Бели пухкави Снежинки са на Юлчето дружинки

• 24 163
  • 693
  •   1
Отговори
# 465
да...и аз като чуя аутизъм вече не обръщам много внимание.то се оказва,че всичко води до аутизъм Joy.....незнам...може ТВ да прави някакво умствено забавяне,но предполагам това се случва повече с деца,дето са забравяни постоянно пред тв-то.....някакви зарязани деца на съвсем безотговорни родители и деца,които изрстват пред ТВ-то! незнам наистина,но детето ми е толкова буйно и с такава клизма го отглеждам с мойто вече старо тяло,че като се зазяпа за 15 мин. в телевизора не ми и минава през ум да го спирам,а даже го слагам в по-удобна поза с надеждата да издържи по-дълго така заинтересован хахахах

# 466
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
да...и аз като чуя аутизъм вече не обръщам много внимание.то се оказва,че всичко води до аутизъм Joy.....незнам...може ТВ да прави някакво умствено забавяне,но предполагам това се случва повече с деца,дето са забравяни постоянно пред тв-то.....някакви зарязани деца на съвсем безотговорни родители и деца,които изрстват пред ТВ-то! незнам наистина,но детето ми е толкова буйно и с такава клизма го отглеждам с мойто вече старо тяло,че като се зазяпа за 15 мин. в телевизора не ми и минава през ум да го спирам,а даже го слагам в по-удобна поза с надеждата да издържи по-дълго така заинтересован хахахах

Joy   202uu   

# 467
даже го слагам в по-удобна поза с надеждата да издържи по-дълго така заинтересован хахахах
  Joy  Joy  ще ме умориш

# 468
Първите прояви на аутизъм се забелязват около 2 годинки. Вие много отрано се взирате в бебоците.  Laughing

Връзката тв-аутизъм не е доказана. Но пък преди 1-2 години, когато си купихме големия LCD-телевизор, месец след това Габи започна да получава тикове с очите и се оплакваше, че я болят. Тръгнахме по очни лекари. Слава Богу, оказа се само преумора на очите от тв. Не че е гледала много, просто тв се оказа твърде голям за нея  Joy  Joy  Забраниха й го, изобщо в нас не пусках тв и за седмица детето се оправи.
И до днес пускам тв много рядко, за конкретно предаване. Не са съвсем безобидни.

# 469
teddie007 малеее завидях ти почти неблагородно.черна завист ме прободе в сърцето Joy за контенето! това за мен е само далечен мираж:( заприличала съм на вещица!

хехе Маритка, споко, и аз съм така  Joy

# 470
Аз знам,че плазмените нямат такова вредно излъчване, нашият не е от най-големите, но и той е плазмен. Обаче тук във форума преди време бях срещнала мнение вече не помня на кого (всъщност помня, но ако греша, ще излезе, че набеждавам грешният човек, така че нека приемем, че не помня  Mr. Green), че гледането на тв води до аутизъм. То тоя аутизъм по едно време за нищо го нямахме в тая тема...това- аутизъм, онова - аутизъм. Помня как се бях паникьосала ама толкова много че бях на прага на истерията... следях всяко движение, потрепване, поглед.....благодарение на AndyB се вразумих  Hug . От тогава го давам по-леко  Peace

Да бе, голяма мода с тоя аутизъм, то пази боже де...

# 471
  • в 1001-та нощ
Извинявам се забравих  
a.l.e.n.a а вие имате ли планове за половината годинка  Hug

Нашата съвпада с Коледните парзници и ще си я отпразнуваме с бабите и дядовците  Peace
ами  newsm78 то и аз имам чрд тогава  Hug май до сега не сме празнували, но е идея да спретнем едно млечно парти - само млека и сирена Wink))) от всичко по 6 вида за 6-те месеца  Hug

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 16:33 от a.l.e.n.a

# 472
Здравейте и от нас.Ние цял ден сме по пътищата,големи разходки,голямо чудо!
Аз малакта от време на време я слагам пред телевизора и пред компютъра,но избягвам.Обаче някой път няма как-като си имам работа,а тя реве,я слагам пред телевизора.А за каката да не говоря-не може да диша без детски филмчета,още става и преди градина задължително се гледа детско Tired

Ето я и мойта шушка как се кефи и точи лиги след баня Laughing  http://www.facebook.com/profile.php?id=100000151136447&v=app_2392950137#!/video/video.php?v=182685985079771

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 17:52 от galinna_pj

# 473
  • София
тодор през деня е с нас в хола, така че гледането на телевизия е неизбежно, той даже се извърта само и само да гледа към телевизора, явно картинките много му харесват; много му харесва и да гледа скрийн сейвъра на РС-то

аз си го слагам в столчето за хранене, в полулегнало положение - подобно на шезлонг; ядем в седнало положение, но той седи самичък (държа го за ръчичките да пази равновесие, де, да не си помислите, че вече сядаме сами!) от средата на 3ти месец, така че не мисля, че му е зле

# 474
здравейте най-накрая имам малко време да седна на компютъра и се връщам да ви 4ета 4е много съм изпуснала   bouquet

# 475
Здравейте,много  благодаря на всички ,които бяхте до мен! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ние днес сме по-добре,няма Т. но е все още кисел.Снощи беше с 38 гр. Shocked и аз съвсем се изплаших, нищо не сваляше температурата.Но до полунощ се смъкна.Тези ваксини направо ме ошашкаха.Отказахме се да ходим на спешен защото си знаем какво ще ни кажат,а чакането там е доста и не ми се искаше да влачим детето с тази Т. до там,но бях решила ,ако има и днес - да идем.Но слава богу всичко мина.И най-важното-пишка!!!! Следобеда се изпишка, не беше пишкал от вечерта  newsm44 Може ли от бубата,където я забелваме да го понаболява или нещо от Т.да се е обезводнил  newsm78
Стоун,занесохте ли акото и какво казаха? Дано всичко да е наред! Аз снощи ходих за свещички,че по-бързо смъкват Т. и взех на малкия едни капки, но все още не виждам ефекта им.
Още веднъж ви БЛАГОДАРЯ,много хубаво и окуражаващо е за една майка ,като мен,която лесно се панира,да знае ,че има на кого да разчита  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 476
Всички бебоци с неразположения да се оправят бързо. На нас баткото е болен, до ваксините дано да се оправи, за да ги сложим и да ни се махат от главата.
За спането, какво спане бе девойки, купонът е пълен, акане, папкане такива ми ти работи, защо пък трябва мама да спи, от сън спомен няма.
Днес ми минаха още три изпита, останаха два, да мога вече  по-често във форума да влизам.
Маритке,да не съм чула за стари тела, млади сме още Simple Smile

# 477
Здравейте!!!

Нямам много време за форума,Ивон е с отит и съм на предела да лудна.Не помня от кога не съм спала,тои вирус го влачим вече цял месец ooooh!

Алекс,да чукна на дърво минава с малко сополки за сега,дано и така да си остане.Гледам да го кърмя по-чето,че да не ми  намалее кърмата от преумората.Не ми пречи,даже ми действа успокояващо да си го гушна и накърмя.

Боби,ужасна работа,дано всичко е наред Praynig

# 478
pucisim споко! аз с обратен смисъл го казах хахаха.....само да ми мине косопада и д ами порастне пак коса по оплешивялото и ще съм чисто нова! след основен ремонт хахахахахааааа (малко вотра употреба,ама има още леп в мене )

боби боби,аз на твое място не ошашкала,а изкукуригала щях да съм.специално заради пишкането.иначе Т при ваксини е нормална и аз да си кажа честно малко се притеснвам,че моя "мъжага" хич пък не вдига...дали прави имунитет незнам. обаче да знаеш,че бебетата много лесно се обезводняват (буквално за часове) и може да бъде фатално за тях! при най-малки съмнения за обезводняване се търси лекар и дори спешен! да си го знаеш занапред и надявам се да е минало.а обезводняване не се оводнява само с вода! и нямакви соли липсват,които се набавят чрез система (наскоро някъде тук го четох,но не си спомням.....)...демек още един фактор в полза на търсенето на доктор! незнам...наблюдавай го детето колко пишка и ако пак намалее ходи на лекар моля ти се. може и да се панирам повече от необходимото,ама по-добре така,отколкото иначе:) хайде дано нямате повече ексцесии:) (аз съм патила и с обезводняване)

# 479
Привет от мен! Аз съм нова тук, и много ще се радвам да споделям опит с вас  и да си помагаме взаимно в отглеждането на нашите сладки дечица!

Общи условия

Активация на акаунт