ако преди това му дам малко от шише. И това само следобед и вечер го прави. Притеснявам се, че може да се отбива заради шишето.  #Crazy Дано да е поредната кърмаческа стачка, че е ужасно да го гледам как реве като го доближа до гърдата #2gunfire
На някой случвало ли се е подобно нещо, на нас ни е за втори път, но първия засукваше като се успокои, сега обаче не става.

Ади и племенника изкара отит след грипа, но се оправи бързо само с някакви капки. Дано и при вас мине бързо.

Ren4i добре дошла и от мен!

# 486
Ренчи, добре дошла! Всички нови попълнения са добре дошли  Peace
Я кажи ти сега дали захранваш и с какво? Сондирам мнения, че се разколебах за това да започна с картоф като четох, че повечето ще почват с тиква  newsm78

# 487
и в мойта книжка с рецепти за бебета гледам,че се започва с тиквени неща,но странното ми е,че има рецепта за 5 месечно бебе (за 4 месца няма изобщо),която е с тиква и телешко месо!! ми месо не е ли малко рано??

# 488
  • в 1001-та нощ
и като се стигне до динята - ето пример - http://vbox7.com/play:830d9beb

# 489
Мисля да почвам от утре,  но още се колебая дали с картоф или с морков... newsm78 Вие мами захранвате ли вече?

# 490
и като се стигне до динята - ето пример - http://vbox7.com/play:830d9beb

newsm62 newsm62 newsm62 smile3501

Добро утро и от нас!Тази нощ мойта щерка беше благосклонна и ме вдигна само   4 пъти за чай  Crazy.Поне веднага заспиваше.
Как са неразположените бебчета?-хайде вече всички да се оправят,че празниците идват и трябва да сме свежи   bigdance2

Мисля да почвам от утре,  но още се колебая дали с картоф или с морков... newsm78 Вие мами захранвате ли вече?

Аз отдавна захранвам.Мисля,че е по-добре първо само с картофче да пробваш Peace

# 491
  • Пловдив
Алена, много готино клипче  Peace
Ренчи, ти като гледам си от ранобудните  Mr. Green
Аз със захранването смятах да почвам при навършени 6 месеца, но сега май клоня да започна при навършени 5 месеца.
Спениш фен, може да започнеш със сладък картоф (има го в Кауфланд например). Пак е картоф, но с вкус на тиква. Иначе нормалния картоф няма никакъв вкус и предполагам бебетата не го харесват. После като почнеш да миксираш пюретата може да слагаш обикновен картоф. Аз самата ще почна така - със сладък картоф, после морковче, тиквичка, броколи ии т.н., и после след зеленчуците - с плодови пюренца. Друг вариант за започване на захранване е с оризова каша (това го знам от курсовете за захранване), но не се препоръчва за по-дебеличките дечица, така че при нас този вариант отпада, тъй като Борко качва по едно кило на месец до сега.

# 492
Ренчи, добре дошла. На 13 юли се родиха най-много бебета, ако не се лъжа от форума.

ДНЕС ГАБИ
става на четири месеца, почерпете се виртуално за наше здраве. balloon balloon

# 493
  • София
здрасти, ren4i, добре дошла!

за захранването, ние започнахме захранването преди 10 дена; 5 дена давах картофено пюре - намачкан варен картоф с малко кърма; след това давах пюре от морков, направено по същия начин; Тото страшно хареса това от морково, ядеше и това от картоф, но без ентусиазъм; все пак му беше за първи път, така че не мога да кажа, че не го хареса; днес смятам да дам смесено - картоф с морков, да видя как ще реагира; утре ще почна карфиол

# 494
За захранването засега повечко чета и събирам информация. А също и гледам клипчета.

В тази връзка ето едно смешно видео за добро утро, последните секунди са най-яки  newsm62 :
http://mnogozle.com/video8230_kompilatciq-bebeta-i-xrana.html

Общи условия

Активация на акаунт